Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
HDHC Triple Citra Daydream 10.5%, Other Half Brewing Co., United States
7 ratings
3.9
HDHC Triple Citra Daydream
10.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC Triple Citra Daydream, United States
4.4
Hieman vahingossa jäänyt jääkaappiin odottamaan parempaa hetkeä. Tölkityksestä on jo yli kuusi viikkoa. (01/07/20) Paksua ja tummankeltaista Tipaa lasissa - kestävä höttövaahto kruununa. Tuoksu citralle tyypillisesti sitruksinen, mutta se on sellaista puolimakean ja makean välissä. Humalointi on maussa odotetun tuhtia ja hedelmäistä. Miellyttävää ja vähäkatkeroista mehua. Alkoholia ei huomaa. Ehkä katkeroa olisi ollut hieman enemmän tuoreempana, mutta itselleni tämä oli ihan maukas olut näin myöhempänäkin ajankohtana. Pelottavan helposti ja nopeasti meni alas. Miellyttävä loppumaku jäi suuhun oluen loputtua.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC Triple Citra Daydream, United States
4.7
Something better (hopefully) to end the night. First triple ipa from Other Half Brewing to me. HDHC Triple Citra Daydream. Canned on 01/07/20 so pretty much 4 weeks now. Pours lovely looking orange in color. Totally hazy with a white, slowly dissolving head. Forms a pillow on the surface for a while. Aroma to me is a juicy and sweet mixture of tropical fruits such as pineapple, peach, mango and orange. Citrusy of course on the whole. Really pleasing. Flavour portraits nicely that tropical sweetness with those juicy fruits and even somewhat candied vibe here going on. This is sweet and you know I love sugary beer. Smooth, soft and creamy on the palate. Lips get sticky from that sugar. Citrusy and perhaps even a slight grapefruity back bite. Alcohol well hidden. This goes down too easily, at least to me. Incredible one.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
HDHC Triple Citra Daydream, United States
4.3

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC Triple Citra Daydream, United States
4.6
Tölkitetty 1.7.2020 ollen nyt päälle 4 viikkoista. UT ka. kova 4,61 tällä hetkellä. Isoa citra tipaa tiedossa, jonka Other Half on näyttänyt osaavansa aiemminkin. Sormen paksuinen valkea vaahto. Oranssihtavan keltaista sameaa tipaa. Tuoksussa herkullisia citran elementtejä. Runsaasti makean mehuisaa tuoretta trooppista hedelmää (appelsiinia, ananasta, mangoa, persikkaa), kepeää hapanta sitruunaisuutta, kevyttä yrttisyyttä ja sitruunankuorta. Maussa runsaammin makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, ananasta, mangoa, persikkaa), happamaa sitruunaisuutta kepeän kuivakalla greipin sävyllä, kevyttä yrttisyyttä ja ruohoisuutta kera kepeän pehmeän maltaisuuden. Katkeroa keskiverrosti tiukentuen maussa loppua kohden. Jälkimaku on trooppisen pehmeän mehuisa. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. —————— Citraa ja paljon. Huh. Paksua sitruksisen hedelmäistä makeampaa mehua. Lähin suora kilpailija taitaa olla HDHC More Citra Than All Citra, jonka kanssa on paljon yhtäläisyyttä. Iso ja maukas tipa. Pieni katkeron lisäpuraisu voisi toimia tähän.

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC Triple Citra Daydream, United States
4.6
Ai että.. HDHC versio Triple Citra Daydreamista. Nyt ollaan hyvän äärellä. UT:ssakin keskiarvo 4,61 lähes 1k arvion voimin. Tölkitetty 01/07/20, joten ikää tänään päivän päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin samean mehuisan paksuna. Pinnalle muodostuu reilu sormen korkea vaahto, joka laskeaa suht nopeasti. Jo tuoksu kertoo, että nyt ei ole nöösipoikien olut lasissa. Voimakas, aggressiivinen ja hyökkäävä voima täyttää kaikki nenäontelot. On raikasta ja runsasta appelsiinia, persikkaa, mangoa, kiwiä, verkkomelonia ja passionhedelmää. Havuisuutta ja kuivaa rypäleisyyttä. Todella miellyttävä kokonaisuus. Maku on suorastaan lumoava. Aivan upean pehmeä ja kokonainen makuprofiili. Lempeän pehmeää ja raikasta appelsiinia, ananasta, persikkaa ja mangoa. Jälkimaussa kuivempaa katkeroa, havuisuutta ja yrttisyyttä. Suutuntuma on aivan uskomattoman hieno, ja alkoholi on täysin piilossa. Aivan upea teos jälleen Other Halfilta, joka erottelee miehet pojista. 10,5% Triple IPA ei sovi kaikille, mutta minun suuhun tälläinen toimii aivan loistavasti. Laadukkaasti voimaa ja makua oikeassa suhteessa.

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
HDHC Triple Citra Daydream, United States
4.2
Tölkitetty 1.7.2020. Todella keltainen olut. Tuoksu on tosi hyvä, makea, raikkaan hedelmäinen ja paksu. Mangoa, persikkaa ja hunajamelonia. Alkuun on kyllä aika reippaan alkoholinen. Makeaa keltaista hedelmää pursuava maku. Kesäinen makupaletti. Tulee vähän mieleen joku keltainen mehujää. Kaura pehmentää ja tekee suutuntumasta miellyttävän paksua. Alkoholi lämmittää nielua. On hyvää, alkoholi on vaan turhan voimakkaana mukana. Olisin kuvitellut, että se hiukan hälvenee mausta alun jälkeen vaan kyllä se on edelleen siellä. Muuten todella hyvä.