Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Maltgarden
1060 notes
Maltgarden
Kołobrzeg, Poland


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Reinop
Reinop
@ Piwne Mosty
6 hours ago
2.7
Tummaa kahvia, suklaata. Öljyinen tuntuma. Edetessä mukavan paahteinen kahvi ja suklaa nostaa entisestään päätään mutta terävyys pilaa kokonaisuuden.

Post author: Chocos46
Chocos46
2 months ago
4.4
Fruitée et très légèrement cafeinée. Un excellent pétrole

Post author: Nikke
Nikke
2 months ago
3.8
Lasiinkaatuu yönmustaa olutta yllättävän eloisalla nopealla sormenpaksuisella vaahdolla. Tuoksusta: Noh nyt on paksua pastry menoa kyllä.. Todella reipasta maapähkinävoita, suklaata/suklaa kastiketta sekä kermatoffeeta. Bourbonia ja vanilijaa tynnyröinnistä. Mausta: Kermatoffeeta,maapähkinävoita, vaaleaa suklaata/suklaa kastiketta ja onko jopa pientä kermaisuutta. Kypsytyksestä tulee kevyesti bourbonia, viskin kyllästämää tammea ja vanilijiaa. Sekä hieman alkoholista lämpöä muttei puske läpi lainkaan Suutuntuma on paksu ja todella pastry. Karkkista menoa sekotettuna maapähkinävoihin. Yleistäjorinaa/viba: Nyt aika hurja pastry kyllä okein paksua karkkista ja makeaa. Adjunktit tulee todella reippaasti esille jonka alle tuo ba jää hieman.

Post author: Tuukka
Tuukka
@ Piwne Mosty
2 months ago
4.3
Maitokahvia. Suklaata. Pähkinävoita. Siirappista makeutta. Katkeroa löytyy myöskin lyömään makeudelle vastaan. Täyteläinen, öljyinen suutuntuma. Hapot täysin kadoksissa. Pehmeää on. Erinomainen pastry stout ja vieläpä petollisen helposti juotava.