Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hoof Hearted Brewing
120 notes
Hoof Hearted Brewing
Marengo, United States


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Jussips
Jussips
22 days ago
4.0
Runsaasti makua. Jälkimaku vähän ohut, katkeroita olisi triplasta odottanut enemmän. Runko ei tukevin mutta hyvä kuitenkin.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
27 days ago
4.0
Uusi olut Pintissä #krokotiilinkyynel Samean keltainen mehu kaatuu lasiin, vaahto on törkeän nopea. Tuoksussa on kypsää trooppista hedelmäisyyttä. Jännä hedelmäinen pisteliäs maku iskee suoraan vyön, ei kun kielen alle ekalla hörpyllä. Yllättävän paljon karvasta makua myös tässä oluessa. Maussa sitrusta, kuivaa humalaisuutta, sitruunan kuorta, appelsiinia, reilua katkeroisuutta, oisko ripaus veriappelsiinia, greippimäisyyttä ja hieman ananasta. Jälkimaussa mennään vahvasti karvaan hedelmäisen menon viedessä. Sarjassamme olut, jolle oma verbaalinen lahjattomuus tekee hallaa. Tää on järkky hyvä ja prosentteihin nähden ihan linnunmaitoa.

Post author: Jones
Jones
@ Hoptimaal
1 month ago
4.5
Pehmeä, trooppinen ja kypsän hedelmäinen TIPA. Maussa sitruksista greippisyyttä, persikkaa ja melonia. Taustalla hentoa alkoholin poltetta, ei kuitenkaan häiritsevästi.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
2 months ago
3.8
Jaffankeltainen, samea olut sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on sitrusta ja hedelmää. Olut on kevyt, hapokas, kuiva ja raikas. Mausta löytyy hedelmää, sitrusta ja ruohoisuutta. Olut on jo iällä, joten paras terävyys on poissa. Laadukas olut, missä hedelmäisyys jyllää. Rungon keveys yllätti. (4+8+3+8+15=38) 3,8

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pub Kultainen Apina
2 months ago
4.0
Kevyt, trooppista hedelmää. Vähän sellaista vaalea rypälettä.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
3 months ago
4.1
Saunan jälkeen jotain janojuomaksi. Sedän teki oikeasti mieli vähän rankempaa joten otetaan jenkki tipa tallista Tuoksussa kypsää trooppista hedelmäisyyttä sekä persikkaa. Pintaan jää kaunis noin millin kuohkea vaahto kerros. Väri on samean keltainen, suorastaan mehumainen. Ensipuraisu, mitä ihmettä onpa pehmeä aprikoosin ja persikan sinfonia. Mukana hunajamelonia, makeaa marmeladia, persikkaa, hieman kirpeyttä ja appelsiinia. Jotenkin näillä volteilla tipasta odottaisi haastavampaa. Tämähän on melkein silkkisen pehmeää hedelmäistä tykitystä. Tilasin tämän ihan siksi, että tölkin kaveri näyttää ihan itseltäni Himoksen rinteessä. Tämä kannattaa testata. Arvostelija vaikenee ja nautiskelee.

Post author: MJ ölppöne
MJ ölppöne
3 months ago
4.0
Hedelmäistä IPAa. Melkein vuoden tölkissä majaillutta, silti hyvää.