Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Liquid Desserts 08: Salted Fudge Hazelnut Brownie Porter 10.0%, Big Belly Brewing Company, Netherlands
593 notes
3.8
Liquid Desserts 08: Salted Fudge Hazelnut Brownie Porter
10.0% Imperial Flavoured Porter / Imperial Pastry Porter
Before you stands the Liquid Dessert series, brought to you by Big Belly Brewing. We create sexy beers with big flavors and this series represents all that we stand for. We've asked ourselves what we want to drink on those days that you just really want to indulge in a guilty pleasure. The moments when you're in doubt of ordering a main-course or be real with yourself and order two desserts instead. The times you want to swim in a chocolate fountain or your partner calls you "honey" and your mind can only think "please say - glazed cheesecake - next". This beer is rich, creamy, smooth, decadent, over the top and full of flavor. Just how you like it.

Avis

Post author: Otto V
Otto V
@ Alko Citymarket Rauma
9 days ago
Liquid Desserts 08: Salted Fudge Hazelnut Brownie Porter, Netherlands
4.0

Post author: Lolli
Lolli
15 days ago
3.8
Parhaimpia oikeasti tummia oluita mitä tullu nautittua.

Post author: Niko K.
Niko K.
15 days ago
4.3
No onhan tämä nyt tosi hyvä! Hetki täytyy olla vain oikea ja kyytipoika valita huolella. Suosittelen mutakakkua.

Post author: Aplepsiini
Aplepsiini
@ Alko Limingantulli, Oulu
16 days ago
3.5

Post author: Kolibri91
Kolibri91
17 days ago
3.0
—-Ekakerta—- Tuskin tulen tätä ostamaan toisten hintansa takia ja juuri siksi tämä on myös pakko arvostella nyt. Kyseessä melko vahva portteri 10%! Aromi kuten etiketistä jo voi päätellä niin tässä portterissa haetaan jotain jälkiruokamaista kokonaisuutta. Portterille tyypillinen täysin musta ja läpinäkymätön väri sekä beige vaahto. Aromi, tässä on jotain itselleni selkeästi tuttua jälkiruoan aromia, nyt täytyy hetki miettiä koska lyö tyhjää. En nyt osaa kyllä sanoa jotain joka vivahtaa banaaniin selkeästi olisiko sitten kuitenkin kyseessä joku vanhan ajan karkki jossa banaani on ollut päämakuna jota joskus lapsena maistanut josta tulee tällainen aromi, odotan todella miltä tämä maistuu. Maku, no joo, sen sanon että hyvin on piilotettu alkoholin maku mutta onko tämä nyt sitten portteri. Ehkä tämä on sitä nykyaikaa, ei tässä sinänsä mitään virheellisiä makuja ole eikä ällötä vaikka on todella makeaa mutta liian pehmeä, yksinkertainen ja helposti lähestyttävä maku joka ei ole huono mutta hintaisekseen odotin tottakai jotain mielenräjäyttävää. Jos hinta unohdetaan niin kyseessä on todella helposti juotava ja miellyttävä porter/ stoutti. Itse kun vihaan ylimakeutta oluissa juon tällaisen semi kylmänä mutta silti makeus meinaa puskea hieman yli, jos saisin uuden yrityksen niin kylmittäisin tämän jääkaappi kylmäksi ja kokeilisin uudelleen nyt pullo seisoi noin 10m 20c asteen pakkasessa joten tämä on luultavasti n.15-10 asteista. Peukku pystyyn mutta ei niin pystyyn että tätä uudestaan ostaisin suolaisen hinnan vuoksi.

Post author: Markolav
Markolav
22 days ago
Liquid Desserts 08: Salted Fudge Hazelnut Brownie Porter, Netherlands
2.5
Ostin pienellä varauksella sillä en yleensä ole tällaisten "makuoluiden" ystävä. Tuoksuu jopa härskisti toffeelta, karamellilta, maitosuklaalta ja pähkinältä. Maku jatkaa pitkälti samoilla linjoilla ja alkaa lopussa tuntumaan jo vähän äklömakealta. Yhtään enempää kuin 330ml tätä ei pystyisi juomaankaan. Ei oikeastaan kovinkaan olutmainen vaan pikemminkin kevyttä likööriä tai portviiniä. Sinällään ihan hauska kokemus mutta en ehkä ostaisi toiste.

Post author: Rny
Rny
1 month ago
3.7
Todella mielenkiintoinen porter joka tarjoaa mitä lupaakin. Vahvat maut. Tämä jää taatusti mieleen, positiivisella tavalla

Post author: K-Mikko
K-Mikko
@ Alko aluetoimisto
1 month ago
Liquid Desserts 08: Salted Fudge Hazelnut Brownie Porter, Netherlands
3.5
Aivan jäätävän hyvä olut. Oikein makujen ilotulitus suussa! Sanojen mittainen olut

Post author: Nakkimaja
Nakkimaja
@ Alko Mankkaa
1 month ago
4.0
Mutakakkumainen maku, erittäin suklainen.

Post author: Tarzi
Tarzi
@ Alko Mankkaa
1 month ago
Liquid Desserts 08: Salted Fudge Hazelnut Brownie Porter, Netherlands
2.0
Vahva espresso alkoholilla