Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Y'all Need Science 8.0%, Cerebral Brewing, United States
17 ratings
3.9
Y'all Need Science
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
3 years ago
4.3

Post author: Dimster
Dimster
3 years ago
3.8

Post author: Roust'
Roust'
3 years ago
Y'all Need Science, United States
4.0
Bu au bar avec Babtoo 06/02/2021.. Bien passé

Post author: Niko O
Niko O
@ Beergium Webshop
3 years ago
3.9
Samean keltainen olut, noin puolen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Kokonaisuus on trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, appelsiininen, mangoinen, cantaloupemeloninen, aprikoosinen, hieman passionhedelmäinen, havuinen ja karamellinen, raikkaan makealla ja noin keskitäyteläisellä rungolla. Muistelen maistaneeni tätä joskus aikaisemminkin, jollon en tehnyt arviota ja muistelin, että tässä olisi ollut hieman reippaampi runko. Tämä on kyllä edelleen oikein raikkaan hedelmäinen ja tällä kertaa melkein liiankin helppo juotava.

Post author: family dog
family dog
3 years ago
4.5
Ananaslimpparin suutuntuma. Vähänku crispiä jois.

Post author: Valtteri V
Valtteri V
@ Musta Kynnys
3 years ago
Y'all Need Science, United States
4.7
Herkullisen vaalean keltaista, hedelmäisen melonin, mangon ja appelsiinin tuoksuista ameriikan herkkua. Aivan järjettömän maukas hedelmäinen runko, appelsiinia, ananasta, litsiä, muita tropiikin hedelmiä. Todella timanttista. Ei taas mitään tuntua prosenteista, vahvuus on täysin piilossa. Jälkimausta aukeaa kevyet ja ei-puraisevat, mutta herkullisen greippiset, havuiset ja jopa raikkaaseen sipuliin kääntyvät humalat. Jälkimaku jää viipyilemään pitkäksi aikaa. Tämä pääsi yllättämään jopa vähän kulman takaa, toki jenkkioluena kovat arviot herättelee odotuksia, mutta tämä oli upea.

Post author: Jerkku
Jerkku
3 years ago
Y'all Need Science, United States
4.3
Todella hyvän hedelmämehun väristä. Tuoksultaan yllättävän mieto - trooppinen, appelsininen ja kevyen meloninen. 8-volttista appelsiinimehua, jota on vielä höystetty oikein mukavan pehmeän greippisellä, sitruksisella ja kevätsipulisella humaloinnilla. Appelsiinia, melonia, mangoa ja sitrusta. Todella hedelmäistä. Voiko petollisempaa olla olemassa - 2dl 8%:sta upposi todella nopeasti.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
@ Musta Kynnys
3 years ago
3.8
Eiliseltä. Samea, jaffan näköinen olut. Paljon trooppista hedelmää, melko helppo juotavuus. Hyvä olut, mutta odotin enenmän tältä. Hypepanimolisää taitaa olla UT:n keskiarvossa mukana.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Y'all Need Science, United States
3.5
Todella samean keltaista, ja jopa aika ruman näköistä olutta. Likaisen näköistä. Tuoksussa makeaa hedelmäkarkkisuutta, reilusti hapokasta sitrusta, makeaa maltaisuutta ja reippaasti ananasta. Aika paksu ja kermaisa tekstuuri. Kevyt ja pirskahteleva hapotus. Maku on täynnä imelää hedelmäisyyttä kuten ananasta ja persikkaa. Hieman kirpeää sitruunaisuutta esillä. Lisäksi reilusti makeaa kauraisuutta ja maltaisuutta. Katkeroa ei juurikaan ole. Njooh.. aika tylsä ja tasapaksu. Näitä on nähty. Equilibrium ollut yhteistyössä tekemässä tätä olutta.

Post author: Antti H
Antti H
@ Sori Taproom
3 years ago
Y'all Need Science, United States
3.8