Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Realer Than Real 10.0%, Monkish Brewing Company, United States
5 ratings
3.8
Realer Than Real
10.0% Triple IPA
Robust Triple IPA with Galaxy and Amarillo (Triple IPA version of Really Real & The Realness).

Reviews

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
2 years ago
Realer Than Real, United States
4.2
OLUT: Realer Than Real PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: TIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10.0% VÄRI (EBC): Appelsiinimehunkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Appelsiinia, mandariinia, mangoa, ananasta, persikkaa. Mehuisan nektariininen. Syvän kutsuva ja hieman unohteisen hukuttava. Kaunis ja syvä. VAAHTO: Maltillinen ja tiivis. Kahden sormen mittainen, kaikkoaa lopuksi lähes täysin. GREY’S VIEW Galaxy & Amarillo humaloitu TIPA. (TIPA versio Really Real ?.?⭐️ & The Realness 4.3⭐️) Ensisiemaus on kuin rennolla keholla appelsiinilehtoon putoaminen keskeltä työviikon kiireitä. Mandariini, pitaija sekä kuivalehväisyys liittyvät nopeasti joukkoon ja kietovat nauttijansa täysin sisäänsä. Humalamehua. Unelmamehua 🤔 Pohjaa ei tunnu ja on kuin kelluisi täydellisen nautinnollisen hiljaisessa paikassa. Toki makupaletti on simppeli, mutta tässä kohtaa mukavan upottavan oloista tämä on. MUUTA MAINITTAVAA: Voisin helposti nähdä, kuinka hitusen enempi aika voisi antaa tälle teokselle lisää syvyyttä. Hedelmämarmeladisuus on ihan tuossa hilkulla ja mitä vielä muuta. Selkeä kokonaisuuksinen. Tylsä johonkin suuhun, mutta omaan iltaan varsin mainio lisä. Hienosti upottavan kadottavan unohteinen. 🎧 Mastodon - Chimes at Midnight CANNED 20/7/2022 TASTED 20/8/2022

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Realer Than Real, United States
4.3

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Realer Than Real, United States
4.5
Tölkitetty 27.4.2020, joten ikää nyt päälle 4,5 viikkoa. Tämän hetken UT 4,50 lupailee hyvää. Kevyt tiiviihkö valkea vaahto. Keltaista paksun sameaa tipaa. Tuoksussa raikasta happamaa sitruunaisuutta ja greipinkuorta, runsaampaa ja pehmeää makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mangoa, aprikoosia, persikkaa, ananasta), kepeää havua, yrttiä ja lehtisyyttä. Maussa runsaasti kuivaavan hapanta mehuisaa greippisyyttä ja sitruunaisuutta, kuivahumalointia (yrttiä ja kevyempää havuisuutta), makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (verigreippiä, appelsiinia, persikkaa, kevyemmin mangoa ja ananasta) ja kuivahkoa ohramaltaisuutta. Katkeroa reilummin kuivattaen suuta samantien. Jälkimaussa kuivakan happamaa sitruksisuutta kuivahumaloinnilla. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähemmäs täyteläisellä mehuisalla rungolla. ————— Tämä menee sinne hitaammin nautittaviin ipoihin, toki triplenä muutenkin jo siellä. Terassilla (+15c) nautiskellessa lämpenee hitaammin kuin sisällä, pidentäen nautiskelua ja sen tasalaatuisuutta. Onhan tämä haastavampi tipa tuon katkeron kautta. Paljon osin vahvojakin makuja. Jollain lailla west coast meets east coast -fiilis, lännen viedessä. Alussa olin vähän pettynyt, mut hiljalleen (lämmetessä) se parantui.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Realer Than Real, United States
4.6
Monkishin Triple IPA:t toimii aina, joten suuria odotuksia kohdistuu tällekkin. Galaxylla ja Amarillolla humaloitu 10% mehu. Tölkitetty 27/04/20, joten ikää tänään vajaa 4 viikkoa. Kaatuu lasiin todella pirteän ja iloisen keltaisena. Olut on todella paksua ja mehuisan sameaa. Pinnalle nousee reilu sormen korkea todella paksu ja kermainen vaahto. Tuoksu on kyllä aivan maaginen. Raikasta ja todella intensiivistä trooppisuutta hedelmien muodossa. On appelsiinia, ananasta, persikkaa, mangoa ja kiwiä. Myös reilua humalakäpyisyyttä ja havuisuutta. Maku on todella raikas ja ihan alkaa naurattamaan, kun ajattelee, että tässä on alkoa 10%. Se on todellakin kadotettu totaallisesti. Todella paksua ja mehuisaa vähäisillä hapoilla. Mukana on runsasta ja raikasta hedelmäsalaattia, jossa pääosassa ovat appelsiini, persikka, kiwi ja ananas. Onpahan hieno olut. Osuu omaan makuhermoon täydellisesti.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
Realer Than Real, United States
4.6
Piti oikein tarkistaa. Tämä on oikeasti ensimmäinen Monkishin mehu mulle. Muutama muu kalija kyseiseltä panimolta on tullut maistettua. Kiitos tämän hankkijoille ja olkaa hyvä munuaisesta. Tölkitetty kolme ja puoli viikkoa sitten. (27.4.20) UT nyt 4.5/5. Monkishin ”Real-sarjaa”, josta on aiemmin ilmestynyt Realness ja Really Real. Humalina tutut Galaxy ja Amarillo, mutta uskoisin että nyt on pantu parasta humalakeittoa. Uusi olut myös Pintissä. On muuten kaunis olut. Kuvaa en tohtinut terävöittää tai muokata yhtään. 😍 Tuoksu on kyllä upean huumaava. Käsittämättömän paljon humalaa ja makeaa hedelmäisyyttä. Upeasti monipuolinen tropiikin tuoksumaailma. Humalointi on voimakasta ja ensisuullinen iskee makuhermoihin täydellä humalien voimalla. Tropiikin hedelmäisyys on todellakin läsnä ja olut laittaa heti miehen hymyilemään. Nyt on iso olut lasissa. Se että lämmetessä olut muuttuu entistä voimakkaammaksi, antaa vain entistä upeamman fiiliksen. Voimakas, tuhti, laadukas, monipuolinen ja ennen kaikkea maukas ja suorastaan ihana olut, ei voi muuta sanoa. Toki itselle kuivahumalointi aivan lopussa antaa nieluun pienen pistävyyden, mutta ah, jos keli ei tuonut vieläkään kesää, tämä olut sen todellakin tuo.