Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Even More Tennis Elbow 13.0%, Hoof Hearted Brewing, United States
4 ratings
Even More Tennis Elbow
13.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout

Reviews

Post author: Cavic K
Cavic K
4 years ago
Even More Tennis Elbow, United States
4.5
Bon équilibre Impérial stout noisette vanille noix de coco avec sucre de muscavado Goût de mélasse Esqui

Post author: Nahka-asa
Nahka-asa
@ Kikoskh
4 years ago
Even More Tennis Elbow, United States
4.2
Ensimmäinen evil twinin olut itelle. Mustaa imperiaalista stouttia - kelpuutetaan. Tuoksu etenee paahteisuus edellä, josta löytyy kahvisuutta, vaniljaa ja tummaa sokeria. Aika tanakka IS. Profiililtaan kahvinen ja pähkinäinen - paahteinen ylipäätänsä. Paahteisuus johdattelee lopun vaniljaisuutta kohden. Hyvinkin selkeä kokonaisuus. Tämä olut seisoo tanakasti ja ryhdikkäästi - kiitos.

Post author: Jerkku
Jerkku
4 years ago
Even More Tennis Elbow, United States
4.2
Ai ai, nyt vuorossa pähkinäistä ja vaniljaista imppiä. Tuoksultaan rusinainen, tumman maltainen, vastapaahdetun kahvipapuinen, hennon vaniljainen ja kaakaoinen - pähkinä ei ainakaan vielä nostanut päätään. Maussa juuri paahdetta, kahvia, tummaa suklaata, tummaa sokeria, vaniljaa ja puupähkinäisyyttä. Aika mukavan pyöreä makumaailma. 13%:sta alkoholi ei paista läpi, mutta tuo pientä lämmitystä kurkun päässä. Happoja ei nimeksikään.

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Even More Tennis Elbow, United States
4.1
Tuoksu on lähinnä paahtomaltainen, hieman vaniljaa ja pähkinää. Myös maussa paahteinen mallas on pääosassa, mausteista muskovado sokeri, pahkinä ja vanilja erottuu hieman. Kookosta en löytänyt. Alkoholi puskee hieman läpi ja IS:iksi yllättävän hapokas. Pähkinäisyys tulee selvemmin jälkimaussa.