Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Beat Salad 10.3%, Monkish Brewing Company, United States
3 notes
Beat Salad
10.3% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Beat Salad, United States
4.6
Täälläkin tätä kaljaa on kehuttu jo ainakin parin harrastajan voimin. UT 4.44 ja humalina Galaxy ja Riwaka. Tölkkiin päätynyt 29.09., eli viitisen viikkoa sitten. Kaunis ja todella paksu olut pienikuplaisella vaahdolla. Ei näy valo läpi vaikka kuinka lasia kääntelisi. Käsittämätön tuoksu. 😍 Aivan hullun paljon voimakasta humalaa ja pirteää hedelmäisyyttä, kukkaisuutta ja hivenen yrittiä. Riwaka on mun yksi lemppari uusista humalista ja Galaxy toki myös aina varmana perussuorittajana. Humalakombo toimii ehdottomasti myös maussa. Hedelmäisyys on monipuolista, humalointi tuhtia ja hieman suuta kuivaavaa. Kieltämättä nyt iso olut kyseessä ja ihanaa ettei tätä ei ole pilattu liiallisella kuivahumaloinnilla. 😘 Suutuntuma todella paksu ja alkoholin aistii olevan olemassa, mutta se ei maistu. Näin hyvien oluiden takia tulee aina hyvä mieli.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Beat Salad, United States
4.5
Meni harrastuksien takia vähän myöhäiseksi taas perjantain ensimmäinen, mutta ehkä tämä tästä taas lähtee. Aloitetaan tyylikkäästi Monkishin Tripe New England IPA:lla, joka on humaloitu Galaxylla ja muodikkaalla Riwakalla. Tölkitetty 29/09/20, joten ikää pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella pirteän ja paksun keltaisena. Olut on täysin sameaa ja mukavan mehuisaa. Reilu sormen korkea saippuainen vaahto nousee pinnalle. Tuoksu on todella runsaan ja raikkaan sitruksinen. Taustalla on reilusti humalaa ja kuivahkoa yrttisyyttä. Miellyttävä. Maku on kuiva ja vaalean yrttinen. Sitrus taittaa aavistuksen hyökkäävää humalointia, ja tasapainottaa kokonaisuutta mukavasti. Mukana on myös hivenen appelsiinia, persikkaa, kiwiä ja ananasta. Suutuntuma on todella paksu, ja alkoholi on piilossa, vaikka sen kyllä pystyy tässä aistimaan. Vahvaa suorittamista jälleen Monkishilta. Antaisin paljon paremmat pisteet, jos kuivuus ei olisi niin hallitseva elementti tässä. Kaipaisi hivenen makeutta, jotta kokonaisuus olisi täydellinen. Siitäkin huolimatta laadukas ja ehdottomasti nauttitava olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Beat Salad, United States
4.6
29.9.2020 tölkitettyä Monkishin Tipaa, jolla ikää nyt tasan 4 viikkoa. Upea vaalean keltainen mehuisa tipa lasissa. Tuoksu tarjoilee appelsiini edellä makeamman hapokasta trooppisuutta. Maussa happaman kuiva sitruksisuus saa todella vahvan vastuksen appelsiinin ja mangon johtamasta makeammasta trooppisuudesta. Kuivaa yrttistä pellettiä lisänä. Suutuntuma on paksu ja täyteläinen. Erittäin makoisa Monkish. Sopiva balanssi makeutta ja kuivuutta, jääden lopussa kuivaksi. Alkoholista ei tietoakaan vaikka kuitenkin "voltit" huomaa.