Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Comm Ave 8.2%, Trillium Brewing Company, United States
7 arviota
3.8
Comm Ave
8.2% Imperial IPA / Double IPA
Featuring a hefty dose of the illustrious Citra hop, Comm Ave pours a glowing, opaque gold. This beer wastes no time in displaying its overwhelmingly juicy character. Easy to love aromas of Cara Cara orange juice, preserved peach, and clementine sorbet attack the palate in waves. A generous wheat addition allows for a vivacious and soft drinking experience. Comm Ave is a standout in the Trillium family of Double IPAs.

Arviot

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Comm Ave, United States
4.3
Lci

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Comm Ave, United States
4.3
Tölkitetty 3.8.2020 ollen nyt päälle 5,5 viikkoista. Puolen sormen paksuinen valkea vaahto. Keltaista sameaa dipaa. Tuoksussa happaman kirpeähköä mehuista sitruunaisuutta, makeaa ananasta, mangoa sekä kevyttä persikkaa ja mandariinia. Maussa reilummin hapanta ja sopivasti kuivattavaa sitruunaisuutta, makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, appelsiinia/mandariinia, kevyttä persikkaa ja passionhedelmää), kuivaa yrttisyyttä ja kevyesti maltaisuutta. Katkeroa runsaammin. Jälkimaku on kuivakan sitruksinen, kevyen yrttinen ja appelsiininen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen pehmeän keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Todella kiva Trillium dipa jälleen. Happamahkon sitruksista ja makeamman hedelmämehuista. Osin vähän tavis.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Comm Ave, United States
4.2
Vaalean keltaista sameaa Trilliumin Katusarjalaista lasiin. Tölkitetty 03/08. UT4.33. Tuoksu Trillium-tyylisen hapan, katkeroinen ja kuiva. Citraa, Citraa ja lisää Citraa. Maku jatkaa täysin siitä. Sitrukset edellä mennään ja humalointi on isosti esillä. Alkoholi piilossa, kuten aikalailla aina. Maistuva katkeroisempi dipa. Hieman sellainen fiilis, että tämä on ollut aikaisemminkin lasissa.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
3 years ago
Comm Ave, United States
4.3
Streets of Rage 4 läpi Nintendo Switchillä. Palkinnoksi Trilliumia ja Switchin Mega Drive kokoelmasta sarjan ensimmäinen osa uudestaan peluuseen. ULKOASULTAAN olut on sameaa kirkkaan keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on makean sitruksinen, mangoa, ananasta. MAKU jatkuu sitruksisella linjalla. Kuivattavaa hapanta greippiä ja sitruunaa, taustalla mangoa ja ananasta. Mukavasti katkeroa ja tukeva runko. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeän poreileva. On hyvä. Raikas DIPA. Mukava hedelmäinen ja katkeroinen olut. Edit. Meni muuten tämän oluen jälkeen Streets of Rage ykkönenkin läpi.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Comm Ave, United States
4.2
Valitettavan kauan on kestänyt tämänkin juominen. Listalla on useita oluita, mutta harrastukset haittaa kaikkien juomista. Nyt laitetaan kuitenkin lasiin 03/08/20 tölkitetty DIPA, jolla siis tänään vajaa 4 viikkoa ikää. Olut kaatuu lasiin todella pirteän keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee reilu sormen korkea vaalea kermainen vaahto. Tuoksu on todella miellyttävä ja raikas. Appelsiinia, sitruunaa ja kiwiä. Pientä metsäisyyttä ja vaaleaa ruohoisuutta. Maku on todella Citrainen. Kuivaa katkeroa ja ruohoisuutta, joka kääntyy raikkaaseen appelsiiniin, persikkaan, ananakseen ja kiwiin. Suutuntuma on paksu ja alkoholi on piilossa. Kyseeessä on laadukas ja hieno Trillium. Olen jo pitkään miettinyt, että kaikki nämä arvostelut toistavat toisiaan, koska 90% juomistani oluista koskettaa tätä tyyliä. Mitä mieltä olette, kannattaako näitä jatkaa, vai siirtyä vain UT:n seuraan, minne useampi Pintin käyttäjä on jo mennyt?

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Comm Ave, United States
4.2
OLUT: Comm Ave PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,2% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (14.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Raikas ja kepeä. Sitruunaa, greippiä, mineraalisuutta. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Citra & Columbus humaloitu DIPA. Ensituntu on melko kova ja napsakka sitruksinen. Maussa sitruunamehua, sitruunamausteisuutta, kuiva oksaisuutta ja tuollaista jääkylmään vuoristosta laskevaan puroveteen sekoitettua sitruunaisuutta löytyy myös. Kevyemmin lime häivettä, cantaloupea, nuorta ruohoisuutta ja sokeriruokoa. Suutuntu on odotuksia paljon napakampi, todella pienellä ja lähes olemattomalla hiiilihapolla ja keskirunsas+ humalan potkulla. Jälkimaussa verigreipin häivettä, kivennäismäistä mineraalisuutta ja mukavan raikasta, vaikkakin napakkaa, se on. MUUTA MAINITTAVAA: Trilliumin Avenue single hop sarjan 2.teos. Hurjasti Mass Avesta eroava tämä on, mikä tavallaan yllättää ja tavallaan ei. Citra pääsee hyvin esille, mutta aavistuksen turhan paljon(?). Etikettitaide on pöyristyttävän hienoa tässäkin. CANNED 3/8/2020 TASTED 16/8/2020

Post author: Juovo
Juovo
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Comm Ave, United States
4.4
Kohtalaisen tuore tapaus, eli 3.8. tölkitetty purkki. Citralla ja Columbuksella sävelletty Trilliumin Street Series tyylittely DIPA. Maistille siis. Lasiin ilmestyy tuttuun tapaan kultaisen värinen appelsiinimehu, valon edessä antaa reunoilta juuri hieman lävitseen. Vaahto on valkoinen, melko piakkoin häviävä ohuehko rinki lasin ja oluen rajapinnassa. Tarttuu silti sinne tänne pieninä palloina laskeutuessaan. Tuoksu on yllättävän voimakkaan makean appelsiininen, pehmeän mandariininen, kylmän mehujäisen makean sitruunainen ja persikkainen, tuoreiden raastettujen sitrushedelmien kuorisuus hapattaa mukavasti kokonaisuutta. Terälehtistä, tuoreen makeaa kukkaisuutta pölähtää suoraan pensaasta, pehmeää karamellistä pölisevää sokerisuutta. Havuinen paletti piilottelee hieman taustalla ruohoisuuden kera jättäen humalien ja vaalean maltaan sikermälle silmäpohjissa asti tuntuvan kirpeän sametin. Maku avartaa ulottuvuuksia huomattavasti laajemmalle. Hedelmäinen tarjonta leviää mukavan pehmeäksi, mutta terävän tuoreeksi kattaukseksi persikkaa, nektariinia, raa'ahkoa mangoa, appelsiinia ja mahtavasti esiintyvää laajaa sitruunan sikermää. Lajityypillinen syvempi pihkaisuus ja mäntyinen havuisuus poksauttaa suuperissä mukavan täyteläisen skaalan, johon heittäytyy mukaan myös raffimpaa, käyneempää yrttiä ja vahvaa ruohoisuutta. Karamellisyys sekoittuu jopa basilikamaiseen twistiin, epäilyttävällä tavalla erittäin hyvä yhdistelmä. Jälkimaku on vahvan, hiukan raippinen hedelmien kombo yhdistettynä happamaan mausteisuuteen ja havuisuuteen. Suutuntuma katkeroinen, happamahkon hapokas, lähes täyteläinen, pitkäkestoinen. Tässä on taasen sitä mahtavaa puraisua pitkin suuperiä, niin että alfahapot tuntuu. Ei siltikään sorru esanssiseen mehutiivisteeseen vaan tuntuu raikkaana suuperissä huolimatta tiukasta suutuntumasta ja tukevasta rungosta. Makeahko kuivattaja ja liukuva samaan aikaan - antaa tulla vaan lisää katuolutta.