Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
No Sleep Means Insomnia 10.2%, Monkish Brewing Company, United States
5 ratings
3.9
No Sleep Means Insomnia
10.2% New England Triple IPA
TRIPLE IPA w/ Motueka & Citra. 10.2% ABV (TIPA version of I Never Sleep and Cousin of Death).

Reviews

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
2 years ago
No Sleep Means Insomnia, United States
4.5
Melko pitkään sellaisessa puoli bannissa ollut Monkish vihdoin lasiin itselläkin. Katsotaan olisiko heillä jo itseäkin taas miellyttävää settiä tarjolla. OLUT: No Sleep Means Insomnia PANIMO: Monkish Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10.2% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaan mehuisa. Trooppishedelmäinen, pienellä raikkaan sitruksen twistillä. Puolirunsaan ruohoinen. VAAHTO: GREY’S VIEW Motueka & Citra humaloitu NETIPA. Ok. Ensisiemaus, hieman viileänä, mutta toki ne maut näissä puskee läpi silloinkin. Ensisiemaus on raikkaasti kepeän sitruunainen. Mukana on myös persikan mehukkuutta, ananaksen sakean mehukasta olemusta sekä ruohoisuutta sopivasti. Humalaöljyt ovat runsaana tässä ja se toimii itselle aina, mukavasti tahmaa ja hidastaa makujen sulautumista itseen. Maku kehittyy vain aavistuksen loppua kohden, ollen sitten enemmän myös vaalearypäleinen ja vaalea marjainen. Runko on laakean pehmeä. Pienellä ja vähäisellä kuplalla. Äärimmäisen upeasti tuo humalaöljyisyys kuljettaa tätä ja se näyttäisi kertaantuvan matkan edetessä hienosti. Medium runko se taitaa kuitenkin olla, erittäin nätillä nautittavuudella. MUUTA MAINITTAVAA: Hienoa työtä Monkish. Pitkästä aikaa mukava maistaa sitä ehtaa kunnon Monkkia. Runsaan mehuisa, riittävän humaloitu, hauskan persoonallisella olemuksella ja muutoinkin hienoon kokonaisuuteen kasattu teos. Upea tuo etikettitaide tässä. 🎧 Tool - Jambi CANNED 2/8/2022 TASTED 20/8/2022

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
No Sleep Means Insomnia, United States
4.4
Tänään 24.05.20 tuli 10 vuotta saman firman palveluksessa. 🎉💰🏅 Upeaa duuniaikaa ollut ja sen kunniaksi parempaa jenkkilageria lasiin. Toinen Monkishin mehu itselle. Tämä triple IPA on humaloitu Motuekalla ja Citralla. Tämähän on siis TIPA-versio I Never Sleep and Cousin of Death -oluesta. Tölkitetty 7.4., eli lähes seitsemän viikkoa sitten. On muuten jälleen upean näköinen olut. 😍 Tuoksussa iso määrä trooppisen hedelmäisyyden makeampaa osastoa sekä toki aina niin ihanan Citran tuomaa sitruksisuutta. Hieman tuo Mokueka vaatii silti totuttelua.. ..koska maussa makea hedelmäisyys on hieman erikoinen tai ainakin erilainen mihin olen viime aikoina tottunut. Kukkaisuutta ja makeaa persikkaa sekä appelsiinia ja mandariinia. Herkullinen kattaus kaikesta huolimatta. Katkerot melko maltilliset ja suutuntuma erittäin paksu. Alkoholi todellakin piilossa, mutta kyllä tämä poskia lämmittää. Tällä viikolla nauttimani Realer Than Real sopi mun makuhermoihin paremmin. Tämä on todella hyvä TIPA, mutta tuo erikoinen hedelmäisyys (Motueka?) ei ihan sovi mun suuhun nyt täydellisesti.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
No Sleep Means Insomnia, United States
4.7
Kovia odotuksia tuo tämänhetkinen UT ka. 4,66 ja kaksi kaljakaveria jo tykänneet tästä kovasti. Kiitokset oluen hankkijoille. 👍🏻 Tölkitetty 7.4.2020, joten ikää päälle 5,5 viikkoa. Hyvin paksun samean keltaisen tipan päälle nousee kevyt valkea vaahto. Tuoksussa kepeää greippistä happamuutta, runsaasti makeaa paksua ja pehmeän mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mangoa, passionhedelmää, persikkaa, ananasta), kevyttä ruohoisan yrttistä humalaisuutta ja kevyttä vaaleaa mallasta. Lämmetessä kevyt volttien pistävyys nousee esiin. Maussa alkuun kirpeähkön happamaa greippisyyttä (hiipuu hiljalleen taustalle), kepeää yrttistä humalaisuutta, runsaasti makean mehuisaa ja pehmeää trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, persikkaa/aprikoosia, kevyemmin ananasta, mangoa, passionhedelmää) ja kepeää ohraista maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaussa pehmeää appelsiinista hedelmäisyyttä. Suutuntuma on kirpsakan kepeämmän hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. —————— On kyl mahtava tekele tämä. Uskomattoman paksua ja täyteläistä. Tipaksi yllättävän raikas tapaus maultaan. Juotavuus siellä 8% dipan tienoilla, joka jopa vähän hämmästyttää. Jos tätä ois 2-3 viikkoa aiemmin saanut lasiin, niin olisin kenties ainakin kymmenyksen enemmän antanut pisteitä.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
No Sleep Means Insomnia, United States
4.7
No jopas osui sattumalta #1900 kova olut! 🥰🥰🥰

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
4 years ago
No Sleep Means Insomnia, United States
4.8
Uusi olut Pintissä. Jumalaisen jenkkiläisen Monkishin Triple IPA, joka on humaloitu Citralla ja Motuekalla. Ikää tällä Untappdissa 4,66 keskiarvolla seilaavalla oluella on tänään reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin aivan naurettavan paksuna ja mehuisana. Nyt on paksua mehua. Uuteen upeaan Monkishin kullattuun lasiin nousee sormen korkea vaalea ja kuohkea vaahto. Tuoksussa muuten riittää. Runsasta appelsiinia, persikkaa, aprikoosia, greipinkuorta ja passionhedelmää. Myös runsasta yrttisyyttä ja kevyttä metsäisyyttä. Maku vetää suupielet kohti korvia. Melkoinen humalapommi. Humalassa ei todellakaan ole säästelty. Runsasta appelsiinia, persikkaa, aprikoosia ja passionhedelmää. Kuivaa yrttisyyttä ja ruohoisuutta. Suutuntuma on äärettömän paksu ja mehuisa. 10,2% alkoholia on maagisesti hukattu johonkin, ja tämän voisi juoda kahdella huikalla. Onpahan kova olut. Humalointia vaikka muille jakaa, ja se yhdistettynä hienosti paksuun ja syvänmakuiseen Tripe Ipaan. Juuri minun makuuni sopivaa.