Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Atlantic Ave 8.2%, Trillium Brewing Company, United States
2 notes
Atlantic Ave
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Atlantic Ave is our Galaxy-saturated entry to the Avenue series. Presenting a honey yellow color with a silky, inviting haze, the aroma is abundant with ripe tropical fruit. Papaya sorbet, passion fruit, mango gummies, and creamy pineapple jump from the glass. Utilizing a healthy wheat percentage in the grist bill, the mouthfeel is soft and plush, supporting the tropical onslaught in a smoothie-like manner. Finishing a touch sweet, with enough piney bitterness to balance it all out, Atlantic Ave is a standout addition to our portfolio.

Avis

Post author: RRudolf
RRudolf
4 years ago
Atlantic Ave, United States
4.3
Ihanan raikkaan hedelmäisestä aromiata tulvii esiin reilusti aprikoosia. Aprikoosi dominoi, mutta tuoksusta löytyy myös cantaloupea ja greippiä sekä kuivemman yrttistä ja ruohoista vibaa. Runko on keskivahva ja kuivempaan päin kallellaan, mistä allekirjoittanut pitää. Pienikuplainen ja runsas, mutta pehmeä hapotus. Maussa makeaa tuoretta aprikoosia ja hieman kitkerää aprikoosin kuori osaa. Pehmeää melonia, hieman mangoa ja litsiä. Lopussa suht reilusti vastaleikattua ruohoa ja jännää pihkaisuutta. Hieman myös sellainen raikkaan mentholinen fiilis tulee. Oikein maukas Trillium, johon ei ole tykitetty liikaa humalaa. Loistava balanssi.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Atlantic Ave, United States
4.1
OLUT: Atlantic Ave PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,2% VÄRI (EBC): Mandariininkeltainen (17.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Raikkaan tiukan sitrushedelmäinen. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Galaxy singlehop NEDIPA. Ensipuraisu on kuohkea, tutun oloinen ja kuitenkin miellyttävän korkealaatuinen. Mauissa; sameaa ananaspyrettä, aprikoosia, hiven raakaa cantaloupea, kuivaheinäisyyttä ja ruohoisuutta. Myös kypsää mandariinia ja appelsiinia löytyy hyvällä tasolla. Suutuntu on keskitäyteläinen, kermainen, melko yllättävän pehmeä jopa. Hiilihapotus vetää herkästi kermaiseksi. Jälkimaku on lyhyehkö; kevyesti verigreippinen, pitaijamainen ja takapäästä kuusinen myös. Paranee lämmetessä oikein mukavasti. MUUTA MAINITTAVAA: Avenue-sarjan 3.teos. Miellyttävä singlehop se on. Melko tavanomainen tässä kohtaa, mutta mukavaa maisteltavaa kuitenkin. CANNED 9/9/2020 TASTED 24/9/2020