Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Society & Solitude #10 8.0%, Hill Farmstead Brewery, United States
5 notes
3.8
Society & Solitude #10
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Society & Solitude #10, United States
4.5
Polkastaan vappuviikonloppua käyntiin Hill Farmsteadilla. Harmillisesti oli jäänyt kaappiin muiden tölkkien taakse jemmaan, joten ikää on kerennyt kertymään jo pari päivää päälle 6 viikkoa. Tämä tupla-ipa on humaloitu Galaxylla, Nelsonilla ja Simcoella. Kokonaisuus on viimeistelty hunajalla. Olut kaatuu lasiin aavistuksen oranssiin taittavan keltaisena, ja täysin samean paksuna. Pinnalle nousee puoli sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksussa reiluhkoa greippisyyttä, runsasta humalakäpyisyyttä ja hentoa havuisuutta. Raikkaampaa appelsiinia, verkkomelonia, persikkaa ja passionhedelmää. Miellyttävä kokonaisuus. Maku on todella runsaan greippinen ja humalakäpyinen. Hedelmäpuolella raikas appelsiini, persikka, kiwi ja passionhedelmä ovat eniten esillä. Jälkimakuna on kuivahkoa katkeroa ja pientä yrttisyyttä. Mukana on myös sellaista vihertävää metsäisyyttä ja kevyttä kukkaisuutta. Hunaja jää kyllä vähän piiloon. Happoja on niukasti ja alkoholi loistaa poissaolollaan. Kokonaisuutena on kyllä todella miellyttävä ja tasapainoinen olut. Erittäin laadukasta suorittamista jälleen kerran HF:ltä. Heidän kaikissa IPA-oluissa on sellainen mukava ’talon oma makuprofiili’ josta pidän.

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
4 years ago
Society & Solitude #10, United States
4.4
Tuoksu vahva, greippistä sitrusta ja trooppisuutta. Maku makeaa appelsiini-greippimehua, trooppisuutta (mango,ananas..), aavistus havua. Makeudesta huolimatta kuivattaa suuta. Katkero on tymäkän greippinen, johon pitkässä loppuliu’ssa alkoholi sulautuu vahvana, ei sikunaisena, vaan pehmeänä ja rintaa lämmittäen. Suutuntuma paksu ja pehmeä, hiilihapot purevat hienojakoisuudestaan huolimatta mukavasti kieleen. Huulia tahmaava. Etiketin lupaamat Nelson Sauvin ja hunaja jää makuina itsellä ainakin vahvan greippisyyden alle, hunaja keventänee runkoa kuitenkin hieman. Onpa kuitenkin kunnon mehu-ipa meren takaa!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Society & Solitude #10, United States
4.3
Tölkitetty 17.3.2020, joten nautintahetkellä 18.4.2020 ikää päälle 4,5 viikkoa. Sormen paksuinen valkea vaahto. Oranssihtavan keltaista sameaa dipaa. Tuoksussa makean mehuisaa kirpeämmän sävyistä trooppista hedelmää (appelsiinia, ananasta, persikkaa/aprikoosia), osin terävähköä happamaa sitrusgreippisyyttä, kepeää kukkaista yrttisyyttä. Maussa reilummin hapanta kuivattavaa greippisyyttä kera kevyemmän sitruunaisuuden, kuivaa yrttistä humalointia, makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, ananasta, persikkaa), kevyttä valkkarisuutta ja kevyttä ohraista maltaisuutta. Katkeroa reilummin. Jälkimaussa kuivakkaa greippisyyttä, yrttisyyttä ja kevyttä valkkarisuutta. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Mielenkiintoinen tapaus. Kuivuus ja happamuus vastaan makeus ja pehmeys. Ei ihan balanssissa happamuuden viedessä, mut ihan mukava kokonaisuus, vahvoja makuja. HF:n dipojen kohdalla havaittavissa ainakin se, etteivät mene suoraan muiden mukaan vaan heillä on tämä oma kuivempi tyyli, kuten myös Tree Housella.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Society & Solitude #10, United States
4.4
Todella maukas. Just nyt tässä hetkessä meni suoraan ikeniin. Tuoteselosteessa mainittu hunaja ei hypännyt silmille. Todella hyvä.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Society & Solitude #10, United States
4.6