Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Still Diggin' 10.0%, Monkish Brewing Company, United States
4 notes
Still Diggin'
10.0% New England Triple IPA
Double Dry Hopped (DDH) TRIPLE IPA with Citra and Galaxy (formerly known as “More Crates”, and still the DDH version of Diggin’ and Diggin’).

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Still Diggin', United States
4.5
Tölkitetty 11.8.2020 ollen nyt jo tasan 8 viikkoista. Jäänyt kaapin perukoille. Hyvin pehmennyttä, mut edelleen suht tiukkaa pellettistä katkeroa ja humalointia sekä tipan paksuutta. Tuplakuivahumaloinnin todellakin huomaa. Kuivattavaa kypsää greippiä, makeampaa vähän ylikypsän sävyistä appelsiinia sekä mangoa, persikkaa, ananasta. Edelleen toimii kyl. Tietty ylikypsä vivahde käväisee seassa, joka ehkä ajan tuomaa.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Still Diggin', United States
4.6

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Still Diggin', United States
4.4
OLUT: Still Diggin' PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10,0% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (13.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Huumaava. Runsaan pehmeän hedelmäinen, trooppinen. Hedelmäsokerinen ja raikkaan humalainen. VAAHTO: Kahden sormen mittainen. Melko kestävä ja lopuksi sokerikatteen jättävä. GREY’S VIEW Citra & Galaxy tuplakuivahumaloitu NETIPA. Erittäin kauniin näköinen olut kaatuu hedelmälihaisen oloisena ja ehtana jumalmehuna suuhun. Maut antavat mukavan kirjon aurinkoa mukanaan; ananaspyrettä, vasta poimittuja sitruksia, rakeista kauraa, tuorepuristettua passiohedelmää ja maun kehittyessä myös ruohoisempaa yrttisyyttä, hienoisesti puoliraakaa vaalearypäleisyyttä ja aavistuksenomainen säväys tuollaista kuivaa multaisuutta ja myös mausteisuutta. Suutuntu on kaurarakeinen, lähes tukevaan runkoon sidottuna, aivan upean tarkasti humaloitu ja kauttaaltaan pienikuplainen. Kuivahumalointi vetää ruohoisuuden puolelle, mutta liian valtaava se ei omaan suuhun ole tässä. MUUTA MAINITTAVAA: Hieno teos Monkishilta. Käytettyjen elementtien näköinen ja makuinen huippulaadukas teos. CANNED 11/8/2020 TASTED 12/9/2020

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Still Diggin', United States
4.6
Jatketaan Monkishin Triple New England IPA:lla. Nämä ovat olleet melko maagisia, ja tälläkin on UT:ssa 4,54ka. Humaloitu Citralla ja Galaxylla, joten siltä osin kaiken pitäisi olla kunnossa. Tölkitetty 12/08/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella kirkkaan keltaisena, ja uskomattoman paksun mehuisana. Pinnalle nousee höttöinen vaalea vaahtorengas. Tuoksu uhkuu voimaa, mutta samalla myös raikasta humalaa ja trooppista hedelmää. Mukana on myös pientä yrttisyyttä ja kevyttä metsäisyyttä. Maku on aavistuksen makea, mutta raikas hedelmäpuoli tasapainottaa sitä mukavasti. Mukana on appelsiinia, persikkaa, mangoa ja passionhedelmää. Jälkimaussa on hivenen kuivattavaa greippistä katkeroa ja vaaleaa yrttisyyttä. Suutuntuma on todella paksu ja mehuisa. Alkoholin läsnäolon kyllä tuntee, mutta se ei häiritse. Tässä on taas laatu kohdallaan. Tälläinen olut ei ole helppo tehdä. Monkish on tehnyt tästä todella upean voimakkaan ja runsaan, mutta myös samalla melko helpon juotavan harrastajalle. Se kertoo laadukkuudesta ja asiantuntemuksesta.