Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Barrel Project 20.05 10.9%, Brouwerij Kees, Netherlands
9 notes
3.7
Barrel Project 20.05
10.9% Imperial Porter

Avis

Post author: Marko
Marko
7 months ago
3.8

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Barrel Project 20.05, Netherlands
4.2
Tuoksussa Bourbonia, kevyttä tammisuutta ja savua, vaniljaa ja paahteista mallasta. Maussa samat aineet samoilla suhteilla, lisänä aavistus suklaisuutta. Alussa suutuntumaltaan paksuhko, mutta jälkimaun vahva Bourbon ja tynnyrin kuivuus ohentaa kokonaisuutta. 10,9 %:n vahvuuteen saatu yllättävän vahva Bourbonin maku.

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
3 years ago
Barrel Project 20.05, Netherlands
4.0
Heti ensimmäisenä makuna tulee suolainen lakritsa . Tarkemmin maisteltua löytyy kaakaota, vaniljaa ja tumma suklaata.

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
3 years ago
3.9
Pikimusta olut, vaahto katoaa nopeasti. Tuoksussa suklaata, kookosta, punaisia marjoja ja alkoholia. Maussa siirappia, lakritsaa, vaniljaa, suklaata, paahteisuutta ja alkoholia polttavaksi asti. Hienon moniulotteinen ja kaksijakoinen. Lähtee liikkeelle linnunmaidosta ja päätyy chili-IS:iin. Kiva tätä on maistella mutta näillä prosenteilla runko saisi olla tukevampi. De Biertonne Summum -joulukalenteri 3.12.2020

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ De BierTonne
3 years ago
Barrel Project 20.05, Netherlands
4.2
No olipas kova. Tässä on samaan aikaan laadukkaan vahvaa kotiviiniä ja myös hapokkuutta ja vahvaa suklaisuutta, kevyesti humaloituna. Todella monimuotoinen olut, jota kyllä siemaili mielellään.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ De BierTonne
3 years ago
Barrel Project 20.05, Netherlands
4.1
Voimakas ja vahva tynnyrikypsytetty porter. Vanilja ja tynnyri maistuu hienosti, jota säestää yllättävänkin monivivahteinen makumaailma. Melko täyteläinen, makeahko, tasapainoinen ja ennen kaikkea mielenkiintoinen olut.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
3.8
De Biertonnen joulukalenterin kolmas luukku. Tätä barrel projectia ei olekaan vielä tullut vastaan, jiten mukava päästä kokeilemaan. Olut on täysin mustaa, noin puolen sormen paksuisella vaaleanruskealla vaahdolla, joka häviää aika nopeasti. Tuoksu on hyvin maltainen, vaniljainen, tamminen, saaristolaisleipäinen, lakritsinen, mokkainen ja hieman ylikypsän hedelmäinen, mausteinen, karamellinen ja suklainen. Runko on jotain täyteläisen ja keskitäyteläisen väliltä, pehmeä, hiilihappoinen ja makea. Maussa on tuoksun mukaan runsaasti mallasta, suklaata, tammea, vaniljaa, saaristolaisleipää, kahvia, ylikypsiä hedelmiä, karamellia, palanutta sokeria, hieman mausteita, lakritsia ja jälkimaun puolella aivan aavistus alkoholia. Jälleen kerran todella maukas ja moniulotteinen barrel projekt Keesiltä, mutta niinkuin aina, tässäkin jää toivomisen varaa rungon osalta. Myös hieman ikävä tuo alkoholin esille tulo maun osalta. Onneksi se ei ole mitenkään hirveästi esillä, mutta kuitenkin sen huomaa.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
3 years ago
3.7
Siirappisen makeaa. Tumman maltaista. Maistuu myös suklaalle kohtuu mukavasti. Bourbon on vähän turhan raakaa vielä. Tartteisi todennäköisesti aikaa kaapissa. Mutta on tämä silti toimivaa settiä. De Biertonne Summum #3.

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
3 years ago
Barrel Project 20.05, Netherlands
4.4