Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Super Saturated 8.5%, Tree House Brewing Company, United States
4 notes
Super Saturated
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Super Saturated, United States
4.0
Fruited Double IPA kuulostaa epäilyttävältä. Tässä Tree Housen oluessa on ilmeisesti käytetty mangosiirappia, hunajaa ja muita mausteita. Tölkitetty 11/09/20, joten ikää tänään vajaa 7 viikkoa. Kaatuu lasiin pirteän keltaisena ja täysin samean mehuisena. Pinnalle nousee aavistuksen kellertävä reilu sormen korkea vaahto. Tuoksussa on kuivaa heinää, yrttiä ja metsäisyyttä. Makeampaa mangoa, appelsiinia ja persikkaa. Maku muistuttaa perinteistä Tree Housen jenkki-ipaa, missä on taustalla pieni mangon makeus. Kuivaa yrttisyyttä ja katkeroa. Hivenen appelsiinia, persikkaa ja kiwiä. Suutuntuma on hyvä ja alkoholi on piilossa. Laadukas ja miellyttävä olut, mutta ei tässä ole yhtään mitään erikoista maussa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Super Saturated, United States
4.4
11.9.2020 tölkitetty ollen nyt tasan 4 viikkoista. Tuoksussa kylmänä todella herkullinen sorbettinen mangoisuus nostaa hymyn huulille. Taustalla sekalaisempaa trooppisuutta, ananasta, persikkaa mm. Maussa myös mukava mango päällimmäisenä sitruksen, pellettisen yrttisyyden ja katkeron iskiessä päälle. Samaa hedelmää taustalla kuin tuoksussa, joista appelsiini nostaa eniten päätään esille. Mukavan täyteläinen suutuntuma. Harvemmin Tree Housen dipoihin on lisätty erityisemmin humalien lisäksi mitään muita makuja tuovia ainesosia. Tässä tuo lisätty mangosiirappi on kyl aivan ihana lisä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Super Saturated, United States
4.2
Uusi olut Pintissä. Tölkitetty 11.09.20. Tree Housen Super Saturated on hapan ja niin jotenkin kovin tuttu hopsi. Appelsiinia, kiwiä sekä mandariinia. Loppua kohden enemmän makeampaa sitrusprofiilia. Oikein kiva ja paha paha alkoholin maku on tietenkin piilossa.