Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Turducken 10.0%, Trillium Brewing Company, United States
3 ratings
Turducken
10.0% New England Triple IPA

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Turducken, United States
4.4
Trilliumin tipa kuullostaa aina hyvältä. Tölkitetty 16.11. Nyt oli nopea ja ohut vaahtoreunus, mutta toisaalta, sitä enemmän keltaista humalamehua mahtui lasiin. 🙂 Tuoksu on kyllä sitä itseään. Tässä on humalaa niin sanotusti ihan vitusti. Nämä ovat Trilliumin parasta antia. Isoja oluita. Alku on pelottavan tujua, mutta onneksi terävyys helvenee muutaman hetken jälkeen, jolloin lasissa on upean näköinen, erittäin katkeroisen voimakas sekä rehellisen humalainen ja suoraviivainen tipa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
3 years ago
Turducken, United States
4.5
Tölkitetty 16.11.2020 ollen nyt 3,5 viikkoista. Tuoksultaan todella herkullinen, me hukkaan makeaa mangoa, ananasta sekä kevyemmin appelsiinia ja persikkaa. Maussa päällimmäisenä paksun makeampaa tuoksun kaltaista mehuista hedelmäisyyttä, jota alkaa tasoittaa hapan greippinen sitruksisuus ja yrttisä vihreä humalointi. Katkeroa reippaasti, joka sopii todella hyvin eikä mene yli. Hienoinen alkoholisuus käy välissä mukana, mutta muuten jopa yllättävän raikasta juotavaa aromeiltaan. Suht tiukka tapaus ja etäisesti muistuu mieleen kesällä juodut Trilliumin isot tipat. Niissä kaikki oli parhaimmillaan vielä paljon isompaa, mut tipaksi tämäkin on vahva suoritus.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Turducken, United States
4.5
Saunan päälle laitetaan tänään lasiin Trilliumin ja Permanent Hangoverin yhdessä kehittelemä Triple New England IPA. Trillium on luonnollisesti vastannut oluesta, ja PH grafiikoista. Tölkitetty 16/11/20, joten ikää tänään reilu 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella kirkkaan ja paksun mehuisan keltaisena. Pinnalle ei juurikaan muodostu vaahtoa. Tuoksu on ihanan raikas ja pehmeän pyöreä. Appelsiinia, persikkaa, mangoa, ananasta ja kiwiä. Ihan pienesti makeutta, joka tasapainottaa reilua humalointia mukavasti. Todella voimakas ja miellyttävä kokonaisuus. Maussa on oikeastaan kaikkea mitä pitääkin. Alussa aavistuksen hapanta ja raikasta appelsiinia ja ananasta. Sen jälkeen hivenen makeampaa mangoa ja persikkaa. Loppuliuku kääntyy runsaan ja kuivan humalakäpyiseksi sekä yrttiseksi. Kokonaisuus on kuitenkin saumaton, ja maut soljuvat luontevasti läpi koko huikan. Suutuntuma on melkein kuin kiisseliä, ja vaikka 10% alkon voi aistiakin lämpönä, niin ei se häiritse mitenkään. Laadukasta ja hyvää tekemistä taas Trilliumilta. Yleensä nämä tälläiset yhteistyöt on aina vähän sinne suuntaan tehty, mutta tässä on selkeästi pidetty tasosta kiinni. Mitään maata mullistavaahan tässä ei ole, mutta välillä on vain mukava maistella laadukasta olutta ilman kikkailuja.