Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dry Hopped Deciduous (2020) 8.0%, Trillium Brewing Company, United States
4 ratings
Double Dry Hopped Deciduous (2020)
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Laurent_AnotherDay
Laurent_AnotherDay
3 years ago
Double Dry Hopped Deciduous (2020), United States
3.0
Très jaune et opaque ! De grosses notes resineuses et de pin... Dommage pour une Trillium mais ne correspond pas à mes goûts perso...

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Double Dry Hopped Deciduous (2020), United States
4.0
Lci

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
4 years ago
Double Dry Hopped Deciduous (2020), United States
4.0
Tölkitetty 21.10.2020 ollen nyt päälle 4,5 viikkoista. Hyvin voimakasta humalointia tullen läpi runsaan happamalla mehukkaalla sitruunaisella greippisyydellä ja kuivakalla pellettisyydellä. Katkero on runsasta. Nämä jättävät kyl pahastikin alleen kaiken makeamman hedelmän (ananasta, appelsiinia, mangoa), joita saa etsiskellä hieman. Vähä liian terävä tapaus saadakseen parempia pisteitä.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Double Dry Hopped Deciduous (2020), United States
4.0
Uusi Trillium Pintissä. 2020- vuoden versio DDH Deciduousista. Humalina ilmeisesti Galaxy ja Simcoe. Tölkitetty 21/10/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella vaalean keltaisena ja paksun sameana. Pinnalla käväisee vain nopea vaahtorengas. Tuoksussa on runsaasti kuivaa greippistä humalaa ja vaaleaa yrttisyyttä. Sitruunaa, appelsiinia ja ananasta. Nyt ei ole taas säästelty humalassa. Melko kuiva ja aggressivinen humalointi hyökkää heti kimppuun, ja taittuu aavistuksen katkeroiseksi lopussa. Hedelmäpuolella appelsiini, ananas ja persikka ovat eniten läsnä. Suutuntuma on hyvä, ja alkoholi on piilossa. Ei tämä huono ole, mutta Trilliumin tasolla aavistuksen epätasapainossa. Hivenen liian hyökkäävä antamatta sitten kuitenkaan enempää.