Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Space Lab 8.0%, Other Half Brewing Co., United States
4 notes
Space Lab
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Space Lab, United States
4.3
Saunan jälkeen mukiin laitetaan Other Halfin ja Equilibriumin collab-dipa, joka on humaloitu melko rohkeasti Stratalla, Belmalla ja Citralla. Strataa on alkanut nyt näkymään jenkkihopseissa usein, ja se ei minua haittaa kyllä yhtään. Belma taas ei ole vielä oikein noussut kartalle, mutta tulee varmasti yleistymään hopseissa. Belmalle ominaisia makuja ovat mm. mansikka, meloni ja ananas. Varsinkin tuo mansikka saattaa tuoda todella mielenkiintoista lisää makumaailmaan. Tämä yksilön tölkityksestä ei ole tietoa, mutta koska tämä on OH:n collab-viikolta tällä lienee ikää noin 5-6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin samean utuisena ja paksuna. Aavistuksen keltaiseen taittava kaksi sormea korkea kuohkea vaahto nousee pinnalle, ja pysyy siinä pitkään. Tuoksu on makean hedelmäinen ja hedelmäkarkkinen. Ehkä sieltä taustalta jostain se mansikkakin löytyy, mutta eniten esillä ovat persikka, mangoa, appelsiini, ananas ja herukanlehti. Mielenkiintoinen kokonaisuus. Maussa Strata ja Belma kyllä maistuvat selvästi. Tässä on massasta todella reilusti erottuva makuprofiili. Stratan herukkapuskaisuus, herukanlehtisyys ja hedelmäkarkkisuus yhdistyy mukavalla tavalla hivenen makeaan Belman tuomaa ananakseen, persikkaa, mangoon ja mansikkaan. Citra pitää paketin kasassa ja lisää mukaan aimoannoksen kuivahkoa appelsiinia ja sitrusta. Jälkimaussa on kuivahkoa yrttisyyttä ja paljon humalakäpyisyyttä. Suutuntuma on todella reilu ja alkoholi hienosti piilossa. Nyt saa olla taas positiivisesti yllättynyt kuinka erilainen mutta kuitenkin hyvä kokonaisuus tämä on. Maut yhdistyvät hienosti yhteen, ja mikään osa-alue ei nosta itseään muiden yläpuolelle. Laadukasta ja varmaan tekemistä.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Space Lab, United States
4.2
Lci

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Space Lab, United States
4.3
Other Halfin ja Equilibriumin collab on tuoksultaan erittäin kiva. Osaltaan jännää hedelmäisyyttä, jonka alkulähteeksi veikkasin Strata-humalaa ja sehän se luultavasti onkin. Myös maussa tuo erilainen hedelmäisyys tulee esille. Se ei ole paha, vaan happaman valkoviinimarjainen, erilainen - ja erilaisuudesta mä aina näissä pidän. Muutenkin tämä on onnistunut hopsi-kalja. Suutuntumaa löytyy ja kevyet katkerot sekä alkoholi piilossa. Tykkäsin. Tölkkiin tämä on päätynyt 15.10.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Space Lab, United States
4.1
Tölkitetty 15.10.2020 ollen nyt 3 viikkoista. Other Halfin collab Equilibriumin kanssa. Tuoksultaan aika makean hedelmäsmoothien kaltainen, appelsiinia, mandariinia, persikkaa, mangoa, ananasta, passionhedelmää. Hyvin makean mehuisa maultaan, hedelmäinen (kuten tuoksun listaus) ja katkeroltaan lempeä tapaus. Sitrus yrittää tasata makeutta. Osin vähä raskas tuon makeuden kautta, kun tietty riittävä terävyys uupuu vastapainoksi. Hedelmäisyys on maultaan oikein mukavaa, mut tämän pitäisi olla todella kylmää nautittaessa, jotta tuo osin soseinen makeus ei häiritsisi. Odotuksia oli vähän parempaan.