Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Foggiest Window (Trillium) 8.1%, Trillium Brewing Company, United States
4 notes
Foggiest Window (Trillium)
8.1% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Foggiest Window (Trillium), United States
4.4
Trilliumin versio Monkishin Foggiest Windowsta. Tölkitetty 3.9.2020 ollen nyt päälle 6 viikkoista. Miellyttävän täyteläistä mehuisuutta. Kukkaisempaa yrttisyyttä ja pellettiä. Kuivahumaloinnin huomaa alun makujen hälvennyttyä enimmälti ja hyvin tämä jaksaa edelleen kutitella suussa ja nielussa. On varmaa ollu aika vihreää ihan tuoreena. Hapanta sitruunaa ja makeampaa hedelmää (appelsiini, mango, ananas). Katkero runsas. 6 viikkoa on tainnut tehdä ihan hyvää pyöristäessään tätä eikä raikkaammat aromit ole mielestäni heikenneet paljoa. Tarjoaa valtavan määrän makua ja myös haastetta. Ehkä vähän yksitoikkoinen.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Foggiest Window (Trillium), United States
4.5
Lci

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Foggiest Window (Trillium), United States
4.1
Trilliumin versio Monkishin sumuisimmasta ikkunakaljasta. Tölkitetty 3. syyskuuta, eli nyt tämä on noin neljäviikkoinen. Ennakkoon tiesin, että tämä tulee olemaan melkoisen isoa DDH-tykitystä, mutta eiku ölppönen ääntä kohti.. Lasissa keltainen olut, näköjään erittäin pienellä vaahdolla, joka taisi lähteä karkuun vahvaa kuivahumalointia. Helppoa oli kaataa lasi lähes täyteen. Tuoksu on tutun Trilliumin tyylinen, voimakkaan kuivahumalainen sekä sitruksisen hapan. Maku on ennen kaikkea voimakkaan humalapellettinen, todella kuiva - aivan kuten varoiteltiin. No joo, edelleen nämä kovimmat Jenkki-DDHt ovat vaikeita mulle, tai en vaan osaa arvostaa näitä tarpeeksi. Mielummin joisin olutta, jossa on makeampaa ja ennen kaikkea monipuolisempaa humalointia. Nyt kuivahumalointi vie liikaa hyvää humalan ominaismakua pois.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Foggiest Window (Trillium), United States
4.4
Jenkeissä on yleistynyt Freaky Friday- oluet, joissa panimo tekee jonkun toisen panimon ikonisen oluen. Nyt vuorossa on Trilliumin versio Monkishin Foggier Windowista. Olen juonut alkuperäisen Monkishin version, ja se oli suorastaan loistava DIPA. Tämä yksilö on tölkitetty 03/09/20, ja se nautitaan oikeaoppisesti panimon tälle oluelle teettämästä lasista. Olut kaatuu lasiin vaalean keltaisena ja todella paksun sameana. Vaahto vain käväisee nopeasti pinnalla, ja samaa olen kuullut myös muilta olutta maistaneilta. Tuoksussa on todella runsaasti humalakäpyisyyttä ja kuivahkoa rypäleisyyttä. Huomaa ettei humalaa ole säästelty. Taustalla raikasta appelsiinia, kiwiä ja ananasta. Maku tökkää puukolla kylkiluiden väliin. Aivan jäätävä määrä ihanaa humalakäpyisyyttä. Tähän on kaadettu varmasti kaikki vapaana olleet humalat mukaan. Kuin ihmeen kaupalla paletti kuitenkin pysyy kasassa, ja olut saa kesytettyä tuon pedon. Alkupotkun jälkeen maku kääntyy perinteisemmin raikkaaseen appelsiiniin, ananakseen ja kiwiin. Jälkimaku on lyhyt ja kuiva. Mukana on aavistus yrttisyyttä. Suutuntuma on vähintäänkin riittävä ja alkoholi on piilossa. Olut on saanut nyt 3 viikkoa lepäillä tölkityksestä, ja se on varmasti tehnyt oikein hyvää sille. Aivan tolkuton määrä humalaa, ja varmasti on ollut hop burnia tuoreempana. Nyt kuitenkin kokonaisuus pysyy kasassa, ja tuloksena on todella miellyttävän voimakas ja laadukas olut.