Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
HDHC All Mosaic Everything 8.5%, Other Half Brewing Co., United States
5 notes
3.7
HDHC All Mosaic Everything
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Beer Republic Web Shop
2 years ago
HDHC All Mosaic Everything, United States
4.0
Isänpäivän jälkilöylyjen kruunaamaton janojuoma. Saunajuomaksi parin Pistonheadin mosaic lagerit, niin tämä on mossemaisesti jotenkin luonnollinen jatkumo. Sameahkon kellertävä olut kaatuu lasiin, kera parin millin vaahdon. Tuoksussa yrttisyyttä, ruohomaisuutta sekä ananasta. Onhan tää hei hyvää, vahviten mukanaan vie mosaic humala, josta olen aina pitänyt. Sen jälkeen makuaistin kimppuun iskee ananas, katkeroisuus, appelsiini, mandariini, persikka, kuivahkoa näpsähköä humalaisuutta, yrttisyyttä sekä ripaus nurmikenttää. Jännä kun jossain kulttuuritapahtumassa iso kolmonen maksaa sen 12e niin ei tunnu missään, mutta netistä tilatessa muut oh:t jäi väliin ihan vain hinnan vuoksi. Tässä tällä harrastajalla on peiliin katsomisen paikka.

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC All Mosaic Everything, United States
4.1
Other Halfin HDHC-sarja on ollut todella loistava, joten odotan tältäkin jotain. Vähän aina pelottaa single hop Mosaic, mutta uskon, että Other Half osaa homman. Tölkitetty 30/06/30, joten ikää tänään reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena ja täysin utuisan sameana. Pinnalle nousee reilu sormen korkea vaalean kuohkea vaahto. Tuoksussa on yrttisyyttä todella reilusti. Vihreää metsäisyyttä ja kevyttä ruohoisuutta. Ananasta, persikkaa, appelsiinia ja papaijaa. Maku jatkaa samalla linjalla. Todella runsas kuiva yrttisyys jyrää kaiken muun alleen. Taustalle jäävät appelsiini, ananasta, papaija ja persikka. Jälkimaku on todella kuiva ja lyhyt. Suutuntuma on keskivertoa ja alkoholi on piilossa. Varmasti yksi heikoimmista HDHC Other Halfeista. Melko yksiulotteinen ja tylsä kokonaisuus. Toki jos pitää Mosaicista, niin silloin varmaan toimii paremmin.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
HDHC All Mosaic Everything, United States
4.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC All Mosaic Everything, United States
4.4
Tölkitetty 30.6.2020 ollen nyt lähes 3 viikkoista. Odotuksissa mosaicin ilotulitusta. Sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltaista dipaa. Tuoksussa kirpeähköä sitruunaisuutta, kepeää vaaleaa mallasta, makean mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia ja kevyemmin persikkaa), kevyttä ruohoisuutta sekä kevyttä lehtisyyttä. Maussa happaman sitruksista greippisyyttä, kuivakkaa yrttisyyttä, ruohoisuutta ja kevyttä herukanlehteä, makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, mandariinia, mangoa, persikkaa) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on happamahko ja kuivahko, sitruunaisuutta kivalla kevyellä hedelmäisellä ja kevyen humalaisella sävyllä. Suutuntuma on kepeämmän hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— On kiva mosaic dipa. Rakentuu pääosin happaman sitrushedelmäisyyden ja makeammalla trooppisuuden varaan. Tree Housea ja Trilliumia enemmän viime aikoina juoneena, tämä kaipaisi pientä tuntuvampaa lisäkatkeroa kylkeen. Todella tasapainoinen tapaus muuten. Mehuisa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC All Mosaic Everything, United States
4.6
18 päivää sitten tölkitetty (30.06) All Mosaic Everything -DIPAn HDHC-versio. Eli tuttu humala, High Density Hop Charge -versiona. (Mosaic and Mosaic Cryo sekä Mosaic Incognito). Uusi olut Pintissä ja ensimmäinen arvostelu. Upean keltainen väri ja päälle muodostui normikokoinen vaahto. Tuoksu on huumaava. 😍 Nyt on parasta kaljaa pantu tästä humalasta. Upea puolimakea hedelmäisyys ja niin tuttua ihanaa kukkaisuutta yllin kyllin. Maku on erittäin miellyttävä. Aivan ihanan pehmeä suutuntuma, hedelmäinen maku ja viipyilevä kukkaisuus. Tuoksu on suorastaan Mosaicin ilotulitusta. Jos tämän oluen jälkeen ei pidä Mosaic-humalasta, on todellakin ihmisen suussa vikaa. Niin upea kokonaisuus ja olut vain paranee lämmetessään. Jopa Cryo-humalat ovat esillä niin pehmeänä. 🥰 Todella upea kalja. Eilinen Other Halfin Mylar Bags HDHC ei ollut lähelläkään näin kiva.