Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Abraxas (2019) 11.5%, Perennial Artisan Ales, United States
7 ratings
3.8
Abraxas (2019)
11.5% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout

Reviews

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Beerdome
3 years ago
Abraxas (2019), United States
4.3
Eipä ole tullu yhtään Perennial artisan ales:in oluttakaan maistettua, joten korjataan asia Muikku3:n jakamalla putelilla🍺 kuulostaa ainakin paperilla siltä, että vois itselle maistua 👌🏼 Tuoksusta ensimmäisenä nousee esiin sellainen ei niinkään tulinen, mutta mausteinen chili, pehmeän suklainen kaakao sekä kaneli. Myös pientä vaniljan hönkäystä havaittavissa. Suutuntuma keskitäyteläinen sekä hieman öljyinen. Maussa ensimmäisenä myöskin tuota chiliä, ei mitenkään polttavassa muodossa, vaan nimenomaan mausteisessa mielessä chilin makua. Anchohan ei vissiin kauhean tulinen olekaan, vaan enemmän maistuva chili. Myös pehmeää kaakaota tarjoilee kivasti ja kanelia, joskaan ei niin selvästi kuin tuoksussa. Vanilja maistuu aivan lopussa pienesti, jättäen pehmeän tunteen kurkkuun ja suupieliin. Lämmetessä jättää myös pienen chilin poltteen kurkkuun, onneksi annoin lämmetä tarpeeksi 😍 Ei missään nimessä liian makea vaikka sitäkin löytyy, mutta mausteisuus leikkaa kivasti luoden tästä yllättävän tasapainoisen kokonaisuuden 🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
Abraxas (2019), United States
4.2
Ensimmäistå kertaa itselle Abraxas maistoon jaettuna Simondönder kanssa 🍻. 2019 versio kyseessä. Tuoksu hyvin tasapainoinen kyllä.Chiliä mausteisemmassa muodossa,kaakaota,juuri sopivasti kanelia ja maitosuklaista kutsuvaa ihanuutta😋. Suutuntuma on yllättävänkin runsas,päälle keskitäyteläisen,mutta aavistuksen liian nopea liikkeissään ja suutuntuma katoo suht nopeaan. Maussa paahteista suklaisuutta,mausteisemmalla pippurisella chilisyydellä mikä on onneksi todella pehmeää eikä terävää laisinkaan.Maitosuklaaata sekoittuu myös kivasti maltaiseen runkoon mikä tukevoittaa ja antaa tälle tasapainoa.Vaniljaisuus on hyvin taustalla häilyvää,mutta sen aistii alusta loppuun maussa silti. Kyllä tätä sanalla "tasapainoinen" lähtisin ensimmäisenä kuvailemaan.Chili ja mausteiset Stoutit ylipäätänsä ovat itselle välillä vähän vaikeita,mutta tämä on kyllä huomattavasti keskivertoa parempaa mausteinen ja chilinen ImpStout 😎🍻👊 (tästä BA versio pitänee kyllä päästä maistamaan on se sen verran kiva kyllä)

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Abraxas (2019), United States
4.4
Another hunting trip done, cheeks red and dude sweaty as one can get. Abraxas 2019 as a recovery drink, big bottle and shared a bit to my friend also. Poured thick black substance. Formed a brown head that dissipated slowly, it was dense but still so fluffy. On the nose cinnamon, raw cacao powder and chocolate. Coffee and Ancho chili peppers but quite softly, no way too much. Flavour then gave chocolate and cacao, coffee and vanilla. Chili was on a pleasing level since it was soft and could be felt through out the whole ride. Sweetness also in the mix and a dry back end. Thick, creamy and smooth on the palate. Edit: Enjoyed 23rd of January

Post author: Tuoppi A
Tuoppi A
4 years ago
4.0

Post author: Riku S
Riku S
4 years ago
Abraxas (2019), United States
4.5
Suutuntuma huikea, kuin pirtelöä joisi. Maussa runsaasti kaakaota ja hieman vaniljaa. Chili ei polta mutta maistuu sopivasti. Alkoholi ei maistu. Aivan mahtava tuote.

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Abraxas (2019), United States
4.4
Tuoksu on melko kevyt, mutta kyllä siitä paahteisuus, kaneli, vanilja ja kaakao erottuu. Maku on selkeämpi, ensin tulee paahteisuus, kaakao ja kevyt vanilja. Kaneli ja mieto chili painottuu jälkimakuun. Suutuntuma on kohtuullisen paksu ja hieman öljyinen.