Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Shallow Days 8.6%, Monkish Brewing Company, United States
4 notes
Shallow Days
8.6% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Double Dry Hopped (DDH) Double IPA brewed with pilsner malt and oats and DDH’d with Cashmere, Galaxy, and Vic Secret hops.

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Shallow Days, United States
4.1
Tölkitetty 15.7.2020 ollen nyt 5 viikkoista. Noin sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltaista dipaa. Tuoksussa kepeää hapanta sitruunaisuutta, makeamman mehukasta trooppista hedelmää (appelsiinia, ananasta, mandariinia, mangoa) ja kevyttä yrttistä ruohoisuutta. Maussa runsaammin hapanta ja kirpeähköä sitruunaisuutta sekä lehtistä, ruohoisaa ja yrttistä humalointia, makean mehuisaa pehmeää trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, mangoa, ananasta, cantaloupemelonia) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa reilummin jääden pistelemään kielelle. Jälkimaku on happama, sitrushedelmäinen ja kevyen makean trooppinen. Suutuntuma on kirpsakan kepeämmän hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ——————— Kuivan happama ja katkeroinen dipa. Vähän eksoottisemman sävyinen makeampi hedelmäisyys. Ei erityisemmin miellytä vaikka laadukas tapaus onkin.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Shallow Days, United States
4.2
Pitäähän sitä nyt viikonlopun kunniaksi vähän Monkishia ottaa. Tämä Cashmerellä, Galaxylla ja Vic Secretillä humaloitu olut on tölkitetty 15/07/20, ollen tänään reilj 4 viikon ikäistä. Olut kaatuu lasiin kirkkaan ja melko vaalean keltaisena. Olut on täysin paksun sameaa ja mehuisaa. Sormen korkea höttöinen vaalea vaahto nousee pinnalle. Tuoksu on kuivahkon rypäleinen, appelsiininen, kiwinen ja yrttinen. Pientä vihreää metsäisyyttä ja ruohoisuutta. Maku on melkoisen erikoinen. Erottuu todella selvästi massasta. Kuivaa rypäleisyyttä, valkoviiniä ja reilusti yrttisyyttä. Hedelmäpuolella appelsiinia, persikkaa, papaijaa, passionhedelmää ja mangoa. Jälkimaussa aavistus makeutta ja katkeroa. Suutuntuma on paksuhko ja alkoholi luonnollisesti piilossa. Melkoinen erikoinen makuprofiili, mutta ei mitenkään erityisen huono. Pienen totuttelun jälkeen alkaa maistumaan paremmalta. Ei kuitenkaan missään nimessä parasta Monkishia.

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Shallow Days, United States
4.2
OLUT: Shallow Days PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,6% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kypsän hedelmäinen, snadisti dänkki, rehevän antava. VAAHTO: Kahden sormen mitassa piipahtava. Jättää kevyesti pitsiä. GREY’S VIEW Cashmere, Galaxy & Vic Secret DDH DIPA. Ensipuraisu on kuohkean moninainen ja hyvin kehittyvä. Mauissa kypsää mandariinia, kypsää ananasta, rapsakampaa pomeloa ja myös greippiä. Suutuntu on kuohkea, runsas vaahtoinen ja häviävän pienikuplainen. Tuplakuivahumalointi on äärimmäisen tyylikkäästi edustettuna tässä. Tallustelee taustalla, voimistaen päämakuja juuri sen himpun verran. Jälkituntu on huulia tahmaavan sitruksinen ja hitusen ruohoinen. MUUTA MAINITTAVAA: Käyttö olutta parhaimmillaan. Mukava nautiskella tällaista ja katsoa NHL:ää. Tutkimukset Cashmere humalan suhteen jatkuvat, vaikuttaa edelleen äärimmäisen upealta omaan suuhun. CANNED 15/7/2020 TASTED 9/8/2020