Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Aluminum Futures 8.4%, Monkish Brewing Company, United States
6 ratings
3.7
Aluminum Futures
8.4% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Double Dry Hopped (DDH) Double IPA w/ Citra, Southern Cross, and Galaxy hops.

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Aluminum Futures, United States
4.3

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Aluminum Futures, United States
4.3
Illan toinen Monkish. Tämä on tölkitetty 06.10. Humalina Citra, Galaxy ja itselle joku täysin uusi, Southern Cross. Kiva tuoksu. Citra dominoi kuten lähes aina, mutta Galaxy ja ehkä tämä uusivanha ihmetys-humala tuo tähän vähän makeampaa ja yrttistä tuoksua. Hyvä, tuhti sitruksinen tuoksu silti kieltämättä. Maun puolesta tämä on aika perus hapan jenkki sitrus-hopsi-DIPA ilman yllätyksiä. Tällä kertaa tuoksu oli hivenen parempi kuin maku. Ei tässä mitään vikaa sinänsä ole, mutta odotin hieman enemmän. Syvä, hapan ja sitruksinen maku. Tuo itselle uusi NZ-humala Southern Cross jää todella pimentoon, mikä on harmi. Itse olisin toivonut tähän hieman enemmän makeutta ja monipuolisuutta.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Aluminum Futures, United States
4.3
Jatketaan iltaa Monkishilla. Citralla, Southern Crossilla (?!) ja Galaxylla humaloitu NEDIPA. Tölkitetty 06/10/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin vaalea ja pirteän keltaisena. Olut on täysin sameaa ja mehuisaa. Pinnalle nousee sormen korkea nopea vaahto. Tuoksu on raikkaan sitruksinen ja runsaan humalakäpyinen. Taustalla hivenen ruohoisuutta ja appelsiinia. Maku on miellyttävän humalakäpyinen ja tasapainoilee juuri sopivasti kuivuuden ja makeuden välillä. Tarjolla on appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Jälkimaussa kuivahkoa yrttisyyttä, metsäisyyttä ja kevyttä kauraisuutta. Suutuntuma on todella hyvä, ja alkoholi on piilossa. Miellyttävä ja laadukas Monkish, jossa lähes kaikki täydellistä. Vähän syvyyttä makuun, ja enemmän tasapainoa, niin tämä olisi loistava. Nytkin erittäin miellyttävää juomaa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Aluminum Futures, United States
4.2
Tölkitetty 6.10.2020 ollen nyt päälle 3,5 viikkoista. Mehuisaa ja kuivan ddh-maista. Tuoksu huokuu kuivaa hapanta sitruunaa sekä makean tiivisteistä appelsiinista hedelmämehuisuutta. Maultaan hyvin mehuisa; paljon hapanta mehuisaa sitruunaisuutta, yrttisen ja ruohoisen kuivaa pellettiä, appelsiinivoittoista hedelmämehua. Katkeroa runsaasti ja runko ok. Reipas hapan sitruunamehuisuus jättää kokonaisuuden vähän liian tympeäksi ddh:n kanssa. Laadukas toki, mut kokonaisuus ei pisteitä enempää miellytä.

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Aluminum Futures, United States
4.6
BEER: Aluminum Futures BREWERY: Monkish Brewing Co. BEER STYLE: NEDIPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 8.4% COLOUR (EBC): Pineapple yellow (13.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Fruity with a good amount of lemon zest and juicy orange also a bit of piney notes. FOAM: One finger tall, swift and silent. GREY’S VIEW Citra, Southern Cross & Galaxy DDH NEDIPA. First bite is smoothy, fruit fleshy and sun-in-a-glass-like. Taste has good dollop of pineapple pureé, fresh lemon juice, tiny amount of kiwi and dryer sort of oat with a pleasant kick of piney goings. Mouthfeel is pillow kind of soft. Damn good! Carbonation is mid leveled with rather large and playful bubbles. Dry hopping is also well presented and is clearly noted, but doesn’t take space from the flavors or the easy enjoyability of this. Aftertaste brings the pine resin, wood sorrel and other woody elements and bitterish vibe to the palate; making this well rounded and complex enough beer to enjoy. OTHER NOTES: Damn good Monkish. Although it might not be true, it feels like I haven’t got a beer this good for ages. Damn good. CANNED 6/10/2020 TASTED 28/10/2020