Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Monk Nation 8.2%, Monkish Brewing Company, United States
5 Bewertungen
3.5
Monk Nation
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Bewertungen

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Monk Nation, United States
4.2
Monkishin Monk Nation on jakanut mielipiteitä. Tölkitetty 4.11. Ainakin tämä on kauniin samean keltainen. Happaman puoleinen tuoksu. Sitruksia ja humalapellettiä. Aika perus jenkkihopsi myös maun puolesta. Lämmetessä oluen tuoksuprofiili muuttuu pehmeämmäksi, kuten hieman myös makukin. DDH on hallittua. Vaikka tämä onkin laadukas, jotenkin silti jäi fiilis, että tämä on jo todella monesti nähty.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Monk Nation, United States
4.1
Lci

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Monk Nation, United States
4.0
Jatketaan iltaa Monkishilla. Monk Nation on Wheated DDH DIPA, joka on humaloitu Galaxylla, Centennialilla ja Simcoella. Tölkitetty 04/11/20, ollen tänään tasan 5 viikkoista. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena, ja täysin samean ja paksun mehuisana. Sormen korkea saippuainen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa kuivempaa sitrusta ja greippiä. Hieman Simcoen tuomaa yrttisyyttä ja metsäisyyttä. Kuivahkoa humalakäpyisyyttä ja maanläheisyyttä. Maussa kuivahumalointi on todella runsaasti esillä, ja jyrää kaiken muun taakseen. Kokonaisuus jää sen takia hieman kevyeksi ja miedoksi. Kuivakkaa sitrusta ja yrttisyyttä on tarjolla, mutta kaipaisin vastapainoksi vähän makeampaa hedelmää. Suutuntuma on keskivertoa, ja alkoholi on piilossa. Selvästi sitä heikompaa Monkishia. Toki laadukas olut, ja ei tässä mitään vikaa ole. Olen vain tottunut, että nämä kaikki ovat aivan maailman kärkeä. Tämä ei valitettavasti ole.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Monk Nation, United States
4.1
Tölkitetty 4.11.2020 ollen nyt päälle 3 viikkoista. DDH Wheated Dipa. Päähumalana galaxy ja kavereina centennial sekä simcoe. Tuoksussa isolti ananas ja meloni edellä olevaa herkullista trooppista makeaa hedelmää. Maultaan aika kuivaavan sitruksisen ja yrttisruohoisen ddh:n rapsakka. Iso ero tuoksuun verrattuna. Yrttinen ja kuivan ruohoinen sävy voimistuu maun edetessä. Ananaksista mehuisaa hedelmää yrittää mukaan, mutta jää katkeron ja humalan alle. Tuoksu antoi odottaa kovempaa kokonaisuutta, mutta maussa ddh jyrää vähän liikaa pehmeämmät maut. Vehnää hankala havaita myöskään.