Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Super Street Shark 9.0%, Trillium Brewing Company, United States
4 notes
Super Street Shark
9.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Super Street Shark, United States
4.0
Trilliumin ja Bellwoodsin SSS on aikalailla nimensä mukainen; suoraviivainen, sitruksinen ja mun herkkiä silkkiposkia kohti hyökkäävä hopsi. No ei tämä humalamäärä liiaksi nielua polta, mutta kyllä tämä on erittäin helposti tunnistettavissa Trilliumin kaljaksi. Tölkitetty 13.10.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Super Street Shark, United States
4.1
Tuli vierailtua tänään Pien Brewpubin Zenne-tastingissä maistelemassa 7 uusinta painosta. Niiden vastapainoksi täytyy näin saunan jälkeen ottaa vähän janojuomaa. Trilliumin ja Bellwoodsin Collab-DIPA on tölkitetty 13/10/20, ollen tänään pari päivää päälle 5 viikon ikäistä. Olut kaatuu lasiin todella upean ja kirkkaan keltaisena. Olut on paksua ja täysin samean utuista. Pinnalla käväisee vain todella nopea vaalea vaahto. Tuoksussa on heinää, greippistä katkeroa, vaaleaa yrttisyyttä ja toki raikasta hedelmää vaikka muille jakaa. Maku on kuivahko ja todella reilusti kuivahumaloidun katkeroinen. Greipinkuorta, ananasta, papaijaa, passionhedelmää ja kuivaa valkoviinisyyttä. Jälkimaku on tiukan ja rotevan yrttinen ja kuivan rypäleinen. Suutuntuma on keskivertoa ja alkoholi on piilossa. Oikein laadukas DIPA jälleen Trilliumilta. Humalointi on vedetty todella överiksi, ja sen takia kokonaisuus on melko kuiva. Paremmat pisteet saisi, jos mukana olisi aavistus makeutta. Nyt jää vähän yksipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Super Street Shark, United States
4.4
Lci

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
4 years ago
Super Street Shark, United States
4.2
Tölkitetty 13.10.2020 ollen nyt 2,5 viikkoista. Trilliumin ja Bellswoodin collab dipa. Todella helppo juotavuus. Makeamman monipuolisen hedelmäisen mehuisa ja sitruksinen kuivuus seuraa voimakkaana. Greipinkuorta jälkimaussa. En tiedä mitä Bellswood tähän on tuonut, ehkä jonkun mehuisan lisävivahteen, mutta aika Trillium-henkinen tämä on. Mukavaa juotavaa.