Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Curiosity One Hundred 8.4%, Tree House Brewing Company, United States
6 notes
3.6
Curiosity One Hundred
8.4% Imperial IPA / Double IPA
Curiosity One Hundred is brewed with Huell Melon, Strata, Citra, and Galaxy hops and utilizes our irreplicable House yeast. We taste ripe honeydew melon, cantaloupe, soft starfruit, peach nectar, juicy mango, and citrus. It exhibits balance, intrigue, juicy hop saturation, and ease of drinkability - a beer fit for the occasion, indeed.

Avis

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Curiosity One Hundred, United States
4.1
Lci

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred, United States
4.1
Tunnen välillä suurta syyllisyydentuskaa, kun näitä hopseja jää syystä tai toisesta juomatta. Tämäkin varmasti upea Curiosity-sarjan sadas olut on varmasti erittäin miellyttävä, mutta en vain ole löytänyt aikaa ja paikkaa sen nauttimiselle tuoreena. Tämä yksilö on tölkitetty 20/08/20, joten ikää sillä on tänään reilu 8 viikkoa. Olut on humaloitu todella erikoisella Hüll Melon, Strata, Citra ja Galaxy-kombolla. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee vaalea pari sormea korkea kuohkea vaahto. Tuoksu on todella erikoinen. Kuivaa heinää, vaaleaa yrttisyyttä, maanläheisyyttä, hunajamelonia, greipinkuorta, appelsiinia ja mangoa. Melko kuiva kokonaisuus. Käytetyistä humalista johtuen myös makuprofiili on todella erikoinen. Kuivaa yrttisyyttä ja humalakäpyisyyttä on reilusti. Sitä komppaa kuivahko olkisuus, raikkaampi greippi, appelsiini ja mango. Oman lusikkansa soppaan laittaa myös makeampi hunajameloni ja pieni siirappisuus. Suutuntuma on keskivertoa, happoja on vähän ja alkoholi on piilossa. Mielenkiintoinen yhdistelmä kyllä. Harmi että ei tullut juotua tätä tuoreena. Ei tämä nyt mikään ikäloppu ole vieläkään, eikä mitään ikääntymisen merkkejä ole havaittavissa. Laadukas ja uniikki kokonaisuus, joka on erittäin juotava, mutta jää aavistuksen kaipaamaan vielä sitä jotain joka räjäyttää pankin.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred, United States
4.1
Tölkitetty 20.8.2020 ollen nyt 6 viikkoista. Tuttua samean keltaista Tree Housea. Sopivan vahva makumaailma löytyy totutusti. Kuivaavaa sitruunaa, kukkaisempaa yrttisyyttä, kepeää ananasta ja mangoa. Kuiva jälkimaku. Ei kuulu raikkaimpiin eikä makeamman hedelmäisiin Tree Houseihin.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred, United States
4.2
Curiosityn sadannes osa on tuttua Tree Housen happamampaa osastoa tuoksun puolesta. Sitruksia ja melko tiukkaa humalointia. Melkoisen kuiva humalointi antaa suuhun myös sitruksisen, jopa greippisen happaman maun. Näköjään tässä on myös mun uutta lempihumalaa, Strataa, mutta Galaxy ja Citra jyrää tässä melko vahvana, suoraviivaisena. Ei parasta Tree Housea, mutta toki laadukas. Avautuu hieman makeampana / paremmin lämmettyään. Tölkitetty 20.08.20.

Post author: Grey
Grey
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity One Hundred, United States
3.4
// Our Never Ending Pursuit From The Tree House Team // OLUT: Curiosity One Hundred PANIMO: Tree House Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,4% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Puhdasta ananasta ja appelsiinia. VAAHTO: Vahva, kolmen sormen mittainen ja erittäin kestävä. GREY’S VIEW Strata, Citra & Galaxy humaloitu, Huell melonilla maustettu ja Tree Housen talon hiivalla koottu DIPA. Ensipuraisu on kuohkean kermaisan riittoisa. Mauissa nousee runsas verigreippi, kuivakkaampi ananas ja cantaloupe melonimainen tuntu kärkeen. Suutuntu on runsaan kuohkean kermainen, jopa ylimalkainen. Puuroinen loppupäästä. Hmm. Yliyrittämisen tuntua on hurjasti ilmassa. Maut ovat hyvin yksioikoiset ja helpohkot. Suutuntu valtaa tilaa mauilta ja jälkituntu on runsaan kuivattavan greippisen tylsä jopa. MUUTA MAINITTAVAA: Tree Housen kokeilu sarja Curiosity. Ja ko.sarjan 100.teos pettää kyllä omassa höpinäluukussa nyt kyllä melko kovasti. Mikäpäs tässä. Seuraavaa olutta odotellessa sitten taas. Cheers! CANNED 20/8/2020 TASTED 12/9/2020