Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Curiosity One Hundred Three 7.9%, Tree House Brewing Company, United States
4 notes
Curiosity One Hundred Three
7.9% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred Three, United States
4.3
Curiosity-sarjan numero 103. Kokeellinen sarja jatkuu, ja tässäkin taas kokeellisia humalia käytetty. Tölkitetty 29/09/20, joten ikää tänään reilu 6 viikkoa. Kaatuu lasiin aavistuksen oranssiin taittavan keltaisena, ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee kellertävä reilu sormen korkea vaahto. Tuoksussa on aavistu happamuutta, ja paljon raikasta mangoa, persikkaa, ananasta ja appelsiinia. Maku on kyllä todella erilainen, mutta mielenkiintoisella tavalla. Aivan uniikki makuproofiili, mitä on hankala kuvailla. Kuin sellaista todella eksoottisesta hedelmästä tehtyä mehua, jossa on mukavasti lisätty humalaa. Tunnistettavista hedelmistä tarjolla on appelsiinia, mangoa, persikkaa, passionhedelmää ja kiwiä. Suutuntuma on miellyttävä, ja alkoholi on piilossa. Olipa mukavan erilainen olut pitkästä aikaa. Laadukas ja miellyttävä kokonaisuus.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred Three, United States
4.2
Tree Housen Curiosity 103. Tölkitetty 29.09. Tuoksun puolesta melko perinteinen TH. Happamaa sitrushedelmäisyyttä, mutta myös lievästi makeutta. Aika sopiva happamuus maussa. Ei niin kuivan katkeroinen kuin tuoksusta olisin olettanut. Humalia ei ole esittelytekstissä erikseen mainittu, mutta tässä on ihan kiva hedelmäisyys ja lisäksi pientä yrttisyyttä ja ruohoisuutta. Suuhun sopiva.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred Three, United States
4.4
Tree Housen Curiosity sarjan olut nro 103. Tölkitetty 29.9.2020 ollen nyt 3,5 viikkoista. Tuoksussa makean mehukasta trooppista hedelmää ja kevyesti osin parfyymistä kukkaisuutta. Maussa tuttua hapanta kuivattavuutta ja yrttistä ruohoisuutta, kiva rouheampi mallas ja sitrushedelmäistä makeaa trooppisuutta kevyellä kuivatulla kukkaisuudella. Mukavan helpohko juotava ja katkero läsnä, mut ei vyöry päälle. Panimon näköinen dipa omilla twisteillään ja maistuu mukavalta. Tiettyä lisärunsautta vähän kaipailisin.