Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rudeen 7.4%, Brauhaus Bevog, Austria
95 ratings
3.6
Rudeen
7.4% Black IPA / Cascadian Dark Ale

Reviews

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Mel's Craft Beers and Diner
2 months ago
Rudeen, Austria
3.3
Musta pöytää vasten, valoa vasten punainen, rubiiniin taittava. Täys vaahto, vahva reunus. Tuoksussa makeaa mämmiä, savua ja nokea, palvikinkkua, suolaisuutta. Maku täyteläinen, hieman suolainen, lehtipuinen. Melko vähähappoinen. Vastaa tuoksua. Vähän liian suolainen ja liian vähähappoinen. Maku paranee loppua kohden, ei kuitenkaan niin ruutinen, miten näen optimaali-Blackiksen. Ihan hyvä, muttei ihan sen tyylinen kuin itse Blackin tekisin. nro 4

Post author: Babo
Babo
9 months ago
Rudeen, Austria
4.5

Post author: Risukka
Risukka
@ DrinkOnline.eu
1 year ago
Rudeen, Austria
3.6
Todella kaunis olut, valitettavasti on parhaat päivänsä nähny ja päiväys onki menny kaks päivää sit. Makeaa sitrusta, maltaisuutta ja paahteisuus kulkee tässsä kokoajan mukana. Tosi hentoja makuja tosin kaikki.

Post author: Le Dimrch !
Le Dimrch !
1 year ago
Rudeen, Austria
4.6

Post author: SchedelCB
SchedelCB
@ Z-Bräu
1 year ago
Rudeen, Austria
3.7

Post author: Ecjens
Ecjens
1 year ago
Rudeen, Austria
3.4

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 years ago
Rudeen, Austria
3.5
Kaunis pitkä kestoinen beige vaahto vie juomassa huomioni. Väriltään olut on lähes kokiksen rusehtava. Tuoksu on hedelmäinen. Miellyttävä paahteisuus, kera vivahteisen katkeroisuuden valtaa makuaistin ensi kulauksella. Mukana hedelmäisyyttä, tummaa suklaata, kevyesti leipämäisyyttä sekä hieman alkoisuutta. Nää Black ipat on itselle hieman haastavia ja vaikeita. Tämän jos joutuisi sokkona tunnistamaan tietyn lajin edustajaksi niin voisi bipa ja stoutti mennä sekaisin. Toisaalta mukana oleva katkeroisuus vie kohti ipa leiriä. Omalla tavallaan hyvinkin maistuva ja helposti lasista katoava.

Post author: Roywenk
Roywenk
@ The Bishops Arms, Luleå
2 years ago
4.5
Mycket bra, älskar denna typ av öl!

Post author: Pete_78
Pete_78
@ Oma löhö tuoli
2 years ago
Rudeen, Austria
3.1
Lähes pikimustaa IPAa?? Melkonen yhdistelmien sekamelska.. joskus vähempi on parempi. Stoutti tämä on josta ei kyllä mitään hedelmää löydy. Ei ihan mun juttu 😑

Post author: Jomon
Jomon
@ Mel's Craft Beers and Diner
2 years ago
Rudeen, Austria
3.0
Toasty, chokolatey, smooth and not so IPA. Not sure if this should be Black IPA or just the basic dunkel beer. Nonetheless, it is good.