Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mosaic + Motueka 8.5%, Other Half Brewing Co., United States
6 notes
3.6
Mosaic + Motueka
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: franztie
franztie
6 months ago
4.3

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Mosaic + Motueka, United States
4.2
Lasiin lämpimän kelin kunniaksi Eurooppaan tuotua OH-kaljaa. Taas olisi tarinaa, tällä kertaa laatikon seikkailuista.* (Arvostelun lopuksi.) Tämä tänään saapunut OH on tölkitetty 30.3., ollen nyt kahdeksanviikkoinen. Tuoksu on oikeastaan kiva. Pehmeää hedelmäisyyttä, kukkaista humalaa ja sitrushedelmien raikkautta. Sama jatkuu maussa. Täähän on todella kiva dipa! Yllättävän hyvä. Raikkaudesta ja kuivahumaloinnin pehmeydestä pluspisteitä. Alkoholi täysin piilossa. *9.5. Lähti Hollannista kolme laatikkoa kohti Suomea. Ensimmäinen laatikko saapui viikossa, 14.5, toinen heti perään, perjantaina 15.5. Kolmas, eh, ei saapunut. Siitä kuului seuraavan kerran vasta 23.5. Hollannin Postin järjestelmässä, että tulli on ”vapauttanut” lähetyksen. Tänään 26.3., eli 17 päivää lähetyksestä, laatikko toimitettiin kotiin, vaikka sen piti mennä lähipostiin. 😀 Ei mitään hajua miksi Tulli on sitä viikon hautonut. Se on läpikuvattu. (X-Ray), mutta ei avattu. Ai niin. Postin mukaan se on vasta lajiteltu Vantaalla.

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Mosaic + Motueka, United States
4.2
Välillä Other Halfia lasiin. Tämä Mosaicilla ja Motuekala humaloitu DIPA on tölkitetty 30/03/20, joten sillä on ikää tänään reilu 7 viikkoa. Kaatuu lasiin todella kirkkaan keltaisen ja täysin mehuisan sameana. Pinnalle nousee puoli sormea korkea vaalean kermainen vaahto. Tuoksu on raikas ja erittäin miellyttävä. Vaaleaa yrttisyyttä, appelsiinia, anananasta ja greipinkuorta. Myös aavistus havuisuutta ja humalakäpyisyyttä. Maku on raikas ja mehuisa. Runsasta appelsiinia, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Kuivempaa yrttisyyttä ja havuista katkeroa. Suutuntuma on paksu, ja happoja on vähän. Alkoholi on täysin piilossa. Vaikka ikää on kertynyt jonkun verran, niin silti tämä on oikein loistavaa juotavaa. Raikasta ja mukavaa.

Post author: orson
orson
4 years ago
Mosaic + Motueka, United States
Tuoksussa makeahkoa ylikypsää trooppisuutta. Suutuntuma hiilihappoinen, runsas ja makeahko. Maussa sitrusta, makeutta, greippiä ja tunkkaisuutta. Tölkitetty 30.3., eli n. 7vko sitten. Huomaa kyllä että tässäkin ikää on jo vähän liikaa. Tässä kun on tullut aiemmin maistettua useamman kerran saman tyylin oluita aivan tuoreina ja sitten saman oluen tämän ikäisenä niin tuoreena huippuolut on kääntynyt juuri tämän makuiseksi kun on ehtinyt parin kuukauden ikään. Tässä vielä vähän humalia jäljellä eli ei vielä aivan toivoton, mutta on varmasti ollut tuoreena paljon parempi.

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Mosaic + Motueka, United States
4.3