Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juice Project - Citra + Strata 8.4%, Tree House Brewing Company, United States
4 notes
Juice Project - Citra + Strata
8.4% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Juice Project - Citra + Strata, United States
4.4
Jouluvapaat. đŸ„° Tree Housen mehuprojekti ja pÀÀosaa nĂ€yttelevĂ€t kaksi mun lempihumalaa; Citra ja Strata. 😍 Onhan tĂ€mĂ€ todella kiva olut sekĂ€ tuoksultaan ettĂ€ maultaan. HedelmĂ€isyys samalla miellyttĂ€vĂ€n makeaa ja sopivan hapanta. Katkerot maltilliset ja suutuntuma ok tasoa eikĂ€ tietenkÀÀn alkoholia huomaa yhtÀÀn. Tölkitetty 11.11.20.

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Juice Project - Citra + Strata, United States
4.2
Tree Housen Juice Projectista Citralla ja Stratalla humaloitu versio. KyseessÀ ovat kaksi lempihumalaani, joten tÀlle oluelle on kovat odotukset. Tölkitetty 11/11/20, joten ikÀÀ tÀnÀÀn pari pÀivÀÀ pÀÀlle 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin pirteÀn keltaisena ja tÀysin samean utuisena. Pinnalle nousee lÀhes kolme sormea korkea vaahto, joka laskiessaan jÀttÀÀ lasin reunan tÀysin pitsin peittoon. Tuoksu on todella miellyttÀvÀ. Runsasta humalointia, ja sen vastapainoksi aavistus makeutta ja raikkaita hedelmiÀ. Maussa Citra dominoi kyllÀ runsaasti, ja kokonaisuus on melko kuivaa sitrusta alusta loppuun. Strata tuo mukaan aavistuksen herukkaisuutta ja hedelmÀkarkkisuutta. JÀlkimaku on aavistuksen hapan, maanlÀheinen ja metsÀinen. Suutuntuma on oikein hyvÀ, ja alkoholi on piilossa. Haluaisin pitÀÀ tÀstÀ enemmÀn, mutta tuo kokonaisvaltainen kuivuus maussa laskee pisteitÀ hieman. Olisin kaivannut makeutta aavistuksen tasapainottamaan muuten sinÀnsÀ ihan hyvÀÀ kokonaisuutta. LÀmmetessÀ tilanne ehkÀ aavistuksen parantuu, mutta ei tarpeeksi.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Juice Project - Citra + Strata, United States
4.6
Lci

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Juice Project - Citra + Strata, United States
4.3
Tölkitetty 11.11.2020 ollen nyt pÀÀlle 3 viikkoista. PelkkÀ Juice Project maistui erinomaisesti ja tÀssÀ versiossa sitten citra ja strata pÀÀosissa. Tuttu, hyvin vahva kuivaava yrttisruohoinen (+kevyt kukkaisuus) ja osin kuivan pellettinen tiukka humalointi kera happaman sitruunaisuuden hallitsee vahvasti katkeron ollessa myös runsaampi. Ei aloittelijoille tai herkille. Makeammissa sÀvyissÀ appelsiinia, mangoa, ananasta ja muuta trooppisuutta. Tiukka ja runsas kokonaisuus. Tuttu Tree Housemainen mehuisuus lÀsnÀ vieden tÀtÀ mukavasti eteenpÀin. Oisko tuo ensimmÀinen versio ollut jonkin verran parempi.