Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Breaker Breaker 10.1%, Monkish Brewing Company, United States
4 ratings
Breaker Breaker
10.1% New England Triple IPA
TIPA with Galaxy, Vic Secret and Strata hops.

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Breaker Breaker, United States
4.6
Kevyesti Monkishin Tipalla aloitetaan tämä vkl. Tölkitetty 11.11. Galaxy, Vic Secret ja Strata näköjään humalat tässä. Vaikuttaa niiden perusteella ennakkoon todella hyvältä. 🥰 Tuoksu on voimakas. Humalointi on tuhtia ja ah, niin ihanan monipuolisen hedelmäistä. Todella kiva humala-trio myös maun osalta. Makeutta ja happamia sitruksia hyvin tasapainotettuna. Loppuvaiheessa alkoa hieman esillä, mutta ei liiaksi. Nyt oli suuhun menevä tipa!

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Breaker Breaker, United States
4.6
Monkishin TIPA:t ovat aina palvelleet omaa makua lähes täydellisesti, joten toivotaan ettei tämä tee poikkeusta. Olut on humaloitu Stratalla, Galaxylla ja Vic Secretillä. Stratasta on kovaa vauhtia tulossa uusi Citra, ja viime aikoina kaikki huippupanimot ovat ottaneet sen käyttöön useammassakin oluessa. Se sopii ainakin minulle, koska Stratasta on kovaa vauhtia tulossa uusi lempihumalani. Tämä yksilö on tölkitetty 11/11/20, joten ikää on tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja todella paksun samean mehuisana. Pinnalle nousee pienikuplainen vaalea pitävä vaahto. Tuoksussa on kuivempaa rypäleisyyttä ja valkoviinisyyttä. Kukkaisuutta, metsäisyyttä ja mukavaa herukkaisuutta. Mukana on toki rekka-autollinen raikasta hedelmää appelsiinin, ananaksen ja mangon muodossa. Pieni hedelmäkarkkisuuskin siellä pilkistää taustalla. Miellyttävä kokonaisuus. Maku pistää hymyilyttämään. TIPA oluissa alkoholi usein makeuttaa palettia juuri sopivasti, joten tälläiset todella reilusti humaloidut oluet eivät jää liian kuiviksi. Makuprofiili on pehmeä, pyöreä ja saumaton. Yrttisyyttä, metsäisyyttä, herukkaisuutta ja kukkaisuutta. Niitä komppaa aavistuksen makea mutta raikas appelsiini, ananas, persikka ja mango. Jälkimaussa mukava määrä humalakäpyisyyttä. Suutuntuma on todella runsas, ja alkoholi on täydellisesti piilossa. On toki aina maistajasta kiinni miten hyvin tälläinen aavistuksen makeampi reilu 10% olut maistuu. Minulle osuu hyvin, ja on mukavaa vaihtelua näiden kuivempien mehujen keskellä. Laadukas olut, jota joisi mielellään enemmänkin.

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Breaker Breaker, United States
4.3
BEER: Breaker Breaker BREWERY: Monkish Brewing Co. BEER STYLE: NETIPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 10.1% COLOUR (EBC): Orange Yellow (14.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Aroma presents lovely basket of sweet tropical fruits with some notes of sugarcane and oats. FOAM: Full on creamy, three finger high and delicious looking. GREY’S VIEW Galaxy, Vic Secret & Strata hopped NETIPA. Oomph. Indeed. Delicious and yummy. I find raw pineapple peel, good amount of more tangy passion fruit, sweet; well rested mango and pink grapefruit. This one evolves nicely and semi slow towards more grovy and white grapey, a bit spicier; herbal end. OTHER NOTES: Really nice one. Quite thick and slow, more sweeter stuff from Monkish. Enjoyable. CANNED 11/11/2020 TASTED 5/12/2020

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Breaker Breaker, United States
4.5
Tölkitetty 11.11.2020 ollen nyt päälle 2,5 viikkoista. Paksua makeampaa hedelmäistä hopsisoppaa sopivalla katkerolla ja kuivaavalla happamuudella. Paksuus makeudella yrittää tehdä tästä liiankin pehmoisen, mutta katkero ja happamuus onneksi jaksaa pitää tämän sopivan terävänä tipaksi. Hedelmäisyys on appelsiinin, mangon ja kevyemmän ananaksen vetämää. Yrttissävyinen vihreys taustalla. Hyvin laadukas tipa, joka ei mielestäni mene miltään osin yli, ollen lähemmäs helpommin juotavaa dipaa kuin yleisesti raskaampaa tipaa, vaikka runkoa ja voltteja on. Pientä toivetta heittäisin monipuolisempaan makumaailmaan, jonka puute estää antamasta enemmän pisteitä. ~4,45.