Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Motueka 8.0%, Hill Farmstead Brewery, United States
7 ratings
3.8
Double Motueka
8.0% Imperial IPA / Double IPA
An imperial India Pale Ale brewed exclusively with hand-selected Motueka™ hops from our agricultural partners at Freestyle Farms in Upper Moutere, New Zealand.
Hops: Motueka

Reviews

Post author: orson
orson
@ J&B Craft Drinks
16 days ago
Double Motueka, United States
4.2
Aroma: Dank, dank and dank. But still clean and balanced. No errors. Mouthfeel:. Medium carbonation, dry, slightly bitter and balanced. Taste: Dank, grass, grapefruit and pine. The aftertaste is dry, slightly bitter and really dank. Is this a bit of an old school NEIPA? It is by no means similar to what other hype breweries do, but the quality and balance of the beer are on the same level here. This is my first Hill Farmstead beer. Canned on 5/9/23, so two and a half months old. ________________________ Enpä ole koskaan ennen maistanut näiden olutta. Pitäisi olla todella kova hypepanimo. Todella dänkkinen tuoksu. Mutta kuitenkin sellainen puhtaan ja tasapainoisen oloinen. Ei mitään virheitä. Suutuntuma keskihiilihappoinen, kuiva, hieman karvas ja tasalla. Maussa dänkkiä, ruohoa, greippiä ja havua. Jälkimaku on kuiva, hieman karvas ja tosi dänkkinen. Onkos tämä nyt sitten vähän sellaista old school neipaa? Ei missään nimessä samanlaista mitä muut hypepanimot tekevät, mutta laatu ja oluen puhtaus ovat siellä ihan samalla tasolla. Tölkitetty 5/9/23 eli noin kaksi ja puoli kuukautta ikää.

Post author: Grey
Grey
@ J&B Craft Drinks
4 months ago
Double Motueka, United States
4.2
OLUT: Double Motueka PANIMO: Hill Farmstead Brewery OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.0% VÄRI (EBC): Keltainen (9.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kiiwinen, ruohoinen, märkäpuinen. VAAHTO: Vankka. Kolmen sormen mittainen. Erittäin kermainen ja täysin tiivis. Runsaat pitsit jättävä. GREY’S VIEW Motueka single hop DIPA. Kypsää. Ja dänkkiä. Pihkaisuutta, melonia, raikasta appelsiinia, hiven metsäisyyttä. Maut kestävät kyllä mukavan pitkään tässä, samalla kehittyen hieman sitrushäiveisemmiksi. Runko on pehmeän mehumainen, hienoisesti vain katkeroitu, runsaan humalaöljyinen, hitaahko. MUUTA MAINITTAVAA: Mukava tunnelma nyt tässä oluessa; kivan hidas, pehmeä ja selkeä. CANNED 30/5/2023 TASTED 31/7/2023

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Double Motueka, United States
4.4

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Double Motueka, United States
4.3
Aivan huikean hyvä dipa. Todella tasapainoinen. Todella puhtaat makuprofiilit. Tämä on parasta mitä tästä humalasta on itselle vastaan tullut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Hill Farmstead Brewery
3 years ago
Double Motueka, United States
4.3
Tölkitetty 2.6.2020 ollen nyt 5,5 viikkoista. Sormen paksuinen paksuhko valkea vaahto. Samean vaaleamman keltaista dipaa. Tuoksussa hapanta pehmeää limeä ja sitruunankuorta, kukkapeltoista ruohoisuutta, kepeää ananaksisuutta ja mandariinia sekä taustalla kevyttä vaaleaa mallasta. Maussa runsaammin hapanta ja kuivattavaa sitruunamehuisuutta sitruunankuorella, pehmeää yrttisen ruohoista humalaisuutta kevyellä kukkaisuudella, kevyttä ananaksisuutta ja mangoisuutta kera vaalean maltaisuuden. Katkeroa suht keskiverrosti. Jälkimaku on kukkaisemman vihreän humalainen Suutuntuma on kepeämmän hiilihappoinen lähemmäs keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Mielenkiintoinen tapaus tämä Motueka yksinään ja varsinkin näin laadukkaan panimon valmistamana. Hyvin aromikas humala. Sitrushedelmävetoinen ja ns. maanläheinen. Tämä on hyvin helppoa juotavaa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Hill Farmstead Brewery
3 years ago
Double Motueka, United States
4.4
Hill Farmsteadin Double-seriesin Motueka-versio lasiin. Tölkitetty 02/06/20, joten ikää tänään pari päivää päälle viisi viikkoa. Kaatuu lasiin iloisen ja kirkkaan keltaisena. Olut on paksuhkoa ja täysin sameaa. Kermainen ja pienikuplainen sormen korkea vaahto nousee pinnalle. Tuoksu on puhdasta Motuekaa. Kevyttä kukkaisuutta, vihreää metsäisyyttä, greipin ja appelsiinin kuorta ja rapeaa ruohoisuutta. Maku jatkaa melko pitkälti tuoksun kanssa samalla linjalla. Kukkaisuutta, vaaleaa yrttiä, vihreää metsäisyyttä ja ruohoisuutta. Taka-alalla hivenen greipinkuorta, appelsiinia ja limettiä. Jälkimaku on kuivan katkeroinen ja valkoviininen. Alkoholi on luonnollisesti piilossa. Motueka on monipuolinen ja hyvä humala tälläisiin oluihin. Tämä ei ole pelkkää hedelmätykitystä, ja tässä on selkeästi melko uniikki makumaailma. Myös HF:n ’talon maun’ maistaa tässä selvästi. Laadukas, erillainen ja miellyttävä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Hill Farmstead Brewery
3 years ago
Double Motueka, United States
4.6
HFn tuplayksihumala lasiin. Tällä kertaa Motueka-versio. Uusi olut Pintissä. Leima on hieman epäselvä, mutta kesäkuun aikana tölkitetty. Erittäin kauniin värinen ja erinomaisen upea tuoksu. 😍 Käsittämättömän laadukas ja ennenkaikkea sellainen puhdas humalakeitto jo pelkästään tuoksun perusteella. Puolimakea ja upean raikas hedelmäinen maku ja humalat todella tuoreita. Siis todella. Aivan hemmetin laadukasta humalointia. Mietin jo että jättäisin tämän väliin, mutta hemmetti, onneksi pidin pääni. Upea suutuntuma, lempeä makeus ja ihana happamuus - just sopivaa mun suuhun. Tupla-Nelson oli tylsä ja lievä pettymys (4.1). Tupla-Riwaka oli ihanan erilainen ja maukas (4.5), mutta itselleni tämä Motueka meni jopa sen yli. (Kuva muokkaamaton)