Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Headroom (2020) 8.0%, Trillium Brewing Company, United States
6 notes
3.8
Headroom (2020)
8.0% Imperial IPA / Double IPA
Headroom is about pushing boundaries. From its first batch brewed on Congress St. in 2015 to today, Headroom stands as a landmark, watershed beer in terms of our evolution as a brewery. Conceptually, we sought to create our boldest, most daring, hoppiest beer we could possibly dream up. Our ability to conceive and brew new Double Dry Hopped Double and Triple IPAs is born out of our foundational experience brewing Headroom. Laden with over 8 pounds per barrel of Galaxy and Mosaic Hops, Headroom represents a yearly look back at our past, a reflection on our present, and a glance into our future. This year’s batch displays huge aromas of pressed orange, lemon zest, and papaya with a burst of fresh grassy hops. Rich flavors of candied peach and orange peel lead the palate with supporting notes of red grapefruit, ripe pineapple, white table grapes, and mango smoothies. As with previous years, Headroom is balanced with a full, rounded mouthfeel and a soft, creamy finish.

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Headroom (2020), United States
4.5
Tämän oluen isoveljen, Maxin, nautiskelin noin viikko sitten ja pidin siitä. Toki tämä(kin) on varmasti mieleinen. Tölkitetty 28.07. UT tälle 2020-versiolle on nyt 4.57. Olen kuolannut tätä olutta ensimmäisen kerran aikalailla kaksi vuotta sitten Trillium-herra Miitren arvion jälkeen - aikaa ennen kuin Pintissä me muut juotiin vain perus S-markettikaljaa. Hän antoi aikoinaan tälle 5/5. (Olut oli 2kk ikäistä) Toki aika kultaa varmasti muistot. 😊😚 No onhan tämä tämäkin päivänä todella hyvä. Tuoksu on kieltämättä yllättävän voimakas. Humalaa ja hedelmätropiikkia melkoinen määrä. Katkerot ei niin isona kuin Maxissa, mutta toki huomattavana esillä. Maku on pehmeän katkeroinen ja aikalailla sopivan makea. Humalointi on yllättävän pehmeää, mutta toki luonteikas ja tuhti. Olisin varmasti antanut tälle 🌲/5 pari vuotta sitten. Nyt tämä on ”vain” erittäin hyvä hopsikalja - niitä parempia sellaisia.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Headroom (2020), United States
4.5
Tölkitetty 28.7.2020 ollen nyt 5,5 viikkoista. Max Headroom oli aivan loistava, joten tästä pikkuveljestä luulisin pitäväni myös. Untappd ka. 1800 arviolla nyt 4,57 tästä tämän vuoden versiosta. Noin sormen paksuinen valkea vaahto. Vaalean keltaista todella sameaa dipaa. Tuoksussa herkullisen mehukasta trooppista hedelmää (eniten ananasta, sitten appelsiinia, kepeää mangoa, kevyttä kiwiä), kepeää sitruunaisuutta kera kevyen pelletin. Maussa runsaasti hapanta ja kuivattavaa greippistä sitruunaisuutta sekä yrttistä humalaisuutta kukkaisuudella, makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, appelsiinia, kevyttä mangoa,) ja vaaleaa mallasta. Katkeroa runsaasti. Jälkimaussa on makeaa ananasta, kuivattavaa humalointia ja hapanta sitruunaa. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen pehmeän keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ————— Ei tämä maxille pärjää, mut on silti todella kova tapaus. 5,5 viikkoa on kyl pehmentänyt tätä kivasti ja humaloinnin terävimmät sävyt ovat pyöristyneet.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Headroom (2020), United States
4.8

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Headroom (2020), United States
4.4
Headroom ja Max Headroom ovat yhdet Trilliumin odotetuimmista julkaisuista joka vuosi. Sain sopivasti uuden Trilliumin Anniversary-lasin, niin pitihän sitä laittaa lasiin Headroomia. Max Headroomin vuoro on sitten viikonloppuna. Tölkitetty 28/07/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella pirteän ja kirkkaan keltaisena. Olut on täysin sameaa ja mehuisan paksua. Pinnalle kipuaa puoli sormea korkea vaalean pienikuplainen vaahto. Tuoksu on melko intensiivinen, ja pitää sisällään runsaasti kukkaisuutta sekä yrttisyyttä. Mukana on toki raikasta appelsiinia, ananasta, persikka ja kiwiäkin. Runsas humalakäpyisyys ja kuiva katkero hallitsee kuitenkin kokonaisuutta. Maku on Trilliumille hyvin tyypillinen. Melko kuivan kukkainen ja metsäinen alkumaku, joka kääntyy raikkaaseen appelsiiniin, ananakseen, kiwiin ja persikkaan. Jälkimaun täyttää runsas humalointi, kuivahko katkero ja vaalea yrttisyys. Suutuntuma on keskivertoa ja alkoholi on luonnollisesti piilossa. Erittäin laadukas ja puhdas kokonaisuus. Ei mitään teräviä kulmia, ja kuitenkin runsas makumaailma. Ehkä kuitenkin aavistuksen liian helppo ja ennalta-arvattava. Jään innolla odottamaan kuinka paljon Max Headroom parantaa tästä.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Headroom (2020), United States
4.1
OLUT: Headroom (2020) PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,0% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (13.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Syvän pehmeän mangoinen. Myös pehmeää kauraisuutta ja rapsakampaa sokeriruokoa on melko runsaasti mukana. VAAHTO: Käväisee sormen mitassa. GREY’S VIEW Mosaic, Galaxy & Columbus humaloitu. Ensipuraisu on mielenkiintoinen. Suutuntu on merkittävässä roolissa; yllättävän tasainen, reilulla humaloinnilla, runsaalla kaura- ja mallaspohjalla pedattuna tämä on aikamoista. Maussa ananasta, kuivattua sokeriruokoa, hedelmäsosetta kepeällä kauhalla ja sitrushedelmiä. Jälkitunnussa katkeroisempi, kevyesti, mutta varmasti kuivattavan sitruksinen. MUUTA MAINITTAVAA: Taattua tekemisen laatua. Aivan yllättävän kepeä hiilihapotus tässä kuitenkin on ja se hieman hämmentää. Galaxy vetoisempi tämä on omaan suuhun. CANNED 28/7/2020 TASTED 15/8/2020