Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oculars 10.3%, Monkish Brewing Company, United States
6 notes
3.8
Oculars
10.3% New England Triple IPA
A robust Double Dry Hopped (DDH) Triple IPA hop saturated with 10lbs per barrel of Galaxy, Mosaic, Centennial, and Citra.

Avis

Post author: Grey
Grey
4 years ago
Oculars, United States
4.8
OLUT: Oculars PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10,3% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: - VAAHTO: - GREY’S VIEW Galaxy, Mosaic, Centennial & Citra DDH TIPA. Lue aiempi arvioni tästä oluesta, nyt pelkkää nautiskelua. MUUTA MAINITTAVAA: - CANNED 14/7/2020 TASTED 21/8/2020

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Oculars, United States
4.7

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Oculars, United States
4.6
Tölkitetty 14.7.2020 ollen nyt noin 3,5 viikkoista. Untappd ka. nyt 4,45. Kevyt valkea vaahto nousee pinnalle. Todella paksun sameaa keltaista tipaa. Tuoksussa tuhtia dipaa/tipaa. Runsaammin tuhtia happamaa greippiä ja sitruunaa, runsaammin makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mangoa, persikkaa, ananasta, kiwiä ja kevyesti melonisuutta), yrttisyyttä ja havuisuutta. Maussa runsaasti hapanta ja kuivattavaa mehuisaa greippistä sitruunaisuutta, yrttisyyttä, ruohoisuutta ja havuisuutta, makeampaa trooppista hedelmää (appelsiinia, ananasta, mandariinia, mangoa, persikkaa, kiwiä ja melonisuutta) ja kepeää rouheampaa mallasta. Katkeroa runsaasti ja kestäen pitkään. Jälkimaku on kuivahko, happaman greippinen ja sitruunainen sekä humalakäpyinen. Suutuntuma on kirpsakan kepeämmän hiilihappoinen täyteläisellä rungolla. ——————— Todella iso tipa. Maut isoja, katkeroa paljon ja runko todella paksu. Karistaa herkimmät. Onneksi myös makeampaa hedelmää on etenkin maussa mukana tasoittamassa runsasta katkeroa. Tuoksu on tuttua herkullisella makeammalla hedelmällä houkuttelua ja maussa isketään sit nyrkillä katkeron osalta. Vahvuuden huomaa, mut alkoholi ei maistu. Hieno tapaus.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Oculars, United States
4.5
Pitkästä aikaa Triple Ipaa Monkishilta. Nämä ovat yleensä toimineet loistavasti. Humaloitu Galaxylla, Mosaicilla, Centennialilla ja tietysti jumalhumalalla eli Citralla. Olut on tölkitetty 14/07/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 2 viikkoa. Olut kaatuu lasiin Triple IPA:ksi todella vaalean ja kirkkaan keltaisena. Puoli sormea korkea vaalea vaahto käväisee pinnalla. Olut on todella paksua ja mehuisan sameaa. Tuoksusta riittää vaikka naapurille lainattavaksi. Ihanasti uhkuu voimaa ja samalla kuitenkin on todella raikasta. Appelsiinia, persikkaa, mangoa, papaijaa, ananasta ja passionhedelmää. Pientä yrttisyyttä ja hentoa havuisuutta. Maku kertoo heti aluksi, että nyt ei pelleillä. Todella voimakas ja runsas makuprofiili. Uskomattoman paksua mehua, jossa happoja ei juurikaan ole. Hedelmäpuolella tarjolla on kuitenkin melko raikasta appelsiinia, verkkomelonia, papaijaa, persikkaa, mangoa ja passionhedelmää. Jälkimaku on kuivahkon rypäleinen ja yrttinen. Alkoholin läsnäolon kyllä aistii, mutta se ei häiritse ainakaan minua tippaakaan. Vaikka tämä on Mehu-TIPA, niin tässä on sellaista vanhanajan mukavaa henkeä. Ei sovi aloittelijoille, mutta harrastaja löytää tästä kyllä todella monipuolisen ja runsaan makupaletin.

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Oculars, United States
4.8
OLUT: Oculars PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10,3% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Galaxy vetoinen. Mmm...trooppista hedelmää, pienesti mixatulla sitrusmakeudella. Nektariinia se on. Nektariinia. VAAHTO: Kahden sormen mittainen. Alkuun tiivis, kunnes kehittyy saippuakuplaiseksi ja ilmavan seittimäiseksi. GREY’S VIEW Galaxy, Mosaic, Centennial & Citra DDH TIPA. Ensisiemaisu ja toteamus; että voi perkele! On pehmeän jykevää, trooppisen saaren, hula-hula neitosten tarjoamaa unelma nektariinia siis lasissa! Ok. Mauissa ananasta, kiiwiä, pitaijaa, papayaa, mandariinia...umph! Suutuntu on alkuun pehmyt ja sulokas, kunnes railakka DDH alkaa heräilemään ja lisää ulottuvuuksia tähän. Hemputti sentään siis. Pienikuplaista ja aivan liian nautinnollista tämä tämmöinen aina on. Runko jää kuitenkin alle keskitason, mikä itselle tunnetusti sopii vallan mainiosti. Matkan edetessä tuo DDH kyllä makustaa pihkuna sentään kuin sen etelä-meren autiosaaren ainoan kylän paksuin neitokainen, joka tietää mitä haluaa...😬 Wooppidy-wooah! Jälkimaussa ananaksenkuorta, greipinkuorta, ruohoisuutta ja havua, keskisuurella kuivattavuudella. Mainiota! Mainiota! MUUTA MAINITTAVAA: Umph ja Fok-iit! Monkish laittaa tiskiin kyllä sellaset okulaarit tässä, että selkeästi suosittelen. Ihastuttavan moninainen trooppinen DDH teos. CANNED 14/7/2020 TASTED 29/7/2020