Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mosaic Cutting Tiles 8.5%, Trillium Brewing Company, United States
7 ratings
3.7
Mosaic Cutting Tiles
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Cutting Tiles is an exploratory series of Double IPAs featuring a range of aromatic single hop varietals brewed with raw local wildflower honey. This version is dosed with 100% Mosaic in all kettle, whirlpool and a massive dry hop addition. The honey keeps the body light and drinkable but provides an earthy backbone. Juicy, candied peach and nectarine up front backed up with a nuanced white wine on the nose that continues straight through in the flavor profile. Pillowy soft mouthfeel, with a restrained bitterness on the finish.

Reviews

Post author: RRudolf
RRudolf
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
4.4
DDH versio tästä juotuna ja muistaakseni se maistui erittäin hyvin. Vähän tummemman väristä mehua vaihteeksi. Oranssia ja sameaa reilun sormen paksuisella vaahdolla. Tuoksu on omaan nenään loistava sillä pidän Mosaic humalasta kovasti. Aprikoosia, persikkaa, tuoretta ananasta, kukkaisuutta ja karkkimaista aromia. Todella tuoreen humalainen tuoksu. Maku antaa esiin makeaa hedelmää kuten ananasta ja aprikoosia. Lisäksi tuota ihanaa makean kukkaista hunajaisuutta, mistä pidän erityisen paljon tämän sarjan oluissa. Hieman metsämarjoja, mallasta ja greippiä myös esillä. Vähän kipristelee suusta voimakas humalointi. Alko hyvin piilossa.

Post author: muikku3
muikku3
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
4.3
Toinen tötterö itselleni maistoon Cutting Tiles sarjasta😋.Ensimmäinen oli Citra versio tällä kertaa Mosaicin vuoro 🍻.Tämä on tölkitetty 7.9.20 eli reilu 3 viikkoista maistelu hetkellä. Tuoksu on pehmeä ja trooppisen hedelmäinen.Aavistus sellaista houkuttelevan makeampaakin tatsia esiintyy. Onpas siinä vain niin perskuleen pehmeä ja kepeän humalaöljyisä ensipuraisu 🤤.Hedelmä puolelta runsaasti mangoa,persikkaa,mandariiniä ja ananasta.Hedelmäisyys on sellaista runsaamman pehmeän antavaa,mutta samalla vähän loppua päin myös ehkä aavistuksen kypsenemään päin myöskin olevaa.(Antaakohan tuo lisätty villikukkien hunaja tähän tuollaista omanlaistaan pehmeän haaleaa makeutta ?) Kevyesti lopussa sitruksinen happamuus vähän kuivattelee suuvärkkiä. Juotavuus on tässä tosissaan ihan huipussaan 👌.Mosaic:ista on saatu hedelmien ja raikkauden osalta erittäin hyvin makua irti,mutta pientä katkeroitten lisäystä olisin tähän vähän vielä kaivannut🤔😉.😎🍻👊

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
4.4
Mosaic ei kuulu lempihumaloihini, mutta Cutting Tiles- Sarja on aina ollut loistava. Katsotaan mitä tästä tulee. Tölkitetty 28/05/20, joten ikää tänään reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja melkein täysin utuisena. Sormen korkea vaalea ja höttöinen vaahto käväisee pinnalla. Tuoksu on yrttinen, kukkaniittyinen, vihreän metsäinen ja runsaan appelsiininen. Pieni hedelmäkarkkisuus tekee makeutta taustalla. Maku on mosaicille tyypillinen. Kevyttä kukkaisuutta, runsasta yrttisyyttä, hentoa metsäisyyttä ja toki hivenen kuivaa yrttistä katkeroa. Mukana on raikasta appelsiinia, persikkaa, mangoa ja passionhedelmää. Suutuntuma on runsas ja alkoholi on täysin piilossa. On kyllä hieno ja täyteläinen olut taas Trilliumilta. Ei parasta Cutting Tiles- sarjaa, mutta erittäin laadukas ja yhtenäinen kokonaisuus.

Post author: Jokinen
Jokinen
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
3.0
Väritys on kuin appelsiinimehussa. Tuoksussa tuhti trooppinen hedelmäisyys ja kevyt kumimaisuus. Trooppinen hedelmäisyysjatkuu maussa. Mangoa, ananasta, passionia ja persikkaa. Hunajaisuutta, hiivaisuutta ja havuisuutta. Kevyttä kumimaisuutta ja mausteisuutta. . Hyvin mehumainen, reilun hedelmäinen ja makeahko. Runsaasti makua, sekä hyvin tasapainoa. Mutta kumimaisuus hieman häiritsee.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
4.5
Trilliumin 28. toukokuuta tölkitetty mosaiikki leikkaus laatat lasiin. Mielellään näitä jenkkiherkkuja juo. Kiitos tilaajalle. 🥰 Väri kuten kuvassa. Tuoksu aivan ihana. Mosaic on kiva humala ja tähän se antaa todella upean ja pehmeän tuoksun. Makeaa hedelmäisyyttä, hieman yrttisyyttä ja pieni määrä katkeroa. Lempeän kesäinen. Maku todellakin miellyttää makuhermoja. Ihanan monipuolinen hedelmäisyys ja nielussa maistuu pieni katkeruus. Menisi taas koko olut parilla huikalla. Pelottavan helppo. Erittäin maukasta soppaa. Aikoinaan Galaxy-versio tästä oli aikalailla täydellinen dipa. Toki se oli ensimmäisiä Trillium-oluita aikoinaan, mutta silti. (Pitäisi maistaa uudelleen) Tämä on melkein yhtä kiva olut. Just mun suuhun sopiva nautintoaine - sopiva makeus ja katkeruus - humalointi on onnistunutta ja tasapainoista. Nam.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
4.4
Tölkitetty 28.5.2020, joten ikää nyt 3,5 viikkoa. Sormen paksuinen valkea vaahto. Hyvin samea keltainen dipa. (kuvassa liian oranssinen) Tuoksussa runsaampaa pehmeää makeamman mehukasta trooppista hedelmää (aprikoosia, persikkaa, ananasta, mandariinia), pensasmustikkaa, osin havuisaa, herukanlehtistä ja ruohoista humalointia sekä kevyttä maukasta maltaisuutta. Maussa happamaa sitrusta, makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, aprikoosia, mangoa, persikkaa, appelsiinia/mandariinia), yrttisen ruohoisaa ja heinäistä humalaisuutta, kepeää herukanlehteä ja maukkaan rouheista pehmeää maltaisuutta. Katkeroa suht keskiverrosti. Jälkimaussa pehmeää makeampaa trooppista kypsää hedelmäisyyttä kevyellä herukanlehdellä. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Olipas monipuolinen tapaus. Tuoksu on mosaicin ilosanomaa, vaikkakin kypsemmällä sävyllä. Maussa maltaisuus mieluisan maukasta ja humaloinnin vihreät sävyt monipuoliset. Hunajaisuus ei erityisemmin erotu, mut liittoutuu aprikoosin kanssa. Hedelmäisyys kääntyy osittain kuivahedelmien puolelle. Tämä poikkeaa yllättävän paljon niistä dipoista, joita olen nautiskellut viime aikoina, ja se on vain positiivista.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Mosaic Cutting Tiles, United States
4.4
OLUT: Mosaic Cutting Tiles PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,5% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (13.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Yllättävän trooppinen. Pehmeän puolikypsän hedelmämiksattu, makea kukkainen, vienosti dänkki. VAAHTO: Kahden sormen mittainen ja melko vankka. GREY’S VIEW Mosaic humaloitu ja villikukkien hunajalla maustettu DIPA. Ensipuraisu on pehmeä ja melko nopea. Maut kehittyvätkin näköjään nopeasti tässä. Alkuun kypsää ananasta, appelsiinia ja aprikkoosia, mitkä kehittyvät hunajaisempaan, lievästi niittyiseen ja aavistuksen makeampaan hedelmäiseen suuntaan. Humalan puraisu on hyvällä tasolla tässä, sopien palettiin mainiosti. Suutuntu on lähes täyteläinen ja puolihidas, vaikka maut kehittyvätkin nopeasti. Suutuntu on yllättävän tasainen...tämä on siis mielenkiintoinen, todella. Hauskaa tanssia; humalanpuraisun, kypsien hedelmien ja viehkon pehmeän hunajan kesken. Jälkimaussa laveasti huulia tahmaava, ollen miellyttävän hunajavibainen myös höpinätötterön sisäosissa. Viipyilevän hidas loppu. MUUTA MAINITTAVAA: Upeasti koottu ja riittävän moninainen teos. Ihastuttava sillälailla. Maut pääsevät kaikki selkeän kirkkaasti ja puhtaina esiin. Erittäin hyvä. CANNED 20/5/2020 TASTED 16/6/2020