Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Iridescent 8.0%, Tree House Brewing Company, United States
4 notes
Iridescent
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Iridescent, United States
3.5
Kaivelin kaappeja, ja tälläinen unohdettu yksilö löytyi. Varmaan jäänyt juomatta koska sisältää persikkapyreetä, guavapyreetä ja kookosta. Tölkitetty 30/06/20, joten ikää nyt pari päivää päälle 8 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja täysin utuisena. Pinnalle nousee vaalea useamman sormen korkea vaahto. Tuoksussa appelsiinia, persikkaa, passionhedelmää, kookosta ja pientä parfyymimaisuutta. Maussa kookos erottuu selvästi, ja se ei mielestäni tälläiseen olueen kuulu. Muuten olut on suht raikkaan appelsiininen, persikkainen ja passionhedelmäinen. Humalaa on myös reilusti, ja jälkimaku on kuivahkon katkeroinen ja yrttinen. Suutuntuma on keskivertoa ja alkoholi on piilossa. Ilman kookosta tämä olisi sellainen nelosen olut. Nyt jää kyllä todella erikoiseksi viritykseksi.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Iridescent, United States
4.2
Tree Housen dipa, jonka teossa on käytetty persikka- ja guava-pyrettä sekä kookosta. Hieman erilaista siis. Keltainen ja samea olut. Tuoksu on hieman hapan ja tietenkin aidon hedelmäinen. Kookosta en tuoksusta löydä yhtään - parempi niin. Happamuus jatkuu maussa melko vahvana, mutta toki makeuttakin löytyy. Niin. Tämä on ihan kiva dipa, mutta samalla niin kaukana siitä ns perustuotannosta. Silti tämä oli mieleinen ja mukavan raikas. Onneksi kookos ja alkoholi oli piilossa.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Iridescent, United States
4.2

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Iridescent, United States
4.0
Tölkitetty 30.6.2020 ollen nyt 4 viikkoista. Mielenkiintoinen fruited dipa Tree Houselta, persikka ja guavaa pyreetä sekä kookosta lisättynä. Reilun sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltainen dipa. Tuoksussa kevyt hapantaki sitrus, reilumman makea ja mehuisa trooppinen hedelmäisyys (persikkaa, kevyemmin guavaa, ananasta ja kevyesti mangoa), kevyt ruohoisa ja yrttinen humalaisuus, kevyt kookos ja kevyt vaalea maltaisuus. Maussa reilummin kuivattavan happamaa sitruunaisuutta, humalaista yrttisyyttä, kepeää kookosta, kevyttä greippiä, reilummin pehmeää makean mehuisaa mehuista trooppista hedelmää (persikkaa ja guavaa, ananasta ja kevyesti mangoa) ja kevyttä vaaleaa (osin mautonta) mallasta. Katkeroa keskiverrosti, Jälkimaku on kuivan sitruksinen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä rungolla. ————— Tuoksu on mieluisan mehukas kookoksen erottuessa sopivasti. Maun puolesta jännä soppa keitetty. Kuivattavan hapan sitruunahedelmäisyys vs pehmeä makean mehuisa trooppisuus. Alkuun miellyttää, mut lento loppuu vähän liian nopeasti. Jäljelle jää kuiva sitruksisuus ja tunne, että oliko tämä siltikään 8% jääden perästä ohkaiseksi vaikka alkuun runko miellyttävä onkin. Osittainen pettymys oluen kuvauksen lukemisen jälkeen.