Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
HDHC Lab Daydream 10.0%, Other Half Brewing Co., United States
4 notes
HDHC Lab Daydream
10.0% Triple IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
3 years ago
HDHC Lab Daydream, United States
3.5
Viimeinen Other Halfin collab-viikon olut lasiin. Tämä HDHC-käsittelyn saanut olut on saanut melkoisia murska-arvioita, ja moni on pitänyt sitä liian raskaana ja viinaisena. Tölkitetty joskus silloin lokakuun lopussa. Olut kaatuu lasiin melko oranssinkeltaisena ja aavistuksen tummempana kuin mitä odotin. Olut on todella paksua ja sameaa. Pinnalle nousee sormen korkea pitävä vaahto. Tuoksussa on tosiaan melko paljon alkoholia ja ylikypsää hedelmää. Ei mitenkään miellyttävä kokonaisuus. Maku on melko erikoinen. Ylikypsää hedelmää paljon ja extrana vielä banaania mistä en pidä kyllä yhtään. Ei tässä alkoholi nyt mitenkään älyttömästi maistu, mutta ymmärrän kyllä, että osalle tämäkin on liikaa. Melkoinen huti oli kyllä nyt. Kyllähän tätä nyt juo, mutta tämä on todella kaukana siitä mitä HDHC-oluet ovat normaalisti.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
HDHC Lab Daydream, United States
3.7
Lci

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC Lab Daydream, United States
4.2
Other Halfin ja Equilibriumin collab lasiin. Tölkitetty todennäköisesti 16.10. Eli Lab Daydreamin HDHC-versio. Tuoksu on makea ja yllättävän hedelmäinen, siis aidon hedelmäinen, vaikka ei tähän kai ole lisätty mitään soseita? Outoa. Myös maussa hedelmäisyys on suuta makeuttavaa ja miellyttävää. Mielenkiintoinen olut. Täysin erilainen kuin odotin ja tasapainoinen kokonaisuus. Katkeroa ja happamuutta tämän ikäisenä vain hieman, mutta toisaalta, tämä olut antaa suuhun paljon makeaa makua. Kyllä mä tästä pidin. Kuten sanoin, aivan täysin erilainen kuin tämän piti olla ja luulen että toisille ehkä hieman liian makea.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC Lab Daydream, United States
4.1
Tölkitetty 16.10.2020 ollen nyt 3,5 viikkoista. Paksua osin ylikypsemmän mehukkaan hedelmäistä (appelsiini, aprikoosi, ananas, mango) dipaa/tipaa. Happamuutta myös tuntuvasti, mut jää tuon makeuden alle. Vihertävä humalaisuus läsnä. Katkeroakin reippaasti, jota paksu runko pehmentää. Menee kyllä raskaamman puolelle eikä ole kovin helposti juotavaa vaikkakin tarjoaa makua paljon. Hdhc tuotteeksi odotuksia oli parempaan.