Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Summer 8.1%, Tree House Brewing Company, United States
10 arviota
3.8
Summer
8.1% Imperial IPA / Double IPA
Summer is a chewy, oat heavy Double IPA with notes of orange juice, mango gummies, clementine sorbet, and citrus pith.

Arviot

Post author: orson
orson
@ J&B Craft Drinks
55 minutes ago
Summer, United States
4.3
Suutuntuma keskihiilihappoinen, ryhdikäs, kuivahko, tasapainoinen, pehmeä ja mehuinen. Maussa sitrusta, greippiä, kivihedelmiä, karambolaa ja mangoa. Laadukas Tree House jälleen kerran.

Post author: Pummelfish
Pummelfish
1 year ago
3.8

Post author: bbell365
bbell365
2 years ago
4.5
I think my first and continues to be one of my favorite TreeHouse brews.

Post author: Grey
Grey
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
Summer, United States
3.3
BEER: Summer BREWERY: Tree House Brewing Co. BEER STYLE: DIPA COUNTRY: USA ABV.: 8.1% COLOUR (EBC): Orange Juce Yellow (15.0) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: Airy pines with airy fruits. HEAD: Fluffy, two finger tall. Dissepates quite fast. GREY’S VIEW No hopping information found. Taste is familiar to so many Tree House beers, with a bland overall being. Some fruit elements with grass, airy being and easy drinkability. Feels bulk. OTHER NOTES: This offers nothing new to pretty much nothing. CANNED 6/7/2021 TASTED 6/8/2021

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Summer, United States
4.3
Pours nice light yellow with a subtle head. Citrusy and a bit pungent aroma. Taste is nice soft and sweet orange juice and mango with some tartness. I sense some bitterness and that’s where the bit warming alcohol hides nicely. Mouthfeel is soft as a summer cloud and very crushable. A top beer with high quality!🍻

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Summer, United States
4.3
Olen nyt ainakin 3 viikkoa kuljettanut tätä mukanani joka paikassa, joten nyt on ehkä aika juoda se. Tölkitetty 19/06/20, joten ikää tänään tasan 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kauniin keltaisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee reilu sormen korkea vaalea vaahto. Tuoksu on todella miellyttävä ja raikas. Ihanaa appelsiinia, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Myös vaaleaa yrttisyyttä ja pehmeää ruohoisuutta. Maku on kuivan yrttinen, valkoviininen ja ruohoinen. Mukana on raikasta appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Jälkimaku on todella kuivahko rypäleinen. Suutuntuma on keskivertoa ja happoja on sopivasti. Alkoholi on piilossa. Ihan mukava Tree House, jossa kivasti makua. Laadukas ja kaikinpuolin hyvin tehty DIPA.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Summer, United States
4.3
Vielä on kesää jäljellä. ☀️🌤 Tämä kesäolut on tölkitetty kesäkuun 16. päivä, ollen siis nyt päivää vaille 6 viikkoista. Ei siis mitenkään liian vanhaa vielä. UT4.32 yli 19000 arviolla. Kyllä tämän Tree Houseksi tunnistaa. Sellainen omanlainen happamuus tuo heti oman fiiliksensä. Citra selvästi dominoi tuoksumaailmaa raikkaudellaan ja happamuudellaan. Muut humalat (Magnum ja Amarillo) ovat selvästi sivuosassa, mutta toki ne tuovat tähän hieman makeampaa fiilistä. Maku on erittäin raikkaan Citrainen. On se hieno humala oikeissa käsissä. Hienoa on myös se että siitä saadaan samalla hapanta, mutta näin pehmeän makuista. Toki näitä laadukkaita sitrushumalaoluita on tänä kesänä tullut maistettua monia eikä tämä paljoakaan erotu niistä. (Kiitos heille keille se kuuluu🥰) Mielellään näitä silti juo. Maistuvaa ja raikasta olutta, ja kyllä, ilman liiallista / nielua polttavaa kuivahumalointia.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Summer, United States
4.1

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Summer, United States
4.4
Aivan huikean hyvä olut. Tässä hetkessä, juuri mökille päästyä ja kylmälaukussa matkanneena juuri optimi lämpötilassa. Elämä on hyvää.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Summer, United States
4.3
Tölkitetty 19.6.2020 ollen nyt päivän yli 3 viikkoista. Untappd ka 4,32 18k arviolla. Reilun sormen paksuinen valkea valkea tiiviin kuohkea vaahto. Hyvin samean keltaista dipaa. Tuoksussa reilummin raikkaan hapanta sitruunamehuisuutta, makeampaa appelsiinia, mangoa ja ananasta, kevyttä yrttistä humalointia. Maussa runsaasti kuivattavaa hapanta sitruunaisuutta, yrttistä ruohoisuutta, makeahkoa appelsiinia (+kuorta) ja pehmeämpää mangoa sekä kepeää ohraista maltaisuutta. Katkeroa reilummin pistellen kesysti kielen päällä. Jälkimaku on sitruksisen kuivakka ja humalainen. Suutuntuma on kirpsakan kepeän hiilihappoinen suht keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ——————— Suomen sateisessa kesäkelissä kelpaa availla kesäoluen kuten tämän. Raikkaan mehuisa tuoksu. Maku noudattaa Tree Housen tuttua linjaa. Hapan sitruunaisuus on aika reipasta appelsiinin tuoden siihen mangon kanssa pehmeyttä. Katkero tuntuvaa.