Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Universal Verses 8.3%, Monkish Brewing Company, United States
4 ratings
Universal Verses
8.3% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Universal Verses, United States
4.2
Tämä Monkishin Universal Verses on tölkitetty 15.10.20. Tuoksu on kuivahumalainen ja happaman sitruksinen. Kuivahko ja katkeroisen pellettinen maku. Hedelmäisyys puolimakeaa, sitruksiin kääntyvää. TDHn huomaa heti, mutta ei se näin kuusiviikkoisena enää hyökkää päälle, vaan antaa hienosti makeudellekin tilaa. Ihan jeppis vaikkakin kuivanpuoleinen ja hieman yksioikoinen Monkish.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Universal Verses, United States
4.3

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Universal Verses, United States
4.2
Nyt kun harrastaminen on kielletty, niin voi vetää vaikka maanantaina Monkishia sohvalla. TDH DIPA, jossa humalana käytetty Galaxya. Tölkitetty 15/10/20, joten ikää tänään reilu 5 viikkoa. Tässä on niin julmettu määrä humalaa, että muutama viikko on varmasti tehnyt vain hyvää. Kaatuu lasiin kirkkaan ja pirteän keltaisena. Olut on täysin sameaa ja paksun mehuisaa. Vain pieni vaaleankeltainen vaahtorengas käväisee pinnalla. Tuoksussa on reilusti humalakäpyisyyttä, metsäistä yrttisyyttä, kukkaniittyä ja tietysti raikasta hedelmää. Maku on kyllä hyvin tyypillinen Monkishin Galaxylla humaloidulle DIPA:lle. Toki tämä on TDH-versio, joten kuivaa humalakäpyisyyttä on melko överisti. Sen yli kun pääsee, niin appelsiini, persikka, kiwi ja ananas tasapainottavat menoa mukavasti. Suutuntuma on ihan hyvä ja alkoholi on piilossa. Laadukas ja maukas DIPA, mutta ehkä vähän kärsii yksipuolisuudesta. Syvyyttä ei juurikaan ole, joten parhaimpien joukkoon ei ole asiaa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Universal Verses, United States
4.4
Tölkitetty 15.10.2020 ollen nyt 3 viikkoista. Tuoksultaan hyvin appelsiini- ja mangovetoisen hedelmämehuinen, jonka kanssa läsnä tuhti sitruuna/greippisyys. Mausta kyl huomaa heti tuon tdh:n. Sitruunan ja greipin hapokasta liittoa kera yrttisemmän kuivan humalapelletin. Katkeroa runsaasti. Makeutta tähän tuo makean mehukas sekoitus appelsiinia, mandariinia, ananasta, mangoa sekä kevyemmin kiwiä ja persikkaa. Joskus ddh ja enemmän vielä tdh tai qdh tuo sellaista liiallista pelletin kuivuutta mukanaan, jota tässäkin on. Tämä kääntää monesti oluen "tasapainon" vähän vinoon omaan makuuni vaikka oman tyylisiä dipoja nämä tietenkin ovat. Tämä on silti oikein mukava tapaus.