Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bon Vivant 9.0%, Van Moll, Netherlands
8 notes
3.4
Bon Vivant
9.0% Saison / Farmhouse Ale

Avis

Post author: Bibinologue
Bibinologue
3 years ago
Bon Vivant, Netherlands
2.9
L'attaque est bizarre, la fin sens le rhum

Post author: Marko
Marko
3 years ago
3.1

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
3 years ago
Bon Vivant, Netherlands
4.0
Hedelmäinen saison josta löytyy omenaa ja rypälettä. Hyvä,että löytyi joulukalenterista ja pääsi maistamaan uutta

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
3 years ago
3.4
Kuraisensameaa, oranssinruskeaa, hieman punertavaa olutta. ”Raparperimehua”. Tuoksussa mausteista hedelmäisyyttä, Suutuntuma paksu ja täyteläinen. Tummaa hedelmää, sitrusta, appelsiininkuorta, yrttisyyttä. Jälkimaussa kuivahumalointi maistuu ja tuntuu. Alkoholi vähän polttelee ja lämmittää. De Biertonne Summum -joulukalenteri 2.12.2020

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ De BierTonne
3 years ago
Bon Vivant, Netherlands
3.5
Nyt on kyllä hieman erilainen Saison. Marmeladimaista alkoholia ja hedelmäisyyttä. Mukavasti tummiakin sävyjä. Oikein maukas nautiskelujuoma.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ De BierTonne
3 years ago
Bon Vivant, Netherlands
3.5
Aika ruman värinen olut sieltä paljastuu. Todella voimakkaan makuinen alkuun. Alkoholi vähän puskee läpi, mutta ei liian häiritsevästi. Lämmetessä alkaa tulla selkeämmin hedelmälliset maut läpi. Erilainen saison mitä aiemmin on tullut juotua. Paranee juodessa.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
3 years ago
3.4
Aika voimakkaan yrttinen ja ehkä aavistuksen kukkainen ja jopa saippuainen. Sitrusta ja appelsiinin kuorta. Aika jytkysti makua. Ehkä aavistuksen häiritsee joku yrtti tai muu. Mutta hyvä ja mielenkiintoisen erilainen. De Biertonnen Summum #2.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
4.2
De Biertonnen joulukalenterin 2 luukku. Jälleen kerran panimo, josta en ole koskaan kuullutkaan. Tyylikin vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, joten katsotaas kuinka tässä on onnistuttu. Olut onhieman samean likaisen oranssia, noin sormen paksuisella hyvin tiiviillä valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin hedelmäinen, karamellinen, maltainen ja hieman sitruksinen. Runko on täyteläinen, pehmeä, hiilihappoinen ja makea. Maussa on runsaasti ylikypsiä hedelmiä, sitrusta, appelsiinia, mallasta, karamellia, hieman limeä, mangoa, aprikoosia ja aavistus hunajaa. Aika mielenkiintoinen kokonaisuus, joka pysyy todella hyvin kasassa. En tiedä olisiko tullut muuten ostettua tätä, mutta olen todella onnellinen, että tämä tuli kalenterissa vastaan.