Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Death Mettle (2020) 10.2%, Trillium Brewing Company, United States
12 ratings
4.1
Death Mettle (2020)
10.2% New England Triple IPA

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.8
Lci

Post author: EdwardTK
EdwardTK
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.5
Death Mettle, yksi tämän viikonlopun eniten odottamistani olusista. 1/10/20 tölkitetty. Väri on ihan mieletön, kaunis, todella raikkaan keltainen, tuoksu on hillitty, kuin ravihevonen olisi vangittu ja se odottaa pääsyä vapauteen. Pinnan alla siis hengittää makeaa aprikoosia, ananasta, mangoa, appelsiinia, kevyttä vihreyttä. Maku haastaa kyllä, ei todellakaan mikään ensikertalaisten mehu, katkeroa on meinaan sitten TIPAlle todella runsaasti ja makuja ylipäätään, se tekee tästä omaan makuun mielenkiintoisen. Mukava makeus, happamuus ja katkeruus yhdistyvät lähes täydelliseksi paketiksi. Voisi olla yksin kotona jopa vitosen olut, tai ainakin lähellä sitä, nytkin ihan älytön.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.3
Halloweenin kunniaksi murhasoossia 🔪🩸 OLUT: Death Mettle (2020) PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10,2% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen (18.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaan tuhdin hedelmäinen. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Citra, Galaxy & Amarillo humaloitu NETIPA. Murhaavan tuhtia hedelmäsoossia 🔪💋 Jykevä kauttaaltaan ja hidasta nautittavaa. MUUTA MAINITTAVAA: Trilliumin Mettle-sarja on tätä myöten itsellä testattuna kokonaisuudessaan. Hienoa. CANNED 1/10/2020 TASTED 31/10/2020

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.5
1.10.2020 tölkitetty ollen nyt noin 4 viikkoista. Paksua ja tuhtia Trilliumia. Katkeroa runsaasti, mutta täyteläisyys tasaa sitä hyvin. Kuivaa sitruunaisuutta, kuivan pellettistä yrttistä ja ruohoista humalointia sekä makean mehukasta hedelmää. Jälkimaussa greippistä kuivuutta ja rouheisempaa mallasta. Isoa Trilliumia, joka ei kaikille sovi. Ei aivan yllä kesällä juomieni kahden Headroomien tai Insert Hip Hop Reference There tasolle. Niissä oli paljon samaa, mutta vain vielä reilusti enemmän. Mutta kova se tämäkin on.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.5
Illan viimeisenä Trilliumin DM. Tölkitetty 1.10. Viime vuoden versio oli yllättävän hyvä, vaikkakin huomattavan katkeroinen. Tuoksu on kyllä käsittämättömän upea, täyteläinen ja voimakas. Humalatykitystä suorastaan. Hedelmäisyys tälläkin kertaa hapanta ja puolimakeaa. Ehtaa Trilliumia. Tuhtia on makukin. Kuivaa, hapanta ja häivähdys trooppista makeutta. Katkerot ovat korkealla tasolla, mutta ei lähelläkään Trilliumin isoimpia DDH-tykityksiä. Edes oluen lämmetessä olut ei hyökkää päälle vaan sopiva määrä makeutta kesyttää kokonaisuutta hienolla tavalla. Ei tämä toki ole aloittelijoiden mehu eikä se yritä sitä ollakaan. Tänäkin vuonna tämä oli parhaimpia oluita Trilliumilta. Ehkä jopa parempi kuin viime vuonna. Kiitos tilaajalle.

Post author: Paron1
Paron1
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.7
Aivan huikea tipa. Kaikki osa-alueet tip top. Ulkonäkö huikea, tuoksu aivan mahtava ja maku. Se on huikea. Suutuntuma itselle juuri sopiva. Kiitokset asianomaisille.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.6
Kids are asleep, check. Wife nowhere to be seen for two whole days, check.  Alone time, check. Death Mettle 2020, check.  No earlier experiences from the Mettle series but sure am excited to have received this can. Really cool design, fit for Halloween theme of course. Canned on 01/10/20 so around three weeks now, at a very good age she is. Pours beautiful yellow in color with an airy white head reaching slightly over one finger. Looks to be quite thick stuff. Nose is juicy fruit salad with orange, pineapple, mango. Perhaps even some peach and kiwi. Citrusy, hop pellets and bitterness. Really tasty scent. Starts off with bitter citrusy bite and those hop pellets give a bit of burn on the palate. Quite lots actually but it's a lovely sensation. Then there's room for the sweet fruits and then again bitterness on the back end. A bit dry also. Superb mouthfeel, thick, creamy and smooth. Over two months since my last US hops, was about time. 👊🍻😍

Post author: muikku3
muikku3
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.6
Perjantai on saapunut 🍻.Aika kaivaa kaapista lähes kokoviikon sielä nimeäni huutanut,Trilliumin uskomattoman hienolla tölkki grafiikalla varustettu Death Mettle 👊.(tölkitetty 1.10.20 eli 3viikkoinen) Humalina tässä Citra,Galaxy ja Amarillo. Joko nyt saa maistaa 😅🤪... Tuoksu vahvan humalan tykityksen alainen.Sieltä sitruksia,ananaksia ja greipin kutittelua voipi myös poimia. On kyllä odotettua jopa pehmeämpi alkupuraisu kuin odotin😋.Älkäähän väärin käsittäkö,koska kyllä sieltä silti munaa löytyy😅.Humalointi on pehmeää, mutta omaa silti pienellä alakoukulla 💪 voimakkaan katkeron mikä kuivattelee veitsen terävästi suupieliä. Hedelmä osastolta raa'empaa ananasta,appelsiiniä ja sitruunalla kidutettua happamampaa greippistä katkeroisempaa kuristusta.Kepeämpää mangoa mikä vähän yrittää peitellä tuota,kuolemaan jätettyä greippisyyttä. Suutuntuma on tässä mukavan runsas,lähellä täyteläistä ja samalla pienen usvaisen pinnan suuhun jättävä. Juu ja oliko se hyvää... No kyllähän se nyt prkl Hyvää ON 😅😍🍻👊. (Kiitoksia kuolemaa pelkäämättömälle herrasmiehelle,kuka tämän veitsen sydemmeeni iski🔪 💔)

Post author: Jari J
Jari J
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.3
Canned 1.10.2020 (nice and fresh) Temperature: +13 C Pours in the glass looking thick as hell. Bright yellow color. The head makes a fast appearance. Looks like an orange juicy squeezed from fresh fruits: 4,25/5 And thick is the aroma. Damn! Plenty of ripe pineapple and grapefruit. Orange as well. The aroma seems to be somewhat toasted, like coconut but without the actual coconut aroma (homebrewers at least get what I mean🤷‍♂️😅). There's also a mild peach/passionfruit aromas but these aromas could be even stronger from Galaxy. A solid one. But would be perfect to me with some more Galaxy aromas: 4,5/5 Mouthfeel is medium-full. Carbonation is low and the bitterness feels grassy and crisp. Alcohol is almost completely hidden. Nice work: 4,75/5 Taste is a strong showcase of Citra and Amarillo as was the scent. Loads of pineapple, grapefruit, and other citrus fruits. But again, not the best showdown of the awesome Galaxy hop. To be fair, I can't spot any flavors precisely from that hop. Aftertaste had some hop burn in the first few sips but it's then gone. Very good drinkability for a beer this size: 13/15 Very good beer once again from Trillium. But the absence of Galaxy bothers me as it would IMO really complement the strong citrus and pineapple flavors from Citra and Amarillo. Good stuff nevertheless: 16/20 =42,5/50

Post author: Amppu
Amppu
2 years ago
Death Mettle (2020), United States
4.0
Äärettömän hieno etiketti. Todella paksun oloista ja näköistä, keltaista olutta. Tuoksussa kovasti kypsää greippiä ja ananasta. Jotenkin "paistunut" aromi, mikä lie. Maku on kuin oletinkin, melko kuivakka ja greippinen. Hieman on myös ananasta mukana joka vähän taittaa tätä humalasoppaa. Mukana jonkin verran yrttisyyttä ja ruohoisuutta. Alkoholia ei maista, se hiukan lämmittelee nielua. Puolessa välissä tölkkiä alkaa katkerot olemaan sillä mallilla, että kielen kantoja vähän kiristelee ja pientä hop burnia on huomattavissa. Ei missään nimessä vatsaystävällistä. Onhan näitä mukava aina välillä makustella, mitään äärettömän hienoa en tästä löydä, sekoittuisi helposti Trilliumin muihin tuotoksiin.