Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Really Green Street 8.3%, Trillium Brewing Company, United States
7 ratings
3.9
Really Green Street
8.3% Imperial IPA / Double IPA
Our friends from Other Half came to visit our tiny little brewery on Congress Street back in August of 2015 to brew our first ever collaboration beer. Nearly five years later, we've hit refresh on the original recipe and amplified it to levels its never been before. Really Green Street is a Double IPA with a hopping rate equivalent to some of the most saturated hoppy offerings in our portfolio. Presenting a light straw color with an opaque, soft haze, Really Green Street's intense aroma profile jumps from the can as soon as it's cracked. Notes of candied melon, peach nectar, juicy fruit gum, and ripe pineapple entice each sip.

Reviews

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Really Green Street, United States
4.5
Tölkitetty 20.7.2020 ollen nyt 6,5 viikkoista. Mielenkiintoinen Trilliumin ja Other Halfin collab. Kevyt valkea vaahto nousee ja katoaa nopeasti. Samean keltaista dipaa. Tuoksussa sitruunaisuutta, reilummin makeampaa trooppista hedelmää (ananasta, mandariinia/appelsiinia, mangoa), kevyttä yrttisyyttä ja kevyttä mallasta. Maussa runsaasti kuivattavaa hapanta mehuisaa sitruunaisuutta, pellettistä yrttisyyttä ja osin havuista ruohoisuutta, rouheampaa ohramaltaisuutta ja makeampaa trooppista hedelmää (mandariinia/appelsiinia, ananasta, mangoa). Katkeroa reilummin kuivattaen suuta. Jälkimaku on appelsiinisen ja mangoisen hedelmäinen sekä yrttisen ja sitruunaisen kuivakka. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä rungolla. ——————— Odotetun kaltainen (Trilliummaisen) kuivakka dipa. Sitruunainen ja makeamman trooppinen mehuisuus sekoitettuna kera kuivan vihreän humalaisuuden. Hienosti on kyl molempien panimoiden ominaisuudet esillä. Mehukas tapaus.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Really Green Street, United States
4.4
Other Halfin ja Trilliumin RGS lasiin. Tölkitetty näköjään 20.7., joten on tästä mennyt hetki jo aikaa. Noo, ei voi kaikkia hopsiherkkuja heti avata.. Ihan on odotetun kaunis ölppö pienellä vaahdolla. Mielenkiintoinen tuoksu. Erittäin tuorehumalainen, ”raaka” ja pellettinen, erilainen kuin yleensä, mutta kiva ja erilainen. Maku jatkaa sitä samaa. Hyökkäävä, mutta ei liian. Hedelmäisyytä sekä paljon humalakäpyisyyttä. Maku pysyy raikkaana koko nauttimisen ajan. Mielenkiintoinen tapaus.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Really Green Street, United States
4.6

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Really Green Street, United States
4.4
Vihdoin sai taas aikaa sen verran järjestettyä, että pääsi mökille nauttimaan rauhassa olutta. Aloitellaan iltaa tällä kovaksi reitatulla Trilliumin ja Other Halfin Collabilla. Tölkitetty 20/07/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella vaalean keltaisena, ja täysin samean paksun mehuisana. Pinnalle nousee reilu sormen korkea höttöinen vaahto hetkeksi. Tuoksu on upea. Enpä muista pitkään aikaan tuoksutelleeni mitään näin raikasta ja puhdasta olutta. Mielettömästi ananasta, kiwiä, sitrusta, appelsiinia ja persikkaa. Pientä ruohoisuutta ja vaaleahkoa yrttisyyttä. Todella pirteä ja miellyttävä. Maku kulkee tuoksun kanssa mukavasti käsikädessä. Raikasta appelsiinia, ananasta, sitruunaa, persikkaa ja kiwiä. Jälkimaussa kuivaa yrttisyyttä ja pieni humalakäpyisyyden puraisu. Ehkä aavistus sellaista pientä ruohoisuutta ja pientä poltetta, joka hivenen särkee muuten todella pyöreää ja täydellistä kokonaisuutta. Suutuntuma on paksu, ja alkoholi on piilossa. Todella pirteä ja raikas kokonaisuus. Erottuu massasta edukseen.

Post author: RRudolf
RRudolf
4 years ago
Really Green Street, United States
4.5
Eilen nautiskeltu ystävän kanssa oluen keittelyn lomassa. Todella vaalean keltainen väri ja täysin samea olemus. Vaahtoa syntyy niukin naukin pikku kerros lasin reunoille. Tuoksu on tässäkin mielettömän freshi. Löytyy tuoretta ananasta, persikkaa, hunajamelonia, keltaista luumua ja raikasta sitruksisuutta taustalla. Voimakas ja miellyttävä tuoksu kertakaikkiaan. Maku alkaa reilun sitruksisena ja aavistuksen hapokkaana. Huikan keskivaiheilla tulee esiin enemmän tuota kypsää trooppista hedelmää, joka paikoitellen tuntuu jopa kuivahedelmäisen makealta. Sellaiselta sokeriselta. Loppua kohden esiin tulee jonkin verran ruohoa ja tuollaista pellettimäistä polttelua, joka ei kuitenkaan allekirjoittanutta sen suuremmin häiritse. Taattua laatua!

Post author: muikku3
muikku3
@ Trillium Brewing, Fenway
4 years ago
Really Green Street, United States
4.5
Kuinka tuoretta noohh... 10 päivää vanhaa 😅😎😍.Itselle tosin ole vielä muodostunut merkitystä onko 10 päivää vai 1kk vanhaa niin ihan sama🤷‍♂️😅.Mutta ohan se Cool testaa näinkin tuoreena😎. OH ja Trillium Collab huhhuh... 🤪💥🕺.Humaloina tässä toimii Citra,El Dorado ja Simcoe kuulostaa liian huvältä jo😋. Tuoksu ja väri aivan täyttä timanttia🔥. Maku... Nyt nautitaan on hyvää 😎🍻

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Really Green Street, United States
4.7
OLUT: Really Green Street PANIMO: Trillium Brewing Co. x Other Half Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,3% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (13.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Voimallisen ananaksinen ja mangoinen. Sitrushedelmäinen salaattimix. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Citra, El Dorado & Simcoe humaloitu DIPA. Pöyhkeä alku! Himputin soljuvaa jumalnektariinia. Pehmeää hedelmäisyyttä, mukavasti humaloitua seireenin laulua, aavistus sitrusta. Huhhhuh! Suutuntu on pehmeän hedelmäinen, melko runsaasti humaloitu, mutta pehmeä. Ihastuttavan upea. Jälkituntu kuivaa hitaasti ja tuollalailla vankan kokeneella otteella. Ananas, pitaija, greipinkuori päätös. MUUTA MAINITTAVAA: Upea collabo! DDH (, jota tässä selkeästi on) on täydellisen nappi, kuin myös itseasiassa kovin moni muukin osa-alue tässä. Tästä TIPA versio ja oltaisi jumaltenhuoneessa. CANNED 20/7/2020 TASTED 30/7/2020