Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Matthew Matthew Matthew from the Veil Veil Veil 10.1%, Monkish Brewing Company, United States
6 notes
3.9
Matthew Matthew Matthew from the Veil Veil Veil
10.1% Triple IPA

Avis

Post author: RMS
RMS
@ Drikbeer
5 months ago
4.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Matthew Matthew Matthew from the Veil Veil Veil, United States
4.8
Huikea 4,60 Untappdissa keskiarvona (13.6.2020). Tölkitetty 5.5.2020, joten ikää nyt noin 5,5 viikkoa. Kevyt valkea vaahto nousee pinnalle. Paksun sameaa vähän tummemman keltaista tipaa. Tuoksussa ihana ja runsas kuivakka mehuisa kypsempi greippisyys, yrttisen ruohoisa sekä kesyn havuisa humalointi, reilummin makeamman mehuisaa kypsää trooppista hedelmää (appelsiinia, persikkaa, mangoa, cantaloupemelonia, ananasta). 😍 Maussa kirpeämmän hapanta tuhtia kuivattavaa mehuisaa greippisyyttä, reilummin kuivakkaa yrttistä ja ruohoista humalointia, runsasta makeamman mehuisaa kypsempää trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, ananasta, persikkaa, aprikoosia, mangoa, cantaloupemelonia, kevyemmin guavaa ja passionhedelmää) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa runsaasti ja runko yrittää kovasti pehmentää sitä. Jälkimaussa kypsempää makeahkoa appelsiini trooppisine sävyineen ja vihreää humalointia. Suutuntuma on sopivan kirpsakan hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. Vau. ——————— Kylläpä laitti suun leveään hymyyn, kun ekat nuuhkaisut tästä otin. Aivan ihana kuivakan happama mehuisa (west coast -tyylinen) greippi tervehti iloisesti. Ja maku, vau, uskomattoman tuhtia tavaraa täyteläisen rungon tukiessa kaikkea. Greipin ja makeamman kypsän hedelmän liitto on nättiä katsottavaa, johon vihreä humalointi tuo mukavan lisän. Alkoholi ei maistu, mut kutittelee hieman rajoilla. Täydet 5,0 kävi alussa mielessä, mut ei silti sinne asti mennä. Loistava tipa, jossa sitä sopivaa särmää.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Matthew Matthew Matthew from the Veil Veil Veil, United States
4.7
Monkishin versio The Veilin Matt Matt from the Veil Veilistä. Nyt Triple IPA aivan huikealla 4,60 UT ka:lla. Humaloitu Citralla ja Enigmalla. Tölkitetty 05/05/20, joten ikää tänään reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin keltaisena ja todella paksun mehuisana. Pinnalle nousee puoli sormea korkea vaalea ja paksu vaahto. Tuoksu on upea. Runsasta humalointia, greippistä katkeroa ja runsaasti trooppista hedelmäsalaattia. Pientä vaaleaa yrttisyyttä ja havuisuutta. Maku pistää hymyilyttämään. Onpahan hyvää tavaraa taas. Todella mielenkiintoinen ja miellyttävä makuprofiili, joka varmaankin tulee tuosta käytetystä Enigmasta. Miellyttävää humalakäpyisyyttä yhdistettynä raikkaaseen appelsiiniin, kiwiin, ananakseen ja sitruunaa. Suutuntuma on upea paksu ja mehuisa. Alkoholi on hukattu täydellisesti. Hitto kun on hyvä olut ja upea kokonaisuus. Todella maistuva ja laadukas.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Matthew Matthew Matthew from the Veil Veil Veil, United States
4.7

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Matthew Matthew Matthew from the Veil Veil Veil, United States
4.3
Sunnareiden kunniaksi Monkishin Tipa-versio Matt Matt from the Veil Veil -collab-oluesta. Tölkitetty 5.5.20. (Alle viisi viikkoa sitten.) UT 4.61. 😳 Uusi olut Pintissä ja ensimmäinen arvio. Edellisen version tavoin vain kahta humalaa käytetty; Citraa ja Enigmaa. Kaunis olut kieltämättä. Toki (lähes) kaikkihan nämä jenkkimehut ovat kauniita. Tuoksussa Citran tuomaa greippimehuista katkeroa ja humalaa erittäin runsaasti. Olisiko tuo Enigma-humala, joka tuo tuoksuun voikukkaista märkää peltoa? Ihan kiva kokonaisuus kuitenkin. On tämä tuhti kuten odotinkin. Toki kymppipinnaisena kaljana se pitääkin jo olla. Katkerot melko kovalla tasolla. Ei ole helppo mehu näin päivän ensimmäiseksi. Hedelmäisyys on puolimakeaa ja katkeroista. Kuivahumalointi just siedettävää, mutta aistittavan voimakasta. Vaikea arvioida. Omalla tavalla tuo enigma on mun makuun hieman liian erikoinen ja voikukkainen, mutta toisaalta, Citra antaa tähän paljon miellyttävää katkeroa. Pari pykälää kuivahumalointia alemmaksi, tämä olisi oikeasti superihana olut.