Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Compute 10.2%, Monkish Brewing Company, United States
5 notes
3.8
Compute
10.2% New England Triple IPA
Triple IPA with Galaxy, Nelson Sauvin, and Simcoe (Triple IPA version of Relax Your Mind and Conscience Be Free).

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Compute, United States
4.6
Nyt on todella kiva tipa! Kaunis ja erittäin samea ulkonäkö. Tuoksussa makeutta, kukkaisuutta, märkäruohoisuutta sekä sitruspuiden hedelmiä. Juuri sopiva määrä katkeroa ja monipuolinen maku. Galaxy on tässä esillä erittäin upeasti. Nam! Tölkkiin tämä on päätynyt 27.10.20.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Compute, United States
4.3
Lci

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Compute, United States
4.6
BEER: Compute BREWERY: Monkish Brewing Co. BEER STYLE: NETIPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 10.2% COLOUR (EBC): Pineapple Yellow (14.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Lovely. Creamy pineapple, sugarcane, old school candy, fluffy and tropical. FOAM: Long lasting, one finger tall and deliciously creamy. GREY’S VIEW Galaxy, Nelson Sauvin & Simcoe hopped NETIPA. Okay! First sip surprises me entirely! I thought this would been Galaxy forwarded unit, but Nelson Sauvin really is there too. Yeehaw! Tastes presents complex set of crispy and fluffy fruits like; pineapple, honeydew and mixed feel of lemony pitay. Also rustic feel is well presented; lovely earthiness, soft pine needles, sweeter sugarcane with overall very pleasant and homie feel. Lovely stuff. Mouthfeel is creamy, well rounded, with almost overwhelmingly abundant carbonation. Body is filling, but easy to enjoy. Aftertaste presents slowly increasingly level of sweetness, hints of large use of malts and grains and slowly descenting feel of hazy fruits. OTHER NOTES: Lovely Monkish. A bit different, but great display of the incredible talent they have when it comes to using hops and grains. CANNED 27/10/2020 TASTED 26/11/2020

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Compute, United States
4.4
Tölkitetty 27.10.2020 ollen nyt päälle 4 viikkoista. Paksun mehuisaa tipaa. Katkeroa keskiverrosti alkuun voimistuen maun edetessä. Hapanta mehuista (pistelevää) sitruunaa ja greippiä sekä paksun makeaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia, appelsiinia, persikkaa, aprikoosia) ja kuivahkoa vihreää humalaisuutta. Kylmänä vahvuuden huomaa ainoastaan paksuutena, ja hiljalleen lämmetessä alkaa hieman nielussa vähän lämmittää. Oikein maukas tipa, mut se parhaimmillaan tipoissa oleva tietty raikkaus uupuu jättäen tämän parhaista.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Compute, United States
4.5
Perjantain pakolliset harrastukset hoidettu pois alta, ja nyt voi rauhoittua muutaman oluen kanssa. Aloitellaan ilta Monkishin 17 päivää sitten tölkittämällä New England Triple IPA:lla, joka on humaloitu Galaxylla, Nelson Sauvinilla ja Simcoella. Uusi olut pintissä. Olut kaatuu lasiin jaffanvärisenä ja todella paksun samean mehuisana. Pinnalle kiipeeää sormen korkea vaalea pienikuplainen vaahto hetkeksi. Heti kun tölkin avaa, niin huoneen täyttää ihanan raikas ja runsas trooppisten hedelmien tuoksu. Lasista tuoksuteltuna mukana on mangoa, persikkaa, ananasta, appelsiinia, sitruunaa ja kiwiä. Myös kuivempaa yrttisyyttä, rypäleisyyttä ja valkoviinisyyttä. Miellyttävä kokonaisuus. Mausta selviää heti, että humalassa ei ole säästelty. Todella runsaasti kuivaa yrttistä katkeroa ja Nelsonin tuomaa valkoviinisyyttä. Näiden jälkeen olut avautuu enemmän raikkaan hedelmän maailmaan, ja appelsiini ananaksen kaverina täyttää makunystyrät. Jälkimaku on kuivan yrttinen ja rypäleinen. Aavistus kevyttä kukkaniittyisyyttä ja vihreää metsäisyyttä. Olut on todella paksua ja mehuisaa. Hämmästyttävää on se, kuinka helppoa juotavaa tästä on tehty. Alkoholi on täysin piilossa. Taattua laatua Monkishilta. Vaikka kyseessä eivät ole lempihumalani, niin kokonaisuudesta on saatu mukavan pyöreä ja kokonainen. Myöskään minkään näköistä hopburnia ei oluessa ole, vaikka humalaa on annosteltu isolla kauhalla. Laadukas ja miellyttävä olut.