Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rare Bourbon County Brand Stout (2015) 14.8%, Goose Island Beer Company (AB-InBev), United States
3 ratings
Rare Bourbon County Brand Stout (2015)
14.8% Imperial Stout
Back in 1979 the folks at Heaven Hill Distilleries filled a handful of new freshly charred American white oak barrels with some of their finest whiskey. It is rare for Bourbon to age in barrels for more than twenty-three years. But these barrels patiently sat for over thirty years. The extra years developed a distinct and complex character that makes them truly one-of-a kind. We filled those barrels with Bourbon County Brand Stout, and then stored them away in our Chicago Barrel House to age for two more years. With these rare barrels from our friends at Heaven Hill we believe this is one of the finest beers we have ever produced. This is Goose Island Rare Bourbon County Brand Stout for 2015.

Reviews

Post author: muikku3
muikku3
@ Goose Island Beer Company
3 years ago
Rare Bourbon County Brand Stout (2015), United States
4.7
Hetken kaapissa tätä hetkeä odottanut Rare 2015 vuodelta 😋🍺.Sopiva varmasti #1500 olut merkinnäksi 🍻. Tämän erikoisuus piilee siinä että tätä on kypsytetty 35vuotta vanhoissa,juuri tyhjennetyissä Heaven Hill tynnyreissä 2vuotta.Luulisi tuollaisista tynnyreistä noin pitkän ajan jälkeen jotain irtoavan 😅. Itselleni tämä taitaa olla myös yksi odotetuimpia öölejä,mitä olen hankinut/päässyt maistamaan 🙏. On kyllä hienoimpia ja syvimpiä puhtaan tynnyrisyyden omaavia tuoksuja,mitä nokka on nuuhkaissut😘.Hienon hienoa savuisempaa tammipuuta,mitä Bourbon syventää likimain täydellisesti.Karamellisoitua whiskiin dipattua suklaata ja.... huhhuh No jopas... On pakko kyllä myöntää,että en odottanut näin runsasta ja paksun tuntuista nestettä😲😋.Tahmaavan likööristä,traktorin moottori öljyisää tavaraa ehdottomasti se kyllä on.Silti pehmeäksi ja erittäin pyöreän oloiseksi se on ajansaatossa kyllä itsensä kypsyttänyt. Maussa tynnyröinti kietoutuu juojansa makunystyröiltä sydämmeen asti 😘. Taustalta kytevää,savuisempaa tynnyrin seinustaa riittää maussa pitkän matkaa.Tässä myös ensimmäistä kertaa(maistetuista BCBS puteleista) sellaista selvempää liköörisempää salmiakkista tatsia työntyy esiin huomattavasti enemmän.Noin maun keskivaiheilla sulaa suklaisempaa kastikettakin myös valuu poskipäiltä,tätä tässä fiilistellessä 😋🤌. Ylläkin mainittuja makuja intensiivisesti karvaamassa,karamellisoitua pienoisesti vaniljaista sauvaa heiluttelevaa Bourbonia.Myös sellaista jotenkin kiviseltä tuntuvaa suolaisempaa aaltojen tapaan kallioon iskevää voimallista fibaa tässä kyllä on 🙌. 150% Paras Goose Islandin (BCBS) olut tähän suuhun tähän mennessä ehdottomasti kyllä 💫😘🍺.Selvästi myös paksumpi ja jöötimpi kuin aikaisemmin maistetut BCBSät.🙌🍻🙌 Kiitoksia vain niille jotka jaksavat nöitä höpinöitä lueskella 🙏.

Post author: Winzard
Winzard
@ Goose Island Beer Company
3 years ago
Rare Bourbon County Brand Stout (2015), United States
4.5
Kun tuli se OG-pullo vuodelta 2010 juotua tänään, niin pitihän se maistaa myös 2015-versio. Tämä yksilö on tuijotellut minua vuosia päivittäin kaapissa, ja onkin mukava avata se nyt. Yli 25k arviota ja keskiarvo 4,72 on kyllä melkoinen saavutus. Olut kaatuu lasiin mustana ja täysin öljyisen paksuna. Vaahtoa ei muodostu ollenkaan. Tuoksu on todella pehmeä ja pyöreä. Rauhallista siirappia, suklaata, greippistä katkeroa, puuta ja tynnyriä. Maku on runsaan tynnyrinen, puinen ja nahkainen. Pehmeää suklaata, lakritsaa, tuhkaa ja greippistä katkeroa. Suutuntuma on miellyttävän paksu, ja alkoholi on piilossa. Eihän tämä pääse lähellekkään sitä 2010 Rarea, mutta tässä on kyllä sitä jotain. Miellyttävän pehmeä ja hienostunut kokonaisuus.

Post author: Grey
Grey
4 years ago
Rare Bourbon County Brand Stout (2015), United States
3.4
Nyt. Itsellä on käsitys, että oma makuaisti voisi olla valmis tällaiseen teokseen... OLUT: Rare Bourbon County Brand Stout (2015) PANIMO: Goose Island Beer Co. OLUTTYYPPI: Imperial Stout (Heaven Hill Bourbon BA) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 14,8% VÄRI (EBC): Musta (100.0) KATKEROT (EBU/IBU): 60.0 TUOKSU: Runsaan Bourbonmainen. Kuitenkin kepeä. Kukkainen, suklainen, hiilinen, runsaan viettelevä. Vahvan voimallinen. VAAHTO: Hemmetin nopea. Käväisee kahden sormen mitassa, kunnes vetäytyy täysin pois. GREY’S VIEW Yli 30-vuotta Valkotammitynnyreissä kypsyteltyn Heaven Hill Bourbonin jälkeen tämän oluen tekoon otetuissa tynnyreissä (24kk) kypsytelty IS. Uskomatonta! Katsotaanpa sitten. Ensisiemaus. Semipaksua sotakunttaa se on. Yllättävää kerrassaan! Mauissa löytyy kypsää ruiskunttaa, kypsää luumua, tummamarjaisuutta, hitunen suolaa sekä tietenkin Heaven Hill Bourbon tynnyröinnin mukanaan tuomia elementtejä; rakeaa ruisnäkkileipää, viekottelevaa kukkaisuutta ja viikunaisuutta. Suutuntu tässä on kyllä paksua; kuin kylän mahtavimman matamin reidet! Yarr! Lähes liikaa itselle, mutta kyllähän tuota hiljakseen lipsuttelee menemään. Hiilihappoja löytyy melko reilusti ja ne luovatkin tuollaisen mukavan rukiisen/näkkileipäisen viban tuohon matamin rehevään kylkeen. Mikä jottei, hei! On se kuitenkin rehevää kunttaa! Jälkimaussa kivennäinen, edelleen suolainen, yrttisyyden nostaessa itsensä framille selkeämmin. MUUTA MAINITTAVAA: Fiuh ja PRKL! Oma yksilö olikin jo täysin valmis nautittavaksi jo nyt. Vaikea arvioitava hurjan suutunnun takia. BOTTLED 21/9/2015 TASTED 30/7/2020