Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Scaled Up 8.0%, Trillium Brewing Company, United States
5 betyg
3.7
Scaled Up
8.0% Imperial IPA / Double IPA
The first Double IPA produced at our Canton brewery. Featuring four powerful aromatic hop varieties, Galaxy, Mosaic, Nelson Sauvin, and Columbus, Scaled Up emits dank, spicy, aromas that lead into fruity, citrusy flavors of peach and orange on the palate. Lighter in body than most of our other Double IPAs, Scaled Up finishes dry and smooth with a pleasant bitterness.

Recensioner

Post author: Walrus76
Walrus76
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Scaled Up, United States
4.5

Post author: muikku3
muikku3
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Scaled Up, United States
4.4
Viikonloppua alkuun auttamaan Trillium Dipa Scaled Up 🍻.Tölkkiin se on päässyt 17.8.20 eli reilu 3 viikkoinen tämä kaveri nautinto hetkellä. Humalina taikojaan tässä tekevät Galaxy,Mosaic,Nelson Sauvin ja Columbus.😋 Tuoksu tarjoaa heti auliisti raikkaita ja pehmeitä hedelmiään.Ainakin melonisuutta,mangoa ja persikan puolikasta pyörähtää klyyvarini sisä osissa.Jännä vähän karkkisemman makeahko tuoksukin leijailee jostain nenukkiin 🤷‍♂️. Maussa lähdetään tarpomaan Dipalle ominaiseen tapaan mukavan ronskimmin hartion eteenpäin💪.Humalaa ei ole tässäkään säästelty,myöskin kuivaavampaa katkeroa löytyy kiitettävän arvosanan omaavasti🤤. Hedelmä puolelta löytyy mangoa, melonisuutta ja appelsiinia melkoisen tuoreen ja raikkaan oloisena. Happamampi sitruksinen takakarvaus yrittää vähän greippisyyttä horjuttaa vahvalla maila häirinnällään. Suutuntuma ei ole ehkä ihan niin jyrkkä kuin tuo melko ronskin pehmeä maku antaa olettaa,mutta silti varsin tukeva ja antava se kyllä on. Ohan se takuu varmaa tykitystä alusta loppuun🍻👊.Ei tässä panttivankeja oteta 😎🍻👊 (Kiitoksia lasista Grey 🙏🍺)

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Scaled Up, United States
4.3
OLUT: Scaled Up PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,0% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Karkkimainen, vienon kumimainen ja silti rustiikkisen luonnollinen. Viettelevä. VAAHTO: Sormen mittainen, kestävä ja vahvan pitsin jättävä. GREY’S VIEW Galaxy, Mosaic, Nelson Sauvin & Columbus humaloitu DIPA. Ensipuraisu on kuohkean maukas ja...kyllä! Mehevää hedelmäsoppaa, rakean sameaa, mutta nopeaa mallaspohjaa, havumaista käpyisyyttä, notkeaa ja nopeaa pihkaisuutta. Makukirjo on miellyttävän moninainen ja äärimmäisen nautittavaa. Runko on keskitason tukeva, leikkisän pehmeällä ja kuohkean kermaisella hiilihapolla. Humalointi on runsasta, mutta tolkun mitoissa; antaen makuja tähän erittäin mukavasti. Jälkimaku on tahmaavan pihkainen, kevyesti kuivakeksinen, aavistuksen mineraalinen lopussa jättäen paletin mukavan raikkaaksi. MUUTA MAINITTAVAA: Scaled - Scaled Up - Scaled Way Up kolmikko tuli tämän myötä itselläkin nyt koettua. Ja hienosti koottu kolmikko se onkin. Maut suurenevat joka tasolla hyvässä suhteessa, raikkaalla ja erittäin hyvällä makukirjolla edeten. CANNED 17/8/2020 TASTED 31/8/2020