Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hagger Blend 1019 Pink 12.2%, Brauhaus Bevog, Austria
13 ratings
3.8
Hagger Blend 1019 Pink
12.2% Barley Wine

Reviews

Post author: Binchologue
Binchologue
7 months ago
4.8
Quand on achete une bouteille de 33 cl a 16.20 euros on attend en retour de s extasier..c est le cas !! Chaque gorgée est un régal ..vanille, bois, fruits secs,cacao,baies et fruits rouges..tout arrive a la fois sur le palais..on est KO et lorsque l on a retrouvé nos esprits on se ressert vite ! L assemblage de plusieurs bières primées par Bevog en fut de chêne est juste sublime Elle doit se bonifier avec le temps..( dluo 2029) mais je n ai pu attendre !

Post author: M.z
M.z
1 year ago
3.8
Sacrée belle découverte.

Post author: Nathan L
Nathan L
2 years ago
3.6

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2022
2 years ago
3.4
Start tasty, turns to boozy for my taste really fast.

Post author: Juha M
Juha M
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2022
2 years ago
3.9

Post author: Looping
Looping
@ Impasse des Cerisiers, Bellerive VD
2 years ago
Hagger Blend 1019 Pink, Austria
4.4
Barley wine, nez typique barley, ronde bien équilibre, superbe

Post author: Christian K
Christian K
@ Impasse des Cerisiers, Bellerive VD
2 years ago
Hagger Blend 1019 Pink, Austria
4.3
Barley Wine Blend. Robe sombre pour une BW. Nez prometteur, épicé, malté… bouche magnifique: carbonatation soft, torréfaction prononcée, longue et très légèrement acide. Une réussite!

Post author: Morm
Morm
3 years ago
4.5
De la bombe côté caramélisé y a tout dans cette Bière de la tuerie

Post author: Juovo
Juovo
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Hagger Blend 1019 Pink, Austria
4.1
Useamman eri tymmyrikypsytyksen hakeneet keitokset blendattuna yhdeksi barley wineksi kuulostaa kiehtovalta. Aletaanpa tähtäilemään sitten. Lasiin kaatuu erittäin syvän tummanruskea olut, jossa näkyy muutama hitaasti nouseva happovana. Vaahto on hieman kuultava, hiekanruskea ja tasaisen pienikuplainen rinki sekä linnunrata oluen päällä. Liukuu sievästi laskeutuessaan. Tuoksu on hyvin tuhdin ylikypsän hedelmäinen luumusta, rusinasta, kastanjasta ja näiden hilloisuuksista. Tammista olemusta on aika moninaisesti, näiden mukana hiipii kermaista vaniljaisuutta, ohutta kookoksisuutta ja tummaa yrttisyyttä sekä hentoa savuisuutta. Ylikypsää marjaisuutta löytyy metsäisestä tummista ja hillosokerisista marjoista, näihin yhdistyy myös siirappista ja paahteista karamellisyyttä. Paahteisuutta tulee myös hyvin kermaisesta kahvipavusta, kaakaoisuudesta ja maltaasta, jota myös tumman rukiisena taustalla. Huikaisevan laaja, rikas ja huoneilman valtaava aroma. Maku on paljon enemmän jalojuomaisia piirteitä saanut, bourbonisen tammisen tynnyrin ja vaniljaisen, sherryisen runsaan sokerisen rypäleen makeutta. Ylikypsän hedelmän syvyyttä myös kastanjaisesta ja rusinaisesta syvyydestä. Tummaa marjaisuutta korostuu hilloisena, karhunvatukkaisena kevyen käyneenä, mutta pyöreänä. Kaakaoisuutta, tummaa nibsistä suklaisuuttakin korostuu siirappisen, ruskean karamellisyyden kera. Paahteisuus on miellyttävän lempeää, yleistä kokonaisuutta taustalla maltaassa ja mausteisuudessa. Jälkimaku ylikypsän hedelmäinen, bourbonin aromaattinen, vaniljainen, maltainen ja mausteisen karamellinen. Suutuntuma täyteläiseen päin, yllättävän liukuva, joskin liukuun päin tahmeahko, matalahappoinen, kevyen puraiseva. Hienostunut, monipuolinen barley wine, alkoholi on täysin piilossa ja lämmittää vasta kurkun takana. Tynnyröinneistä on paljon mukana, mutta ei mistään oletettavasti mukana olevasta ylitse toisten. Varsin hieno, muttei ihan potin räjäyttäjäksi asti.

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
3 years ago
Hagger Blend 1019 Pink, Austria
3.9
Rauhoittumisen ja tummemman oluen aika 😎🍻.Hagger Blend 1019 päiväyksellä 17.10.2029 saapi toimittaa tänään asiaa.Pullotus lienee tapahtunut siis 17.10.2019 eli noin 2 vuotiasti juonti hetkellä. Tuoksussa tammea,marjaisuutta(punaisempaa sellaista,jopa aavistus mansikkaa😅🤷‍♂️). Mallasta snadisti karamellimaisemman pinnan saaneena ja ehkä pieni nypäytys vielä vaniljaa taustalta häipyilee. Suutuntuma on noin keskitäyteläinen,Bourbon ja alkoholi lämmittävät kivasti,samalla kuin tätä jotenkin myös tuntuvat rotevoittavan.Suutuntu kaipaisi silti vähän öljymäisyyttä ja jotain sellaista "tartunta pintaa". Maussa pistetään tummempaa kuivemman oloista hedelmää runsaasti koriin,mihin sitten tammipuisella hiukan paahteisella sävytteellä veistetään karamellisuutta (mikä ei ole makeaa tässä),vähän taloussuklaamaisempaa kaakaota ja tietenkin Bourbonia omilla pienillä twisteillään. Hieman odotin tältä enemmän kyllä🤔.Elementit ovat taas koossa,mutta sellainen syvyys,yhteen kietoutuneisuus ja jämerästi halaavan oloisen tätin ote jää tästä kyllä uupumaan😅.Maut voisivat myös olla selvästi voimakkaampia ja tässä tyylissä rakastamani "sieluun asti porautuvan" oloisia niin kuin parhaissa maistamissani BW:sä 😎🍻.