Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Eight 8.6%, Tree House Brewing Company, United States
9 ratings
3.9
Eight
8.6% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Eight, United States
4.5
Lci

Post author: Grey
Grey
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Eight, United States
4.3
// Cheers To 8 Years! Many Thanks To All! // OLUT: Eight PANIMO: Tree House Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,6% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Pehmeän hedelmäinen. VAAHTO: - GREY’S VIEW Humalointitietoja ei löytynyt. Huikea kaura-hedelmä smoothie, piirun tarkasti toteutetulla katkerolla. Hienosti tehty. MUUTA MAINITTAVAA: Tuhtia jumalmehua ja sitten olisikin aika saunan. Sauna on kyllä mainio juttu. Lihakset saa rentoutua ja hyvät lämmöt asettuu sieluun. CANNED 24/9/2020 TASTED 31/10/2020

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Eight, United States
4.4
Lauantaisaunan päälle kaadetaan lasiin Tree Housen 8-vuotispäivän juhla-Dipa. Olut on tölkitetty 24/09/20, ollen tänään pari päivää päälle 4 viikkoista. Olut kaatuu lasiin kirkkaan ja paksun keltaisena. Ulkomuoto on täysin sameaa ja lähes tuoremehumaista. Pinnalle nousee usean sormen korkea uhmakas vaalea vaahto. Tuoksu on voimakas ja miellyttä. Greippistä katkeroa ja kuivaa yrttisyyttä. Appelsiinia, mangoa, persikkaa ja ananasta runsaasti. Maku on todella tasapainoinen ja pyöreä. Julma humalointi ja katkero taipuvat hienosti aavistuksen makean mangon, appelsiinin ja persikan kanssa. Jälkimaku on aavistuksen kuiva, sitruunankuorinen ja ruohoinen. Suutuntuma on huipussaan, ja alkoholi täysin piilossa. On kyllä mukava hybridi tämä. Pehmeää neipamaista mehuisuutta ja hedelmää sekä siihen yhdistettyä reilua humalakäpyisyyttä, katkeroa ja yrttisyyttä. Hieno olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Eight, United States
4.4
Tree Housen 8v-juhladipa. Tölkitetty ehkä 26.9.2020 mitä epäselvästi etiketistä saa selvää, ollen tällöin lähes 4 viikkoista. Tutun herkullinen ulkoasu. Tuoksu on makeamman keltaisen hedelmäinen (mm. mangoa, appelsiinia). Todella kiva. Suutuntuma on happamahkon kirpsakka ja täyteläisen pehmeä. Maussa kuiva greippinen sitruksisuus ja vihreä pellettinen humalointi hallitsee päästäen vähän jäljestä mukaan myös appelsiinivetoista hedelmäisyyttä. Mallas myös kivasti esillä. Ei mitenkään erityisen erottuva mauiltaan, mut on kyl täyteen pumpattu humalaa. Kuivakka ja katkeroinen, mut tarjoaa myös sopivaa lempeyttä taustalla.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Eight, United States
4.4
Tree Housen kasivee-juhlahopsi. Tölkitetty 24.09. (Pari päivää yli kolme viikkoa sitten) Näköjään seitsemän eri humalan kombo. Miksi ei kahdeksan? 🤔 Tuoksu on huumaavan humalainen, tuhti, trooppinen ja melko ison katkeroinen. Tässä on kyllä oikeasti erittäin paljon humalaa. 😍 On ihan tuttua Tree Housea tämäkin ölppönen. Suutuntuma on paksu, kuohkea ja alkoholi täysin piilotettu. Maku on melko hapan, mutta samalla myös sopivan sitrushedelmäisen makea. Oikein kiva myös pyöritellä olutta lasissa ja nuuhkia monta kertaa oluen nauttisen aikana. On tämä just hyvä hopsi mun makuun. Yllättävän tasapainoinen, vaikka tässä on humalien määrä melko suuri. Yleensä nämä humalakeitot ovat lopulta vain sekavaa sotkua suussa. Nyt ei. Nam!

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Eight, United States
4.4
Herkullinen 👍

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Eight, United States
4.4
Ompa mukavan tasapainoinen kokonaisuus vaikka humalien määrä säikäytti ennakkoon. Huikean hyvä dipa, kuten panimolta aina. En keksi valittamista.