Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Citra, Simcoe Guide Post 7.0%, Trillium Brewing Company, United States
2 ratings
Citra, Simcoe Guide Post
7.0% India Pale Ale
Version 2 replaces Wyermann Pilsner Malt with British Crisp Maris Otter and employing Citra Incognito in the whirlpool, the sensory impact is profound. Notes of orange juice, mango nectar, and a kiss of bread dough.

Reviews

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Citra, Simcoe Guide Post, United States
4.0
Välillä vähän Trilliumia mukiin. 12/03/20 tölkitetty Jenkki-IPA, joka on humaloitu Citralla ja Simcoella. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin samean paksuna. Pinnalle nousee vaalea puoli sormea korkea melko nopea vaahto. Tuoksussa runsaasti kuivaa katkeroa, humalakäpyisyyttä ja sitruksia. Kevyttä metsäisyyttä ja yrttisyyttä. Maku on runsaasti humaloidun humalakäpyinen, kuivan katkeroinen, vaalean yrttinen ja kevyen metsäinen. Mukana on runsasta sitrusta ja appelsiinia. Taka-alalla ananasta ja limeä. Happoja melko reilusti. Alkoholi on piilossa. Vähän erillainen Trilliumin vaihteeksi. Huomattavasti perinteisemmän oloinen IPA, kuin normaalisti. Kivaa vaihtelua.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Citra, Simcoe Guide Post, United States
4.2
OLUT: Citra, Simcoe Guide Post PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: IPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,0% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen (19.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hitaasti alaa valtaava. Pehmeän sitrushedelmäinen. Mukava ja leppoisa. VAAHTO: Hemmetin nopea. GREY’S VIEW Citra & Simcoe humaloitu IPA. Onpas nyt täyteläinen IPA. Todella. Ensipuraisu on moninainen; kypsää ananasta, kypsää mandariini ja appelsiinia. Toisessa aallossa saapuu sitrukset, kivasti hienoisella katkerolla täydentyen ja tuoden mukavaa potkua tähän. Mäntyinen ja kevyen bitter päätös täydellistää tätä hienosti. Suutuntu on siis yllättävän täyteläinen ja täyttävä. Aivan DIPA tasoa. Hiilihapot ovat erittäin pieniä ja hieman vähäisiä, mutta humaloinnin ja maltaan ollessa taattua hyvää tasoa, ei se niin noponuukaa ole omassa suussa. MUUTA MAINITTAVAA: Odotukset eivät olleet korkealla ja tämä yllättikin todella kivasti. Hyvin tuo Simcoe kyllä tuo tähän tuollaista pihka/mänty/metsä sävyä. Kelpaa. CANNED 12/3/2020 TASTED 9/4/2020