Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Funky Garden 6 11.6%, Maltgarden, Poland
5 ratings
3.2
Funky Garden 6
11.6% Imperial Flavoured Porter / Imperial Pastry Porter

Reviews

Post author: Douta
Douta
2 years ago
Funky Garden 6, Poland
1.8
Traaginen vanilla OD

Post author: Julle
Julle
2 years ago
Funky Garden 6, Poland
3.4

Post author: Jari J
Jari J
@ Pint Please Headquarters
2 years ago
Funky Garden 6, Poland
3.1
Parasta ennen: 26.10.2023 Lämpötila:? Pikimusta, paksu olut juurikaan ilman vaahtoa: 3,25/5 Tuoksu maapähkinäinen, alkoholinen, suklainen, hyvin jälkiruokainen. Hennosti chiliä myöskin mukana: 3,5/5 Suutuntumaltaan täyteläinen, kermainen - oikeastaan liiankin kermainen-Alkoholi lämmittää tuntuvasti kermaisuuden liukuessa suussa: 3,75/5 Maussa suklaisuutta, pähkinää, makeutta, maanläheisyyttä. Vähän pinnalliseksi jää: 9/15 Hyvin epätasapainoinen, makea ja äklö olut, joka ei lämmetessään muutu ainakaan miellyttävämmäksi: 11/20 =30,5/50

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
2 years ago
Funky Garden 6, Poland
4.3
Tuoksu on niin vahvan pähkinäinen, että herää epäillys vastaako sisältö etikettiä. Myös maku on runsaan pähkinäinen, kaakaota löytyy, hieman kanelia ja vaniljaa. Chili tulee todella ohuesti jälkimaussa. Ilmeisesti kyseessä on sitä itseään. Suutuntuma on paksu ja makea. Pientä katkeroakin löytyy. Tämän vuoden ensimmäiseksi olueksi oikein onnistunut valinta.

Post author: Igunator
Igunator
@ EBrowarium-Nettikauppa
2 years ago
Funky Garden 6, Poland
3.8
Maltgardenin ja Funky Fluidin kuudes collab, tällä kertaa chilillä ja suklaalla maustettu imppi. Maistuu oikein hyvin näin kylmänä syysiltana. Tuoksu hyvin suklainen ja ehkä pieni chilin häivähdyskin löytyy. Maku on täyteläinen ja tumman suklaan katkeruutta täynnä. Chiliä on vähemmän kuin odotin. Jälkimaku on tyypillinen imperial stoutin maltainen ja katkera maku.